Mi pogleda kdo v karte?
Anonimno 2582, 12.10.2021 ob 17:38
zlato jabolko, 12.10.2021 ob 17:21
Starsa sta skupaj. Zaenkrat ni bilo opaziti kaj slabega. Pač tako kot vsepovsod, dobri in slabi dnevi. Je pa en od vnukov bolj zaprt vase. Bi lahko šlo za nasilje?
Danes ne zmorem več, smo pa na vezi.
Srečno!
Bi lahko še zame jutri pogledali? Pomembno mi jekakšna čustva je ta moški gojil do mene oz. če še goji. Ne vem kaj mi je, zadnje čase preveč mislim nanj in ne znam opisati občutka, kot da me kliče njegovo srce, ampak jaz se ne vidim z njim. Mogoče samo oba potrebujeva še en pogovor v podobnem elementu, kot sva jih imela.
Anonimno 2582, 12.10.2021 ob 17:32
Poglejte, pogled v karte, zdaj ko nisem napisala odgovora pa je oddalo.
Še enkrat na kratko – moški.
Prosim če imate shranjeno pošljite še enkrat odgovor. Prosim vas iz srca. Zelo mi je pomembno. Zelo.
Koliko je ta moški star in ali je blizu mene, poznan? Zakaj je to storil?
Prosim pošljite odgovor. Zelo mi je pomembno.
Hvala, vse dobrom
Pogled v karte, 12.10.2021 ob 17:52
Prosim če imate shranjeno pošljite še enkrat odgovor. Prosim vas iz srca. Zelo mi je pomembno. Zelo.
Koliko je ta moški star in ali je blizu mene, poznan? Zakaj je to storil?
Prosim pošljite odgovor. Zelo mi je pomembno.
Hvala, vse dobrom
Pozdravljena Pogled v karte, da se boste pomirili vam pošiljam odgovor.
Nad vami ni nobenega prekletstva, mi pa karta nakazuje starejšega moškega, katerega breme ( negativno energijo), nosite vi. To vas izčrpava in vam jemlje ŽIVLJENJSKO energijo. Vi ste zaradi tega izčrpana in upognjena. Karta mi nakazuje, da je ta moški v vaši bližini.
V vašem UMU je vihar. Kaos. Ne najdete miru, ker se vam stvari uhajajo iz rok.
Vidim Petelina, ki temu moškemu sedi na glavi. Vam to kaj pove?
V prihodnosti vam kaže karto PREPOROD. Prišel bo čas, ko boste stopila iz množice, ponosna in zarjovela boste resnico.
Ko se zvečeri, se večkrat odpravite na sprehod in se zazrite v zvezde. Za nekoga tam gor, ste zelo pomembna.
Zavedajte se, da dom ni fizični kraj v zunanjem svetu, temveč notranja sproščenost in sprejemanje.
Zdaj je pravi čas, da si ogledate, ali si dovoljujete prejemati izjemni dar občutenja, da ste doma kjerkoli ste.
Umirite se. Niste prekleti, stvari se bodo postavile na svoje mesto.
Srečno.
To je za danes vse.
Đ_Ana, 10.10.2021 ob 20:44
Še meni prosim 🙂
Zanima me, ali bom v kratkem dobila novo službo ali bolje da ostanem, kjer sem.
In pa, kako mi kaže v ljubezni 🙂
Pozdravljena D_Ana,
pa poglejva kaj vam kažejo karte …
CELOVITOST – USTVARJALEC – SPREJEMANJE
Karta celovitosti je simbol samoustvarjanja, novega življenja in mističnega zlitja, sicer znanega pod naivom alkimija.
Karte nakazujejo, da boste dobili novo službo, kjer boste ustvarjalni. Ta nova služba vam bo pisana na kožo.
V zdajšnji službi ste ustvarjalni, vendar sanjarite o nečem ‘boljšem’. V zdajšnji službi bo prišlo do pretesa, ljudje bodo odhajali.
Odločitev ali ostanete ali greste, je samo na vas.
Glede ljubezni pa …
Imate v načrtu kakšno potovanje?
Karte mi nakazujejo, da se na potovanju zna zgoditi nekaj nepričakovanega v smislu ljubezni. Takrat ne bodite v dvomih, ampak zaupajte svoji intuiciji.
To transcedentalno zenovsko igro vzemite kot pustolovščino. Nič ni 100 %. ?
