Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek metuljčki

metuljčki

A je dons kera stvar zabetonirana, večna?:) Kje živiš:).
Po 20-ih letih bo že orng stara, morda dementna in ne bo take panike:). Življenje se živi danes, ne pa kaj bo, ko bo, če bo:)).[/quote]
Spet si zgrešila bistvo. 🙂

Predvidevam, da je On_ želel povedati, da naj ne pričakuje preveč od novega moškega, ker je vse, kar ima o njem, le sanje in iluzije in naj raje poskuša rešiti trenutno vezo.
Jaz pa pravim, da bo težko kaj rešila in spet ustvarila močna čustva ali metuljčke in naj raje poskuša z novim. Saj, če je s prvim imela srečo in bila z njim celih 30 let, potem bo verjetno z drugim prav tako, če je izbirala po podobnih kriterijih.[/quote]

Meni gre bolj počas, saj veš:). Važno, da se razumemo, tudi ko se ne:)):

A je dons kera stvar zabetonirana, večna?:) Kje živiš:).
Po 20-ih letih bo že orng stara, morda dementna in ne bo take panike:). Življenje se živi danes, ne pa kaj bo, ko bo, če bo:)).[/quote]No potem se pa zbudi in zaživi že danes, ne pa da gledaš kdo ima večji…. avto, hišo, plačo…. 😉

A prideš ven na zrak? Lahko prineseš tudi ledeno kavo sabo. Za dva, da ne bo kaj narobe če bi oba iz ene šalčke srebala….. :))))))

Jaz avtorici privoščim, da se ji uresničijo vse skrite sanje in tiste lepe, ki jih še skriva, s kom se naj pa sama odloči.[/quote]

A takšna sem…gledam, kaj imajo drugi velikega:)). Saj meni ni hudega, nč bat:).

Ti avtorici zdaj privoščiš, da se lahko sama odloči (itak, da se bo ona, kdo drug pa). Prej si zagovarjal naj se neha spogledovati z virtualo in začne zalivati doma:))). Ja ja…ne se zdaj ven vleči:).

Spet si zgrešila bistvo. 🙂

Predvidevam, da je On_ želel povedati, da naj ne pričakuje preveč od novega moškega, ker je vse, kar ima o njem, le sanje in iluzije in naj raje poskuša rešiti trenutno vezo.
Jaz pa pravim, da bo težko kaj rešila in spet ustvarila močna čustva ali metuljčke in naj raje poskuša z novim. Saj, če je s prvim imela srečo in bila z njim celih 30 let, potem bo verjetno z drugim prav tako, če je izbirala po podobnih kriterijih.[/quote]

Meni gre bolj počas, saj veš:). Važno, da se razumemo, tudi ko se ne:)):[/quote]A tebi se zdi, da se ne? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni gre bolj počas, saj veš:). Važno, da se razumemo, tudi ko se ne:)):[/quote]A tebi se zdi, da se ne? :)))[/quote]

Mi se, kakopak:)). Pišem, da četudi se ne bi (kar je skrajno nemogoče ob tako strpnih ljudeh z visoko toleranco), bi se:). Kapiš?:)))

No potem se pa zbudi in zaživi že danes, ne pa da gledaš kdo ima večji…. avto, hišo, plačo…. 😉

A prideš ven na zrak? Lahko prineseš tudi ledeno kavo sabo. Za dva, da ne bo kaj narobe če bi oba iz ene šalčke srebala….. :))))))

Jaz avtorici privoščim, da se ji uresničijo vse skrite sanje in tiste lepe, ki jih še skriva, s kom se naj pa sama odloči.[/quote]

Ti avtorici zdaj privoščiš, da se lahko sama odloči (itak, da se bo ona, kdo drug pa). Prej si zagovarjal naj se neha spogledovati z virtualo in začne zalivati doma:))). Ja ja…ne se zdaj ven vleči:).[/quote]A teb se zdi, da se ven vlečem? Pa saj sem te povabil, da pridi ven! Kje se zdej obiraš? :)))))

Jaz sem jo samo svaril pred “sorodno dušo”.
Takih duš je na svetu nebroj za vsakega od nas, z mnogo njimi bi lahko imeli lep odnos, če bi se zanj odločili/potrudili – obe strani!

Včasih se zgodijo neke stvari v življenju za katere prvi hip ne najdeš razlage. Mogoče ji je ta “sorodna duša ” poslana samo zato, da bi lažje razumela kaj je doživela tista “odtujena duša”, ki jo ima doma, da bi potem spet lažje našla skupno pot?
Mogoče je pa ravno obratno…. hm, kdo bi vedel? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti avtorici zdaj privoščiš, da se lahko sama odloči (itak, da se bo ona, kdo drug pa). Prej si zagovarjal naj se neha spogledovati z virtualo in začne zalivati doma:))). Ja ja…ne se zdaj ven vleči:).[/quote]A teb se zdi, da se ven vlečem? Pa saj sem te povabil, da pridi ven! Kje se zdej obiraš? :)))))

Takih duš je na svetu nebroj za vsakega od nas, z mnogo njimi bi lahko imeli lep odnos, če bi se zanj odločili/potrudili – obe strani!

