Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi pogleda kdo v karte?

Mi pogleda kdo v karte?

Zanimalo me je le, kaj pravijo karte o moji spremembi, ali bo vse dobro ali bo tudi tokrat konec.

Zapustila bom sedanjo službo in grem drug teden v novo službo! Ampak v tej trenutni službi tega še ne vedo, tako, da jim bom dobesedno pobegnila! Skoraj me je strah to po forumu pisat.

Samo upam, da bo v novem okolju vse vredu in da me ne bodo nagnali, če pride do zaprtja države. In če me bodo, da se bom pač znašla drugje. Samo, ne vem kako, glede na trenutne hujše finančne težave, iz katerih se bom ven vlekla še nekaj mesecev .

Odgovor na objavo uporabnika
nekaj punc, 23.10.2021 ob 15:56

Zanimalo me je le, kaj pravijo karte o moji spremembi, ali bo vse dobro ali bo tudi tokrat konec.

Zapustila bom sedanjo službo in grem drug teden v novo službo! Ampak v tej trenutni službi tega še ne vedo, tako, da jim bom dobesedno pobegnila! Skoraj me je strah to po forumu pisat.

Samo upam, da bo v novem okolju vse vredu in da me ne bodo nagnali, če pride do zaprtja države. In če me bodo, da se bom pač znašla drugje. Samo, ne vem kako, glede na trenutne hujše finančne težave, iz katerih se bom ven vlekla še nekaj mesecev .

Umirite se.

Globoko vdihnite in izdihnite.

Jutri zjutraj vam pogledam v karte, ker čutim vašo izjemno stisko.

Vse dobro. ???

Prosim, kako bo z zdravjem v družini?

Anonimno 2582, 23.10.2021 ob 19:29

Umirite se.

Globoko vdihnite in izdihnite.

Jutri zjutraj vam pogledam v karte, ker čutim vašo izjemno stisko.

Vse dobro. ???

Hvala! Lahko noč.

v stiski, 23.10.2021 ob 19:33

Prosim, kako bo z zdravjem v družini?

Eno jabolko na dan pa bo vse vredu.

just wanna know, 16.10.2021 ob 21:56

Prosim, če pogledate v karte. Bom opravljala poklic v svoji izobrazbi, v željeni smeri ali kaj tretjega? Hvala.

.                     Prosim, gre za kompleksno zadevo.

Pozdravljena nekaj punc,

poglejva kaj vam kažejo karte …

Zanima vas, kako vam kaže v novi službi, ali boste ostala med ljudmi, delala kar si želite  in kako vam kaže po novem letu?

PUSTOLOVŠČINA – NOREC – POGOJENOST – KOMPROMIS

Karta PUSTOLOVŠČINA nakazuje, da se pomikate v novo in neznano. Pri tem se bojite, da boste ponovno v položaju “z dežja pod kap”. V sebi ste negotova in prestrašena.

Dovolite si biti mehkejša in dovzetnejša. Prepustite se. Na novo službo glejte pozitivno in optimistično, da boste lahko kar najbolje delovali in ustvarjali.

Karta NOREC nakazuje, da boste v novi službi imeli ustvarjalno okolje, s katerim boste usklajena. Vidim podporo in zaupanje. NE vidim

nobenih dvomov in slabih izkušenj iz preteklosti.

Vidim celovitost brez omejitev, vidim raznolike ljudi, ki sodelujejo v obilju, plodnosti in svetlobi. V novem delovnem okolju boste ustvarjalni in počutili se boste izpolnjeni.

Karta POGOJENOST nakazuje, da imate delovno pogodbo podpisano za določen čas. Zaradi tega se počutite, kot da imate zvezane roke in v vas se porajajo globoka boleča občutja. Ne pokažite tega na vzven!

Karta KOMPROMIS nakazuje, da boste ponovno morala delno popustiti pri svojih zahtevah, pogojih ali sporazumih – vezano na delovno razmerje za določen čas.

Vidim, da vas bodo v tem delovnem okolju imeli radi in vas cenili …

Želim vas opomniti, da so spremembe edina stalnica v našem življenju in razlog, zakaj rastemo in napredujemo.

Bodite optimistična in pogumna.

Srečno! ????

To transedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino.

Nič ni 100 %.

zaspanka423, 16.10.2021 ob 14:26

Moja hči živi s svojo mlado družinico dosti stran od nas, zato me zanima, kaj pravijo karte glede njihovega življenja. So hcera in njeni otroci srečni? Kaksna prihodnost jih čaka? Ze vnaprej hvala.