Zvezdica143, 10.10.2021 ob 21:04
Lahko še meni, prosim?
Kako kaže najin odnos s prijateljem in, kako mi kaže glede ljubezni. Hvala
Pozdravljena zvezdica 143,
CELOVITOST – PREOBRAZBA – STRES
Karte nakazujejo, da je vaš odnos s prijateljem CELOVIT. Je mistično zlitje. Združitev nasprotij.
Osrednja figura na karti PREOBRAZBA sedi na vrhu širnega cveta praznine in drži v rokah simbol preobrazbe – meč, ki preseka kopreno iluzije, pretrga verigo omejitev in Jing Jang (simbol preseganja dvojnosti). To je tudi čas za globoko vdajo. Prišlo bo do nesoglasij med vama. Dovolite, da so kakršna koli bolečina, žalobnost ali tegobe preprosto tam, da sprejmete njihovo takšnost.
Glede ljubezni se vam odpirajo naslednje karte:
LJUBIMCA – USTVARJALNOST – VSI SMO SVET
… nakazujejo izjemno privlačnost, mističnost in nepoznano. Močno povezavo!
Vidim radost in hvaležnost …
Slavite ljubezen in celoten obstoj bo sodeloval z vami.
Nekako vidim, da lahko pride do nesporazuma s prijateljem, zaradi ljubezni …
Imam prav?
Anonimno 2582, 14.10.2021 ob 09:17
Pozdravljena zvezdica 143,
CELOVITOST – PREOBRAZBA – STRES
Karte nakazujejo, da je vaš odnos s prijateljem CELOVIT. Je mistično zlitje. Združitev nasprotij.
Osrednja figura na karti PREOBRAZBA sedi na vrhu širnega cveta praznine in drži v rokah simbol preobrazbe – meč, ki preseka kopreno iluzije, pretrga verigo omejitev in Jing Jang (simbol preseganja dvojnosti). To je tudi čas za globoko vdajo. Prišlo bo do nesoglasij med vama. Dovolite, da so kakršna koli bolečina, žalobnost ali tegobe preprosto tam, da sprejmete njihovo takšnost.
Glede ljubezni se vam odpirajo naslednje karte:
LJUBIMCA – USTVARJALNOST – VSI SMO SVET
… nakazujejo izjemno privlačnost, mističnost in nepoznano. Močno povezavo!
Vidim radost in hvaležnost …
Slavite ljubezen in celoten obstoj bo sodeloval z vami.
Nekako vidim, da lahko pride do nesporazuma s prijateljem, zaradi ljubezni …
Imam prav?
Da, Anonimno2528, prav imaš glede najinega odnosa s prijateljem. Skrbi me, da on čuti in pričakuje nekaj več od najinega odnosa, meni pa do tega ni. Prav tako me skrbi, kako bo to vplivalo na najin odnos v službi, sva namreč tudi sodelavca. Mogoče lahko pogledaš tudi to področje? To s prijateljem si zelo zadela, kar se ljubezni zadeva bom pa še videla?
Hvala za napoved in čas, ki si si ga vzela zame.
Anonimno 2582, 13.10.2021 ob 09:26
Pozdravljena Pogled v karte, da se boste pomirili vam pošiljam odgovor.
Nad vami ni nobenega prekletstva, mi pa karta nakazuje starejšega moškega, katerega breme ( negativno energijo), nosite vi. To vas izčrpava in vam jemlje ŽIVLJENJSKO energijo. Vi ste zaradi tega izčrpana in upognjena. Karta mi nakazuje, da je ta moški v vaši bližini.
V vašem UMU je vihar. Kaos. Ne najdete miru, ker se vam stvari uhajajo iz rok.
Vidim Petelina, ki temu moškemu sedi na glavi. Vam to kaj pove?
V prihodnosti vam kaže karto PREPOROD. Prišel bo čas, ko boste stopila iz množice, ponosna in zarjovela boste resnico.
Ko se zvečeri, se večkrat odpravite na sprehod in se zazrite v zvezde. Za nekoga tam gor, ste zelo pomembna.
Zavedajte se, da dom ni fizični kraj v zunanjem svetu, temveč notranja sproščenost in sprejemanje.
Zdaj je pravi čas, da si ogledate, ali si dovoljujete prejemati izjemni dar občutenja, da ste doma kjerkoli ste.
