mene pa mika :)))
En mulo sedem let mlajši od mene… :))) K ma res izpopolnjen način vrtenja žensk okol prsta, čeprav pr men še ni uspelo v dveh letih. Ker je pač premlad. Mi pa gre kr na semh, ker mu uspe v men prebudit pregrešne misli… Ne me kregat, sej bi ga sam… ugriznla za uho :)))) Kaj bi pa naredila, če ne bi bila vezana, pa da bi bil on starejši, al pa jaz mlajša, pa raj ne povem 🙂
Kot te spremljam na forumu, imaš menda enega starega, a ne? Pa drugim se tudi ponujaš. Pa zdej te tale rajca. Pa praviš, da si vezana.
Dej se malo zamisli. Če te razganja, potem s tastarim očitno ni to, kar bi moralo biti. Pusti ga. Boš sama in boš lahko delala kar boš hotela.
Pa ne si mislit….so mladi, so luštni, so mišičasti, v glavi pa velik ne boš našla. No, za se enkrat dat dol pa bo, a ne? Saj to te…mika…
Res ste idijotke… Nebi se nikol dala dol z drugim, ker imam svojega (ful rada, pa on ve za vse moje občutke, tud to če srečam kakega greha vrednega…). Dej ne bit krave, pa ne se delat, da drugih ne pogledate okol, tud če ste vezane. Dat se dol z mulcom- verjetn itak rabi še navodila za uporabo. Pa zaenkrat se še ne ponujam drugim, ker se mi ni treba, ker pridejo sami. Me podučuješ o nekih stvareh, ki jih itak že sama vem… Za Breskvico a n… To, kar pa jaz pišem, če bi me poznala, bi vedela, da se to dogaja sam v moji glavi, drugače pa tega ne počnem. Bi pa lahko z marsikom, če bi hotela. Pa ravno zato ne… ker bi to mogoče pričakovali, mi pa paše pozornost, to sem pa že itak večrkat priznala.
No naj se sedaj javi tista, vezana, ki gleda v tla, ko hodi po mestu… In se izogiba pogledom moških… (muslimanke se ne štejejo)
Ej, kaj pa potem delaš na forumu? Če vse obvladaš, vse veš, ne pričakuješ mnenj, kritik in odzivov? Potem pa naj se še naprej vse odvija v tvoji glavi in nam prišparaj take.
in…idijotke in krave….dej brzdaj se malo, sploh ne vem, koga še obkladaš s temi nizkotnimi pojmi, saj sem ti samo jaz podala konkretno mnenje na tvoj post, ki ti seveda očitno ni bil pogodu, saj si pričakovala….kaj….fanfare in ploskanje?
xtrm,saj moški tudi tako razmišljamo,ko pogledamo ali bolje rečeno pogledam kakšno mlajšo obetavno bejbiko.Marsikatera bi bila greha vredna,ampak je vmes tisti ČE.No ker ga ti samo opazuješ in si predstavljaš kako BI … to še ni nič takega.Vsak ima v svoji glavi svojo skrito domišljijo.Skok čez plot z mlajšim in privlačnim.Ker si vezana je to rizično.Premisli.
No, lepo, da nekateri razumete kaj sem hotela povedat 🙂 Ponavadi razumejo moški, itak :)) So mi pa že rekli, da nisem tipična ženska. Aja, drugače imam jaz celo navado, če vidim kako dobro žensko, da jo mojemu celo pokažem. In jo pol skupaj oceniva :)) Nisem ljubosumna niti mal. Pa čeprav gre ponavadi za ženske, ki imajo poudarjeno kako “lastnost” o kateri lahk jaz sam sanjam :))) In moj tud nikol še ni rekel, da bi me pol zamenjal za drugo, daje mi občutek, da smao jaz in nobena druga. Če bi pa že bilo drugače- ja, tako je pač življenje.
Še eno žensko menje o tem. Jaz nevem iz koga ste ve narejene (mogoče iz železa) ampak mislim, da smo vsi iz krvi in mesa. In tudi še tista najbolša ima kdaj pregrešne misli in sanjarjenja o kakšnem tipu. Sej ni važno če si vezan al pa ne saj smo samo ljudje. In ponavadi takšni ki najbolj kritizirajo ponavadi sami počnejo take stvari. In še nekaj, kaj je narobe če se kdo zaveda svoje lepote? A je sramotno če je človek lep? Lepota je samo napaka narave.
