Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mene pa mika :)))

mene pa mika :)))

Evo, kika, tu se pa strinjam s tabo :)) Eden redkih pametnih postov tu 🙂

Xtrm… daj no.. ne smes primerjat krave kr z vsako, ki pride mimo.. boge krave 🙁

hvala baby, vsaj enkrat , da me pohvališ

Daj no.. do zdaj je bila ena graja in ena pohvala 🙂 pac, razlicni prvi vtisi :))
Mogoce mi bos pa kdaj se vsec 😉

LP
Mi mamo v bloku eno tako ki jo mikajo mladi muloti,poročena pa dva otročka,pa sem na lastne oči vidla kk jo muloti otipavajo…ni lepo videt,čut pa še manj,ko pol pol soseske o nje govori…pa še njen možek je neki zvedu….sam nabrisu bi te pol bi se pa hvalu okol…ker če te mika…če bo priložnost…ne vem……razmisli…sanjarjenje pa ni prepovedo…

NA TEJ STRANI JE 99 ODSTOTKOV LAŽI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

napočil čas resnice :-)))
buren odziv, ni kaj. Prosim xtrm, se ti bom danes opravičila, če sem te z mojimi mnenji razjezila in užalila.

Jaz sem tista druga stran, tista, ki se ji je to zgodilo. mojga fanta je tudi mikalo. neki časa je to uspešno skrival pa sem ga odkrila in hudo je bolelo. za razliko od tebe je on to uresničil čeprav sem bila jaz še vedno aktualna. kljub temu, da je trdil, da je to samo trenutna faza, zagledanost, da se mu pač ona ponuja (takrat študentka, ki je preko študenta delala v njegovi firmi), pa sem nato izvedela da sta se ornk videvala pa na kosila hodila no pa jo je nekega dne peljal iz službe in tako naprej…se je zgodilo!. saj ne rečem, si poudarila, da te samo MIKA. zlo upam da boš shendlala to zadevo tako da res nihče ne bo utrpel posledic. meni žal ni bilo nč prišparano. in težko sm se pobrala tako psihično kot čustveno, materialno (vem da to ni vse v življenju) pa si sploh nisem. v tem času sva načrtovala živlenje pa zidala pa ustvarjala.

tko, naj te moja mnenja ne prizadenejo tko kot je videt da so te, sam res men se je kar stemnilo pa butnilo me je v središče tistega hudournika. leto je že naokoli, pa še vedno mi ni bolje.

on? ja, dal se je dol z njo in nevem kaj je upal, punca je tko mlada, zanjo je bil verjetn res samo seks, on pa ne vem…je upal na kaj več….zdaj pa klečeplazi, jaz pa nočem več nič od njega.

Tko da boste tudi drugi vedeli, nikakršne ljubosumnosti in nevoščlivosti ni, sam grenka izkušnja.

No, tu sta zdej nastala dva tabora: eni proti, drugi za xtrm! Js sem ZA! xtrm, mlada si še, živi življenje, ki se ti ponuja, oster jeziček pa ti bo samo v pomoč, da se boš laže otepala takih, kot jih je tuki kr neki. Take, ki v vsaki ženski vidijo tekmico, so zafrustrirane, nezadovolje same s seboj. Poznam kr neki takih primerkov, so fauš, če ti gre fajn, če kam greš, če pa dobr zgledaš, je pa sploh največja napaka in greh, bognedaj, da slučajno shujšaš, pridobiš lepo postavo, huh,pol si za odstrel! Za take je škoda vsakega atoma energije. Nasmej se njihovim budalščinam, glavo gor in veselo naprej v nov dan! Čimveč lepih dni ti želim!

Xtrm, dokler sanje ostanejo le sanje, ne skodujejo nikomur. Zato… sanjaj! Pa tudi, ce se uresnicijo. Da le ne bodo nikomur skodile. Naj bodo logicno nadaljevanje zivljenja. Ampak saj to ves sama.:-)

Breskvica, sorry… Nikomur ne privoscim, da bi se mu zgodilo kaj takega.

Ej Breskvica v tem primeru pa res oprosti, da sem ti prebudila te grde spomine, res to ni bil moj namen (pa tud za besede). In opravičilo sprejeto.

