Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mena pa seks pa pavza

Mena pa seks pa pavza

Odgovor na objavo uporabnika
DebelaKrota, 21.08.2025 ob 17:35

@lloyd

Ti si cist fejst fant, z eno napako:
Ne znas brati zenskih sporocil med vrsticami.

Regirtriraj se!

Ne razumem točno kaj misliš, saj sem registriran. Nimam pa avatarja, če to misliš.

Aja, med vrsticami? Precenjuješ me. Tudi tiskanih naslovov ne znam brat. 😀

8409
AI hehe.
Povprasaj rojenega japonca.

IN, zakaj zenska (ali moski) ne bi mogel/smel/BITI to kar preprosto JE v spalnici kot javno?

@lloyd

Se avatar si nalimi! Saj vemo, da si kinte-kunte strucko v compih. 🙂

DebelaKrota, 21.08.2025 ob 17:57

8409
AI hehe.
Povprasaj rojenega japonca.

IN, zakaj zenska (ali moski) ne bi mogel/smel/BITI to kar preprosto JE v spalnici kot javno?

@lloyd

Se avatar si nalimi! Saj vemo, da si kinte-kunte strucko v compih. 🙂

Kje sem pa napisal, da kdo kaj ne sme biti?

Naj bo vsak kar hoče, kar se mene tiče.

Ma ne vem…

lloyd, 21.08.2025 ob 18:29

Ma ne vem…

Kurec…

takle, 21.08.2025 ob 16:34

lloyd, 21.08.2025 ob 16:32

takle, 21.08.2025 ob 16:24

Lloyd, ne bi si mislila, da si tak ziheraš. Če najdeš primerno, zakaj ne bi reskiral? Kar vdat se je pa res pol sam še za na britof, no.

Mal v hecu, nekoč mi je nekdo rekel s trdim zna vsak, z mehkim je pa umetnost?

Drugače pa, ne bi si mislila, da se bom kdaj z 8409 strinjala.

No preden lahko karkoli reskiraš jo moraš najprej najt 😀  Zadnjič… kdo je začel eno podobno temo… ma nima veze, sem imel cajta preveč, pa še mal, pa sem enostavno zajahal internet, pa sem šel čez vse kar mi je ponudil, od oglasov, portalov, strani za zmenkarije, še dve ženitni sem našel… Žalost. Kurbarija, še največ pa strani za naivneže, se že daleč vidi da je računalnik zadaj. Da pa v tem času najdeš sorodno dušo, pa pomoje lahko za mašo daš, pa če si še tak ateist. Sorodno dušo, kje je potem še ostalo.  Šparajte partnerje, do novih težko prideš.

Kdor išče, se naišče in najde?

Res je ,Lloyd,tudi portali znajo bit včasih dobri ,probaj se včlanit ,ogovori,piši,nekaj bo,,,,sej imaš komaj  50 let dej,to so še dobra moška leta,ne smeš razmišljat ali se splača ali ne ,to ni matematika…in vsako leto se imet z nekom dobro šteje …nič ni večno.

8409, 21.08.2025 ob 16:38

DebelaKrota, 21.08.2025 ob 15:58

8409

Aha, javno se mora zenska izrazati delikatno [sic], zenstveno.
V tvoji spalnici – citiram:

če rada sliši ali reče packarije, potrjuje, da je povsem sproščena in prosta inhibicij, ne rabi igrati nobene socialne vloge, temveč preprosto je.

Torej, javno, zenska, po tvojem, ne more biti to kar preprosto je?

?

Po moje ne obstaja nekaj, “kar preprosto si”. Japonci rečejo, da imamo tri obraze, enega za širšo javnost, enega za najbližje, in enega, ki ga ne delimo z nikomer.

Ženska v postelji je po moje nekje med 2 in 3, morda 100% 3, seks je zelo osebna, zelo intimna stvar in tudi zelo telesna, racio se izklopi, ženska kot seksualna “žival” je samo en aspekt nje, ne nekaj, kar ona “preprosto je”.

ko gre ženska v meno se vse to podre o čemer ti pišeš. tudi ko jemlje KT se vse podre, saj naravni estrogen tudi pri jemanju KT pade in je na pol dec…zato takšen vzpon ženstvenosti ko za par dni preneha s KT, ker je takrat zopet ženska, ampak ženske ki jemljejo KT so itak ovce ne mislijo z glavo, ampak z ritjo

@lloyd
nikoli, ampak res nikoli, ne bos vedel kaksen smeh je planil iz mene!
?  ? ? HVALA!  ?  ? ?