Vsaka čast moškim, ker priznajo da imajo sanjarjenja. Ženske pa se kr naprej delamo nekam fine. Me pa tega res nebi. Dej priznajmo si že enkrat da smo enaki.
bravo, mandarinca, se strinjam!!!!!! kolikokrat sem že pomislila na to, da se samo hvali… nobenega ne zanima, kok si ti lepa, pa kok maš hudih frendov, pa hudga tipa, pa hudo službo, pa kako te tipi obrajtajo, pa oh in sploh, vse kot v pravljici. v bisvtu se znaš res samo hvalit.
pa da ne bo kdo mislil, da sem fouš, res nimam biti za kej, ker to vse imam sama, samo to res začne najedati po enem času…
Res mi je žal, ampak nikol se nisem hotela namenoma izpostavljat in hvalit. In si en msilim, da sme najlepša in najboljša. Niti slučajno. Če me pa drugi vidite tako, pol pa to ni moj problem… Bo treba pri sebi razčistit 🙂
Ja in če so vsi posti napisani z jaz… to zaenkrat še ni hvaljenje…
Je pa res to, da povem vse brez ovinkarjenj. Znam pa sprejemat tud kritiko, pod pogojem, da se mi to pove v obraz. Žal ugotavljam, da si to upa narediti le malo ljudi. se mi smiljijo 🙂 Ker morajo bit tako jezni sami nase in na druge, še sreča, da sama nimam teh problemov in se mi življenje zdi lepo.
Ma dejte, no! Je že nekaj narobe, če se na otroke spravlja! Ima res dva ekstrema, kot pove že njen nick, z ene strani otroke, z druge strani pa starejše.
Pa saj pravi, da že dve leti (!) ni popustila temu mulotu, kar pomeni, da dve leti že “gleda” tega mulota, ki ima danes 18 let, takrat pa 16. In da zna ženske vrtet okoli prsta!!! Ma kaj ti je, xtrm?
ne bom se prepirala s tabo, pa tudi z nikomer drugim. Si pač dobil o njej tako mnenje kot si. Je pa dejstvo na internetu nihče ne ve da si pes. Ne znam si predstavljat, da nekdo, ki je v ravnovesju s samim sabo, ki je sabo in svojim življenjem zadovoljen, čuti tako potrebo po samohvaljenju.
bop: ne ni sramotno, če se človek zaveda da je lep. Zakaj bi bila lepota napaka narave? Vsake oči imajo svojega malerja in kar je nekomu lepo je lahko drugemu grdo. Moje vprašanje se ni nanašalo le na ta post, ampak nasploh. Že na onega da jo je tip zaradi kontracepcijskih oživljaj pod tušem sem misla kaj napisat, pa raje nisem.
Jao, sadne variante danes hudo jezo bruhajo. Veš kaj, xtrm, meni se pri mojih rosnih 44 še vedno kdaj zgodi, da bi koga ugriznila v uheljček, včasih mlajšega, včasih starejšega, pa to ne pomeni, da ne obožujem svojega moža in svoje otroke. To so take lušne majhne stvari, ki ti popestrijo včasih naveličan vsakdan. Saj ne da bi to res naredil, ampak že sama misel, da bi lahko. Njam!
Breskvica, ti ap res ne znaš brat, in kje piše, da se na otrkoe spravljam? Sem napisala (še enkrat dobro preber), da ravno zato ne, ker je premlad. Drugače pa mu sploh ni videt, da jih ima komaj 18. In ko sem jaz njega spoznalana enem žuru, sva se lepo pogovarjala zelo dolgo, brez flitanja z moje strani (če smo že pri tem, ne dajem nobenih znakov, da mi on dobro izgleda, prej jih daje on do mene in ma res zvite načine- sam ne delujejo :))) V drugačnih okoliščinah, sem že povedala, če bi bil on starejši, pa če jaz nebi imela drugega, bi se pa znalo zgodit, da bi…) sem šele čez nekaj časa izvedela koliko je sploh star in em ej skor kap. In če smo že rpi tem, nikol nisem ohranjala stikov z njim, on jih pa vedno hoče, ko se srečava (ne mi rečt, da se hvalim, eč povem dejstva… sam očino njega leta manj motijo kto mene). Itak da sem mu povedala, kje so meje, noečm met še kakih problemov zarad enga mulca… Ja, ni zna vrtet ženske okol prsta, ker sem videla, kaj dela naivnim smrkljam… Ni pa zavrtel mene, cccc sem že mal prestara :)))
Sicer, ap ko smo že pri tem, npr. marsikateri moški se zamisli nad tem, da danes trinajstletnice izgledajo že kto odrasle ženske, pa marsikoga bi lahko katera zapeljala, če se ne pozanima o letih… In ej v podobni situaciji kot jaz. Jo pohvali, da je dobra, ampak ko se zave maldosti, pa nebi nihče tega naredil (razen pedofili…). No in itak, da jaz tud nebi. Ker tista, ko zan brat, lahk vidi, da sme napisala, da sma če bi bila jaz mlajša in samska…
Jec jec jec jec…….a zaradi sanj bi jedli in zavezovali jezike.Ne hvala, jaz imam najraje govejega.
Pustite punco naj sanja, pač vsaka sanja po svoje, ene Brade Pitte, druge Katance, šestnajste pa dinozavre.Pa kaj.
Madonca,punca, izživi sanje, če se le da.Samo da družina ne bo trpela, sanjaj, sanja, sanjaj iz dneva v dan.
Uživaj v svojih sanjah……….
Forum je zaprt za komentiranje.