Umirite se. Niste prekleti, stvari se bodo postavile na svoje mesto.
Srečno.
To je za danes vse.
Hvala za izčrpen odgovor. Petelin pa ne vem kaj bi bil. Vaš odgovor si bom sprintala in nalepila na zid. Ter prebirala, prebirala in se ga držala.
Hvala za trud in dobroto. Naj bo povrnjeno.
Pogled v karte, 14.10.2021 ob 12:17
Lahko edino to še vprašam. Kako zmagat tega človeka? Saj samo umik ni dovolj. Ali bo kmalu umrl in bo šele takrat mir ali že prej? Kakšen odnos ima do mene ta moška oseba in zakaj tako velik vpliv name? Hvala draga gospa.
Pa poglejva kaj kažejo karte in s tem tudi zaključujeva vaš primer.
ZAVEST
Ste bila pripadnica oz. ste pripadnica kakšne “duhovne” skupine oz. organizacije!
Anonimno 2582, 14.10.2021 ob 12:57
Pa poglejva kaj kažejo karte in s tem tudi zaključujeva vaš primer.
ZAVEST
Ste bila pripadnica oz. ste pripadnica kakšne “duhovne” skupine oz. organizacije!
Hvala. Težko sedaj povežem za koga se gre. Morda bo čas pokazal. Hvala za besede.
v podobnem elementu, 12.10.2021 ob 17:49
Bi lahko še zame jutri pogledali? Pomembno mi jekakšna čustva je ta moški gojil do mene oz. če še goji. Ne vem kaj mi je, zadnje čase preveč mislim nanj in ne znam opisati občutka, kot da me kliče njegovo srce, ampak jaz se ne vidim z njim. Mogoče samo oba potrebujeva še en pogovor v podobnem elementu, kot sva jih imela.
Kaj mene ste spregledali?
Pozdravljeni.
Zanimiva tema, zato naprošam še jaz. Z nekom sem mislila da je zgodba končana, saj ni bil vreden mojega časa, vendar sem nehote vmešana v neke njegove laži in manipulacije do drugih žensk. Izposojal si je denar in jim lagal, sedaj pa vse mene kličejo, kot njegovo partnerko, ki že davnaj več nisem in bojim se da bom še v kaj hudega vmešana. Resnično prosim za odgovor. Hvala
Pogled v karte, 14.10.2021 ob 15:16
Hvala. Težko sedaj povežem za koga se gre. Morda bo čas pokazal. Hvala za besede.
Mogoče se nisva razumeli … na karti vidim malo bolj obilnega črnolasega moškega, ki sedi v lotosovem položaju in je na prvi pogled kot nekakšen guru. Karta nakazuje , da bi bil lahko to on, čigar breme nosite vi.
Zato sem vas tudi vprašala, če ste v kakšni “duhovni skupini”. V kolikor je odgovor pritrdilen, se od tam umaknite.
Vse dobro!
Anonimno 2582, 14.10.2021 ob 08:28
Pozdravljena D_Ana,
pa poglejva kaj vam kažejo karte …
CELOVITOST – USTVARJALEC – SPREJEMANJE
Karta celovitosti je simbol samoustvarjanja, novega življenja in mističnega zlitja, sicer znanega pod naivom alkimija.
Karte nakazujejo, da boste dobili novo službo, kjer boste ustvarjalni. Ta nova služba vam bo pisana na kožo.
V zdajšnji službi ste ustvarjalni, vendar sanjarite o nečem ‘boljšem’. V zdajšnji službi bo prišlo do pretesa, ljudje bodo odhajali.
Odločitev ali ostanete ali greste, je samo na vas.
Glede ljubezni pa …
Imate v načrtu kakšno potovanje?
Karte mi nakazujejo, da se na potovanju zna zgoditi nekaj nepričakovanega v smislu ljubezni. Takrat ne bodite v dvomih, ampak zaupajte svoji intuiciji.
Fascinantno! Najlepša hvala za tole, me je kar šokiralo, zato moram nujno pokomentirat 🙂
Namreč…
v tem času sem res dobila novo službo, o kateri sanjam že nekaj časa. Za zdajšnjo službo tudi povsem drži: delo mi gre odlično od rok, ampak ni to to, že nekaj časa razmišljam o menjavi 🙂 Tudi glede odhajanja drži – v zadnjem tednu se odpovedi vrstijo kot po tekočem traku.