No, a veš, ker pri men je res vse v moji glavi in nikol nebi tega naredila. Sam pri men je tako, da vse neumnosti, ki jih razmišljam tud povem. No in men se je isto zgodilo z bivšim fantom, kot tebi, oz. ne vem niti celotne zgodbe kaj se je pri nejm dogajalo, vem, da me je rpevaral z eno žensko, pod rugi strani pa, ekr je sklepal po sebi je bil pa še zelo ljubosumen in me je še pretepel (namest da bi jaz nejga). In sem ga itak pustila. Bolelo je pa vseen, itak. Sam jaz sem mu vrnila nazaj :))) Ker sem vedela, da je bila tisto zanj sam avantura, ni bil vanjo zaljubljen, tako da sem itak vedela, da bo na koncu on bolj trpel. Še sedaj, po treh letih, mu je žal. Men ej blo hudo, ker itak že moje razmere doma niso, kto bi mogle bit in si lahko misliš, kako je, če nimaš več še itiste čustvene opore, ki si jo imel. No in ta sedaj, je do mene ful drugačen, kot je bil nekdanji (se vidi po obnašanju, prejšnjega bi mogla že prej pustit, sam ker je bila prva veza, itak ne vidiš enih stvari…). no, in nikol mu nebi naredila kaj takega. Če je pa komu kdo vizualno všeč si pa itak vse povema, itak oba vema kje so meje, in za tega fanta sem tud njemu povedala, itak da mi zaupa, da ne bom počela neumnosti (logično, da ker je tako mlad, da mi niti na misel ne pride).

No, upam,d a boš to hitro prebolela, in res nikol ne it s takim nazaj, ker si itak ne zasluži. Boš videla, da boš našla boljšega.

LP

mene tusi mika malo en mali ( približno 6 let mlajši) , non stop ko se srečava me full gleda, ampak dlje od tega pa ne bo šlo…..zaenkrat

No, zdaj na koncu se pa zjokajte, objemite in spijte kavo… Svet je resen

Xtrm, mimogrede, si slisala, danes sta v 2 nesrecah 2 mrtva motorista

Uh, žalostno… mogoče veš kje? Ko se kaj takega zgodi, mi gredo mravljinci….

Eden pri Novem mestu, okrog Črmošnjic, drugi nekje na Gorenjskem

Oba je zvilo v ovinku. Eden je treščil v neko betonsko škarpo, drugi ne vem…

Ojoj… Ravnokar poklicala mojga, in je rekel, da je mel včeraj s treninga že tkao slabe gume, da ga je dvakrat tako zaneslo, da je mal manjkalo in da se lahko zahvali temu, da se v takih situacijah nikol ne ustraši, drugač bi že bil v bolnici… (kakor hitro on vozi, po mojem še kje drugje…). Žal mi je za ona dva motorista, škoda jih je, ker toliko divjajo nekateri…

NI BLO NA GORENJSKEM

Od seksa k mrtvim motoristom, kam smo prišli.

Vse fine dame, nehite se delat fine. Ko začne kemija delat, nč ne pomaga zlat mož in zlati otročički. In dokler niste tega doživele, ne morte bit pametne.

ENKRAT SE ŽIVI!!!!

Madona skor use sem prebrala…in ugotovila na koncu…. da vse zgodbe piše življenje…..jaz sem verjetno ena “bolanih” po mnenju tukajšnje večine….

…ampak računam na to, da me bosta razumele vsaj breskvica in xtrm….
……torej kaj sem, sem en mix vaju dveh…….za seboj imam izkušnjo breskvice in željo xtrm-ke…….
da ne dolgovezim… bolečino, trplenje, sesutje, skoraj umre moj libido……………in sedaj počasen počasen dvig, pogled okol sebe, končno prvi nasmeh, flirt……..in osem let mlajši, rosnih 22 let………oooooooo mater skor se mi je zaletelo ko sem vidla njegov EMŠO…..in skor se mi je….hehe, pa že kaj……ko sem ga gledala u ozkih kavbojkah, kot bi ga bog izklesal………

…da boste lažje popljuvale lahko zaključek naredite same…….

lp zarja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close