DebelaKrota, 21.08.2025 ob 21:20

@lloyd
nikoli, ampak res nikoli, ne bos vedel kaksen smeh je planil iz mene!
?  ? ? HVALA!  ?  ? ?

Uh,… spotoma ;-D

lloyd, 21.08.2025 ob 21:27

Uh,… spotoma ;-D

WD me veseli, da sem te navdihnil. Verjetno zato, ker se politično ujameva. ?

Koki???????, 21.08.2025 ob 21:37

WD me veseli, da sem te navdihnil. Verjetno zato, ker se politično ujameva. ?

Te nočem žalit ampak sem bil petelin že ene deset let nazaj, samo ne vem če se spomniš

srednja slika.

Noče prilepit…

poguglaj razliko med samskim, poročenim in ločenim petelinom. Srednja slika

https://www.scripophily.nl/environmental%20affairs/cattle%20breeding.php

lloyd, 21.08.2025 ob 21:44

Noče prilepit…

poguglaj razliko med samskim, poročenim in ločenim petelinom. Srednja slika

https://www.scripophily.nl/environmental%20affairs/cattle%20breeding.php

Vidiš, imaš srečo v življenju. ?

Jaz sem na istem, zato tudi imam še vse perje.

Ne čutim nobene mene, vsaj fizično ne. Libido je bil in je ostal precej visok. Zaenkrat. Psiha se je pa precej spremenila. Klasična veza me ne zanima več, niti površinski pogovori, kaj šele površne veze. Ne zanimajo me mlajši. Bolj vrstniki. V ospredje prihaja potreba po pristnejših stikih. Začneš gledati z očmi duše.

Vem, da se moški precej obremenjujejo okoli seksa pri teh letih, zato so tudi bolj zadržani, previdni. Ampak brez potrebe. Spolnost je treba letom prilagodit. Nihče ne pričakuje, da s trdim mahajo okoli. Niti, da vsakič prideš do vrhunca. Mečkamo se še vedno lahko, brez pričakovanj in prisile. ?

Koki??????‍?, 21.08.2025 ob 21:55

Vidiš, imaš srečo v življenju. ?

Jaz sem na istem, zato tudi imam še vse perje.

Čaki, srednja slika praviš, da si? Saj nisi poročen. ?

Na KPK se vrši močan pritisk, da bi pometel pod preprogo Golobove kršitve zakona o integriteti in korupciji.

Koki?, 21.08.2025 ob 22:08

Čaki, srednja slika praviš, da si? Saj nisi poročen. ?

Saj ti tud nisi kura, pa vseen kokodakaš 😀

Če dodam, 21.08.2025 ob 22:02

Ne čutim nobene mene, vsaj fizično ne. Libido je bil in je ostal precej visok. Zaenkrat. Psiha se je pa precej spremenila. Klasična veza me ne zanima več, niti površinski pogovori, kaj šele površne veze. Ne zanimajo me mlajši. Bolj vrstniki. V ospredje prihaja potreba po pristnejših stikih. Začneš gledati z očmi duše.

Vem, da se moški precej obremenjujejo okoli seksa pri teh letih, zato so tudi bolj zadržani, previdni. Ampak brez potrebe. Spolnost je treba letom prilagodit. Nihče ne pričakuje, da s trdim mahajo okoli. Niti, da vsakič prideš do vrhunca. Mečkamo se še vedno lahko, brez pričakovanj in prisile. ?

Saj to. Tudi sam opažam, da vedno bolj cenim pogovore, pa dobro družbo. Če bi bilo še kaj zraven, super, če pa ne pa tudi ok. Hvala za odgovor, anonimno gor al dol, ni enostavno pisat.

50letnice ne vstopamo v zvezo z mislijo koliko mu bo še stal, ampak z željo po pristni in resni zvezi, bolj odrasli, odgovorni zvezi, iščemo čustveno zrelost in zdrav odnos. Ne želimo si večnih otrok. In mislim, da ni univerzalnega pravila, da po 50 je vsega konec v intimi, tako za ženske kot za moške. Važna je energija med partnerjema. Tako za ženske v meni ali za moške obstajajo različni medikamenti, odkriti pogovori in je problem intime rešen, seveda s čustveno zrelim partnerjem. Iz moje izkušnje povem samo to, da imam zdaj večjo željo po intimi in ne zaradi testosterona ampak, ker ni več toliko skrbi za otroke, manj sem obremenjena z gospodinjskimi opravili v službi sem se naučila reči ne, imam več časa zase ( branje knjig, sprehodi,..). In upam, da bom po 55 letu imela še zmeraj veliko željo po intimi, vsaj 4x na  teden? ?