Včasih se zgodijo neke stvari v življenju za katere prvi hip ne najdeš razlage. Mogoče ji je ta “sorodna duša ” poslana samo zato, da bi lažje razumela kaj je doživela tista “odtujena duša”, ki jo ima doma, da bi potem spet lažje našla skupno pot?
Mogoče je pa ravno obratno…. hm, kdo bi vedel? :)))[/quote]

Glede sorodnih duš se strinjam…o tem sem ji tudi pisala, da sploh ni težko najti nekoga, ki ti paše:). Skupno pot z odtujenim partnerjem ne moreš sam poiskati:).

A teb se zdi, da se ven vlečem? Pa saj sem te povabil, da pridi ven! Kje se zdej obiraš? :)))))

Mogoče je pa ravno obratno…. hm, kdo bi vedel? :)))[/quote]

Glede sorodnih duš se strinjam…o tem sem ji tudi pisala, da sploh ni težko najti nekoga, ki ti paše:). Skupno pot z odtujenim partnerjem ne moreš sam poiskati:).[/quote]Absolutno je ne moreš, če si zatiskaš oči pred lastno kritiko in sanjariš o drugih – nemogoče.
Tako se to ne dela. Velja za obe strani.

Glede sorodnih duš se strinjam…o tem sem ji tudi pisala, da sploh ni težko najti nekoga, ki ti paše:). Skupno pot z odtujenim partnerjem ne moreš sam poiskati:).[/quote]Absolutno je ne moreš, če si zatiskaš oči pred lastno kritiko in sanjariš o drugih – nemogoče.
Tako se to ne dela. Velja za obe strani.[/quote]

Ja, prej bi morala iti narazen:).

Absolutno je ne moreš, če si zatiskaš oči pred lastno kritiko in sanjariš o drugih – nemogoče.
Tako se to ne dela. Velja za obe strani.[/quote]

Ja, prej bi morala iti narazen:).[/quote]Saj bi šla pa sta sanjala in nič naredila za to da bi sanje uresničila. Sedaj (spet) sanjata o drugih partnerjih….

Saj presedlat ni tak problem, odjezdit, da ne padeš je težava….. :)))

Ja, prej bi morala iti narazen:).[/quote]Saj bi šla pa sta sanjala in nič naredila za to da bi sanje uresničila. Sedaj (spet) sanjata o drugih partnerjih….

Saj presedlat ni tak problem, odjezdit, da ne padeš je težava….. :)))[/quote]

Pripoveduješ kot ekspert…ampak tebi se kaj takega itak ne more zgoditi:). Nasankal si se do konc lajfa:)))).

Seveda!!! Kaj bojo ljudje rekli… na to pa niti pomislili nismo.

Seveda!!! Kaj bojo ljudje rekli… na to pa niti pomislili nismo.[/quote]

Ne se zajebavat!!!! Prvo ugled, potem vse ostalo.:)

Eh, če od novega ni kaj za pričakovat (po mailih v resnici res ne moreš nič vedeti), še zmeraj ne pomeni, da lahko pri starem kaj reši. Pomojem sploh ni pravo vprašanje eden ali drugi, ampak na svoje ali ne.

Kakšen odnos pa imata z možem? Če prijateljski, potem ne vidim težav, da ne bi pustila “metuljčkom” poleteti. Če pa si z njim še vedno intimna, potem pa boš morala prvo urediti glede te zveze in jo dokončati, preden skočiš v drugo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Posujem se s pepelom,
bila sem v podobni situaciji kot in svetujem ti, da se pogumno spustiš v to. Ni hujšega kot živeti v
praznem zakonu brez ljubezni. Bodi malce sebična in pomisli na svojo srečo in ne razmišljaj preveč,
prepusti se.
Če se registriraš lahko še kakšno rečeva.

Če nista finančno odvisna drug od drugega, zgini takoj, če ne pa malo kasneje. Ali on od tebe, kar mu lahko ob krhotanju tudi namigneš tako, da si npr. zrihtaš svoj teritorij, potem pa zapri vrata in glej, kako se bo še krhotal.
Navsezadnje vedi tudi, da lahko samo preživiš. Sama težje prenašam dejstvo, da sem imela spošljivost ter radost z ljubeznijo in je ene morem obuditi kot da bi živela kontra, kot ti. Po tvoje. Kot praviš, je tja do štirideset vmesnega, in je problem zaradi let. Ker dekade niso problematične.
Samoumevnost ni argument ne za ljubezen ne za zlo pri vama. Odločitev je na strani enega ali drugega, ne na nas. Ti veš. Če bi bil tudi kakšen drugi pravi, Zate. Ki bi te spoštoval.
Moraš vedeti kako naprej ter kako za nazaj pošlihtati, potem pojdi naprej. Ne iz maščevanja, kot se zdi v tvojem primeru.

V živo se pa s tanovim še srečala nisi? Predno sprašuješ, je treba še kaj pri sedanjosti postoriti. Če je to moj slab argument, se ne bom strinjala. Direktiv pa ne dajem. Žal.

Naslov drugega imena posta pa lahko kdo morda uporabi za kakšen nov posel, ki bo dal produkte obojega.

Iščem dekle ki se bo vame zaljubila ali poljubljala .
Upam da me čaka na kakšnemu plesu ki jo bom fulj močno stisnil v objem ljubezni .
Dekle mora biti doma iz KRANJA ter stara 20 let.

Zelo jo bom ljubil ter gotovo bo postala moja nevesta .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close