Pozdravljeni zaspanka,

pa poglejva kaj van nakazujejo karte

ZORENJE – SAMOST – NAVZOČNOST

Karta ZORENJE nakazuje, da je družina vaše hčere celostna in v razcvetu. Vidim beli sij okoli družine. To je njihova zaščita in hkrati svetloba. Vse dosedanje življenjske izkušnje so to družinico pripeljale do tega časa popolnosti. Temelji so trdi. Družinica se prepušča življenjskemu toku …

Karta SAMOST nakazuje, da bi hči v prihodnosti lahko potrebovala vašo podporo, ker se bo počutila zagrenjena, nerazumljena in osamljena. Vidim starejšo hladno in pohlepno žensko, kateri se bo vaša hči uprla.

Karta NAVZOČNOST  nakazuje tri ženske, ki so svobodne, a medsebojno odvisne. Vidim, da bo med njimi potreben kompromis. Vaša hči bo morala odvreči bremena in omejitve, ki jo tlačijo v tej ‘navezi’. Morala bo razbiti stare vzorce, ki ji preprečujejo, da bi njena energija stekla. Ko bo to storila, jo bo osupnilo, kakšno moč bo ta preboj vnesel v njeno življenje.

Srečno. ?

To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino.

Nič ni 100 %. ?

Anonimno 2582, 24.10.2021 ob 10:32

Pozdravljena nekaj punc,

poglejva kaj vam kažejo karte …

Zanima vas, kako vam kaže v novi službi, ali boste ostala med ljudmi, delala kar si želite  in kako vam kaže po novem letu?

PUSTOLOVŠČINA – NOREC – POGOJENOST – KOMPROMIS

Karta PUSTOLOVŠČINA nakazuje, da se pomikate v novo in neznano. Pri tem se bojite, da boste ponovno v položaju “z dežja pod kap”. V sebi ste negotova in prestrašena.

Dovolite si biti mehkejša in dovzetnejša. Prepustite se. Na novo službo glejte pozitivno in optimistično, da boste lahko kar najbolje delovali in ustvarjali.

Karta NOREC nakazuje, da boste v novi službi imeli ustvarjalno okolje, s katerim boste usklajena. Vidim podporo in zaupanje. NE vidim

nobenih dvomov in slabih izkušenj iz preteklosti.

Vidim celovitost brez omejitev, vidim raznolike ljudi, ki sodelujejo v obilju, plodnosti in svetlobi. V novem delovnem okolju boste ustvarjalni in počutili se boste izpolnjeni.

Karta POGOJENOST nakazuje, da imate delovno pogodbo podpisano za določen čas. Zaradi tega se počutite, kot da imate zvezane roke in v vas se porajajo globoka boleča občutja. Ne pokažite tega na vzven!

Karta KOMPROMIS nakazuje, da boste ponovno morala delno popustiti pri svojih zahtevah, pogojih ali sporazumih – vezano na delovno razmerje za določen čas.

Vidim, da vas bodo v tem delovnem okolju imeli radi in vas cenili …

Želim vas opomniti, da so spremembe edina stalnica v našem življenju in razlog, zakaj rastemo in napredujemo.

Bodite optimistična in pogumna.

Srečno! ????

To transedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino.

Nič ni 100 %.

Spoštovana gospa! Najlepša hvala za vaš odgovor, vse nasvete in podporo in tudi tokrat te zadeli! Novo delovno razmerje je res le za določen čas. Res je tam čist drugo okolje, več je ljudi. Nadrejeni pa so me v samem začetku ob podpisu pogodbe toplo sprejeli, z željo po sodelovanju. Tako da prihajam v to novo okolje opogumljena tudi zaradi vaših besed in bom delala kompromise, ki, pravite, da bodo potrebni. Tukaj res ne ne kričijo na delavce, jim ne kradejo nadur, dopustov in vse redno plačajo. Pomembno mi je, da bi lahko ob mojem odhodu naslednje leto rekli, da sem bila v redu. Hvala in lepo pozdravljeni!

Prosila bi, če lahko napoveste se meni. Ali bo.spet kdaj v srečni in dolgi Zvezi? Pa zdravje me zanima.

Še enkrat bi vas prosila za vpogled. Ali z bivšim nadaljujeva vezo in če ja kakšna bo? Ali pa spoznam koga novega in kako bi bilo pri tem? Bi ga lahko imela rada?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close