50letnica, 22.08.2025 ob 05:37

50letnice ne vstopamo v zvezo z mislijo koliko mu bo še stal, ampak z željo po pristni in resni zvezi, bolj odrasli, odgovorni zvezi, iščemo čustveno zrelost in zdrav odnos. Ne želimo si večnih otrok. In mislim, da ni univerzalnega pravila, da po 50 je vsega konec v intimi, tako za ženske kot za moške. Važna je energija med partnerjema. Tako za ženske v meni ali za moške obstajajo različni medikamenti, odkriti pogovori in je problem intime rešen, seveda s čustveno zrelim partnerjem. Iz moje izkušnje povem samo to, da imam zdaj večjo željo po intimi in ne zaradi testosterona ampak, ker ni več toliko skrbi za otroke, manj sem obremenjena z gospodinjskimi opravili v službi sem se naučila reči ne, imam več časa zase ( branje knjig, sprehodi,..). In upam, da bom po 55 letu imela še zmeraj veliko željo po intimi, vsaj 4x na  teden? ?

Takšen tekst pa da vzpodbudo! Super ?

Še jaz pristavljam svoj piskrček:

Glede tistih treh obrazov.

Mnenja sem, da ima normalen, uravnovešen človek, vse tri enake.

Dobro, ti malo niha razpoloženje in si malo bolj ali manj zgovoren tisti dan.

Da pa je eden v javnosti ves meden, doma pa živ hudič, je pa nenormalno.

oberkrainer, 21.08.2025 ob 11:52

ženska moški, 21.08.2025 ob 09:53

oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:04

lloyd, 21.08.2025 ob 08:35

Glede na ene par tem. ko obiramo abrahamce, al so še za povalat al ne, pa a ima smisel zabijat cajt z nami..

Kako pa je z abrahamkami. Oz kot kaže ženske, ki greste v novo vezo okrog 50 precej študirate, kolk časa mu bo še stal.

Kako pa je z vami, laufate na polne obrate, a kaj študirate kaj bo čez par let, a se vam bo sploh še dalo?  A je boljš počakat da ste ene 55 pa se pol planira samo še za roke držat?

Oz se domneva za žensko, ki se ji ne da več s ukvarjat s seksom da je prikrita lezbijka?

ženska ko gre v menu, je MOŠKI. Ženska v meni nima več estrogena, ima pa še vedno testosteron toliko kot ga je imela prej. torej je DEC in dva deca v bajti ne greste skupaj, to je jasno. Moški gre v andro pavzo pri 75 letih in je 20 ali 25 let doma prepir. Zato so bili včasih moški vedno 20 let starejši od žene (35-15, 40-20) in sta šla skupaj v pavzo. to je vse kar je za vedeti v zvezi s tem. žeNska po meni je MOŠKI

ženska res postane moški, ampak moški pa postane ženska, saj mu orodje več ne stoji. pri 72 pa je večina moških že pod rušo. vloge se takrat obrnejo, ženske furajo gospodarstvo, vozijo svoje može okoli dohtarjev kot male otroke, jim kuhajo dietno hrano in spominjajo, kdaj morajo tablete vzeti.

opisalo si najslabšo možno varianto. To so moški ki so cele dneve stali za šankom. Jaz govorim o moških, ki so moški, ki skrbijo za sebe, za svojo higieno, ki dajo kaj na sebe in živijo do 100 leta. Ne šlape ki jih ženske vozakajo okoli in komaj čakajo da se stegnejo

a si kdaj videl kakšnega moškega 80+ v živo? Se ti sanja, kaj starost prinese?

fgsgk, 22.08.2025 ob 08:08

a si kdaj videl kakšnega moškega 80+ v živo? Se ti sanja, kaj starost prinese?

Ja,pri 50 imaš pred sabo mogoce10 dobrih let, po tem je pa bolj igra na srečo. 80 do že precej vprašljiva.

starost prinese točno to kako ti z življenjem in v življenju ravnaš s svojim telesom. A si kanta za smeti, kamor mečeš vse kar ti pride pod roke, a se kaj rekreiraš, kako skrbiš za svoje zdravje, higieno in tako naprej. Poznam ljudi, poznam moške takšne in drugačne, poznam 80 letnike takšne in drugačne- vse, VSE je odvisno od nas kako živimo, s čim se obremenjujemo, koliko stojimo za šankom in nakladamo o vremenu, ali pa vzamemo v roko kakšno knjigo, gremo tečt, gremo v fitnes, na kakšno dobro večerjo, na kakšen izlet, dopust, se odklopimo, se izobražujemo tudi pri 80 letih, da ne govorim pri 60… delam s hormoni tako da ne ti meni o 80 letnikih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close