Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meni so pa lepe ženske tako uboge

Meni so pa lepe ženske tako uboge

Spet veliko besed, a nisi ničesar povedal. Človek, vedno ko te berem, se vprašam, a sploh nimaš svojega mnenja, ali si ga ne upaš izraziti, vedno neke splošne nakladacije pišeš.

Po tem postu gre sklepat, da si en mali narcis, ki izbira samo med ‘prvovrstnimi’ ženskami, pri čemer je ‘prvovrstno meso’ samo lepo in mlado meso?

Jao, neandertalo eno :))))

Kar naj te imajo :)))))))))))))))

Plitek, domišljav in duhamoren? To meni ni prvovrstna izbira ;)[/quote]

No, vsekakor grde babe srednjih let niso najboljša roba. Mogoče edino na mon-u phahahaahha..

Po tem postu gre sklepat, da si en mali narcis, ki izbira samo med ‘prvovrstnimi’ ženskami, pri čemer je ‘prvovrstno meso’ samo lepo in mlado meso?

Jao, neandertalo eno :))))

Kar naj te imajo :)))))))))))))))

Plitek, domišljav in duhamoren? To meni ni prvovrstna izbira ;)[/quote]

No, vsekakor grde babe srednjih let niso najboljša roba. Mogoče edino na mon-u phahahaahha..[/quote]

Kaj nisi v neki drugi temi govoril, kako ti videz pri ženski ni toliko bistven, ampak je važno nekaj drugega?
Sedaj pa tu kar v parih postih poudarjaš: grda, grda, grda…

Preberi si še enkrat tisti post. Napisal sem, da niti nisem tolk zbirčen glede videza.

Kar pa še ne pomeni, da so mi všeč grde ženske. Ker jih niti registriram ne.

Sori, ženske, samo kristalno jasno je, kakšen tip žensk odpira teme v stilu “lepe ženske so glupe”. Nezanimive in neopazne sive miši..

Dobro zgledajoča ženska sigurno ne bo odpirala take teme..

Pa ne mi zdaj s floskulami, da je vsaka ženska po svoje lepa, ker se temu še otroci v vrtcu smejijo. Obstajajo zelo lepe ženske, lepe ženske, lušne ženske, simpatične ženske in obstajajo neopazne sive miške brez energije, ki so fauš vsaki, ki je lepša. In take odpirajo take teme.

Tema res ni bogve kaj. Dvomim, da je avtorica ravno grda za pogledat, ampak neka miss sveta pa najbrž tudi ni. Ampak način razmišljanja jo pa močno pogrša, saj zavistni ljudje niso lepi, že zaradi gub tečnobe, ki se jim rišejo po obrazu 🙂
Ni bilo govora o tem, da so grde ženske vredne greha, torej ne razumem, zakaj si to tako kategorično večkrat zanikal. Na žalost si postavil kontra tezo od avtoričine, s čimer si se zbasal v isti kontejner skupaj z njo. Tako da se kar čudim, da niso mrhovinarji tudi po tebi planili 😉

http://www.youtube.com/watch?v=aH986VE47M8&feature=related

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

folk prvi post je napisala Vlasta iz kmetije ona je taka vse obrekuje ona je pa oh in sploh

Če te prav razumem: trdiš, da imajo samo lepotice energijo, če pa ženska ni lepa, je pa kar brez energije.
Torej, če se lepotici pripeti nesreča, si poškoduje obraz in ni več lepa: a postane kar naenkrat brez energije?
Jaz poznam veliko lepotic brez energije. In veliko lepotic z veliko energije. POznam pa tudi veliko sivih mišk, ki imajo ogromno energije in tudi take, ki energije nimajo.
Pravzaprav bi rekla, da imajo nelepotice v povprečju več energije kot lepotice: preprosto se morajo bolj truditi kot lepotice, da so opažene. Zato so v povprečju bolj zagnane :).

[/quote]

Čudno logiko iščeš, sivih mišk je več kot lepotic in če jih je več, je tudi energije tam več.

Sama se ne strinjam z avtorico, ker poznam ogromno lepih žensk, ki so inteligentne in jim lepota, mladost in »biti prva v očeh moških« ni prioriteta v življenju. Težave s staranjem in izgubljanja pozornosti moških pa imajo pomojem predvsem tiste ženske (kot je že ena pred mano v tej temi zapisala), ki same sebe smatrajo in se morda precenjujejo kot lepotice (morda tudi so, ali pa tudi ne ) na narcisoiden način; take podcenjujejo vse druge ženske, ne priznavajo, da so tudi druge lepe (ali pa še lepše ) in imajo vedno v glavi, da morajo biti v službi, na zabavah in na vseh procesijah prve v očeh moških. Nekatere ženske so rojene za to (pa tudi če jih ogromno ne smatra za lepotice), da dobivajo že od najstniških let ogromno pozornosti od moških, vsak teden vabila za zmenke, ker so bodisi energične narave ali pa so zelo »radodarne« narave in tega ne skrivajo (pa ne, da to obsojam); toda to jih naredi nezanemarljivi populaciji moških zanimive, ker si od njih obetajo koristi, začnejo jim pihati na dušo, dajati neskončne (morda pretirane in nerealne) komplimente, samozavest teh žensk pa narašča in morda preraste v nadutost in prepričanje, da so samo one in nobena druga vredne pozornosti moških. Po mojem mnenju tiste ženske (lepotice ali povprečne), ki so »zdravo« samozavestne, zadovoljne s seboj in ne podcenjujejo drugih ženk, nimajo večjih težav s staranjem kot manj lepe ali povprečne.

Ce si navajena celo zivljenje poslusati komplimente in imeti vsaj majckene protekcije in drobne pozornosti je verjetno res hudo ko se ti nekega dni spremeni zivljenje. Pa ni problema 🙂 Potem ali plastika fantastika ali pa nagovor o notranji lepoti.

Meni pa lepe ženske niso popolnoma nič uboge, saj so bile vse do svojih zrelih let v prednosti pred svojimi gršimi vrstnicami. Pa tudi ko se postarajo, lahko še vedno obdržijo to prednost, ker lepa ženska lahko ostane lepa tudi ko se postara, grda pa nikoli ne bo lepa. Ampak to samo glede videza.
Drugače pa opažam, da se najtežje sprijaznijo s staranjem samske, takšne brez kariere, brez hobijev, v glavnem takšne, ki so si znale zapolniti svoj čas le z otroci, partnerji ali pa večne lovače in ko tega ni več, padajo v depro.

Ni problema, nisem govorila o sebi 🙂

Tebi pa se z “lepoto” ali nelepoto ženske (notranjo in zunanjo) najbrž ni treba pretirano ukvarjati, glede na to, da ti je velikost jošk ključna – je najbž to edini dejavnik, tako kot pri vseh, tebi podobnih.

Jaz se na zunanjo lepoto sploh ne bi posebej obešala.
Zakaj ne??
Poglejte,da imajo moški lahko res lepe ženske za partnerke.Ampak,če se jih naveličajo,jih pustijo!
Ker moški,kakor se meni zdi,niso tako potrpežljive narave kot ženske.
Zunanja lepota enkrat odpade,ko se začneta bolje spoznavati.Vse ,kar mora imeti človek ,je samozavest in umirjenost.
To je moje mnenje.

Ti Ajdka,si pa res par stvari prav napisala..ampak bodi no malo manj žaljiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close