In ja tudi krajše potovanje imam v načrtu na drug konec Slovenije v kratkem, tko da to bomo pa še videli 🙂 Hvala še 1x, res mi je fascinantno, kako ste popolnoma uganili vse za nazaj, tako da skoraj verjamem tudi za naprej 😀
Anonimno 2582, 10.10.2021 ob 12:58
Anonimno 2582, 10.10.2021 ob 12:49
nekaj punc, 10.10.2021 ob 11:40
Anonimno 2582, 10.10.2021 ob 10:57
poppy849, 09.10.2021 ob 10:10
Zdravo, tudi jz bi prosila, če mi poveste kaj me čaka na ljubezenskem področju. Po dolgih letih sem ostala sama, nekaj potencialnih moških se nakazuje, vendar me srce še vedno vleče k bivšemu. Hvala!
Pozdravljena Poppy,
Karte v ljubezni vam nakazujejo, radost, izpopolnjenje … torej čakaj vas bogato ljubezensko dogajanje. Bodite dovzetni in odprti za številne priložnosti, ki jih je v življenju moč slaviti in to nalezljivo radost širite še na druge…
Karta za vašo bivšo ljubezen nakazuje …. SPREMEMBO. Simbol na tek karti je velikansko kolo, ki pomeni čas, usodo in karmo. Življenje se nenehno spreminja, razvija, umira in …. se vnovič rojeva. Med vama se lahko ponovno prebudi ljubezen ….
To transedentalno zenovsko igro vzemi kot pustolovščino. Nič ni 100 %. ???
Najlepša hvala za vaš topel odgovor! Mi veliko pomeni.
Samo pri podaljšanju službe ne razumem, do kakega pogojevanja bi naj prišlo. Je pa problem s prenizkimi plačami in neizplačevanjem stroškov za prevoze.
In prav imate, da sem vstopila kot v neko pustolovščino, zdaj ali je to transcendetalna zenovska igra, tega pa ne razumem? Sem vsa zakrčena in nujno potrebujem več gibanja, da si izboljšam fizično zdravje. In zdaj sem v bistvu pri delu vsak dan v nevarnosti, da življenja in zdravja ne izgubim. Ampak, če pa ga izgubim, bom pač šla naprej, naprej ven iz te osame! Pogrešam moje umrle družinske člane in bomo kmalu morda pač nekje spet skupaj ali spet blizu.
Pozdravljena nekaj punc,
čutim vašo stisko, zato bova podrobneje pogledali glede pogojevanja v službi kaj vam nakazujemo karte:
PREPOROD – IZČRPANOST POLITIKA – KOMPROMIS
V vaši službi imate zarotniške razmere, zmedo in hinavščino. Toksično delovno okolje! Pogojevanje bo prišlo z vrha. Karta nakazuje hinavščino, politiko in lažno varnost.
Ne dovolite si pogojevanja, ker bo to pustilo grenak priokus in vas bo dodatno izčrpalo. BODITE PREVIDNI! Nikoli ničesar NE potlačujte, temveč bodite jasni, ko gre za vaše delovno mesto in položaj.
PREPOROD – ko boste spoznali, da ste dosedaj zamujali življenje, boste začeli odklanjati ZAHTEVE drugih!
Ne glede na to, v kakšnem stanju ste prav zdaj … ali ste depresivni in nemočni ali pa rjovite in se upirate – se zavedajte, da boste šli na bolje v nekaj novega, če si boste zavestno to dovolili.
Čas je za rast in spremembo!
Srečno! ???
ZAKLJUČEVANJE – SKOPUH
Pogojevanje bo povezano z denarjem. Verjetno bo to zadnji pogoj in bo povezan z ZAKLJUČEVANJEM nečesa. Odločitev na kaj boste pristali je samo in edino na vas.
Ja, zdaj vas razumem! Odšla bom iz te službe drugam. Ker me tukaj izkoriščajo. Ponujajo mipa res pogodbo dalje, ampak jaz je ne mislim podpisati. Raje bom šla drugam delat za vsaj 1 mesec in jutri imam razgovor! Tretja možnost pa je delo v smučariji v tujini, če mi bo zdravje zneslo, to si zelo želim, ampak so tu zdaj ovire. Če ostanem brez vsega na socialni, ne bom samomora storila.
Forum je zaprt za komentiranje.