Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mena pa seks pa pavza

Mena pa seks pa pavza

Glede na ene par tem. ko obiramo abrahamce, al so še za povalat al ne, pa a ima smisel zabijat cajt z nami..

Kako pa je z abrahamkami. Oz kot kaže ženske, ki greste v novo vezo okrog 50 precej študirate, kolk časa mu bo še stal.

Kako pa je z vami, laufate na polne obrate, a kaj študirate kaj bo čez par let, a se vam bo sploh še dalo?  A je boljš počakat da ste ene 55 pa se pol planira samo še za roke držat?

Oz se domneva za žensko, ki se ji ne da več s ukvarjat s seksom da je prikrita lezbijka?

Res smo ralični ljudje ,poznam dve nad 60 ,pa jim še zmeraj  žvižga,tako pravijo,so pa tudi dosti mlajše,pa jih enostavno ne zanima več…stvar hormonov.

Odgovor na objavo uporabnika
zeloodvisno02, 21.08.2025 ob 08:51

Res smo ralični ljudje ,poznam dve nad 60 ,pa jim še zmeraj  žvižga,tako pravijo,so pa tudi dosti mlajše,pa jih enostavno ne zanima več…stvar hormonov.

Saj to. Kako boš zbiral človeka pri teh letih, če za pol leta naprej ne veš al boš trd, pa kam? Oz Kje. Ženske pa tudi,  al boš kupoval močvaro, dobil pa Saharo . 😀 Sliši se idiotsko, pa verjetno tudi je… ne vem. No itak glede na to da nimaš kaj izbirat, je to bolj.. akademsko vprašanje… za v gostilno.

lloyd, 21.08.2025 ob 08:35

Glede na ene par tem. ko obiramo abrahamce, al so še za povalat al ne, pa a ima smisel zabijat cajt z nami..

Kako pa je z abrahamkami. Oz kot kaže ženske, ki greste v novo vezo okrog 50 precej študirate, kolk časa mu bo še stal.

Kako pa je z vami, laufate na polne obrate, a kaj študirate kaj bo čez par let, a se vam bo sploh še dalo?  A je boljš počakat da ste ene 55 pa se pol planira samo še za roke držat?

Oz se domneva za žensko, ki se ji ne da več s ukvarjat s seksom da je prikrita lezbijka?

ženska ko gre v menu, je MOŠKI. Ženska v meni nima več estrogena, ima pa še vedno testosteron toliko kot ga je imela prej. torej je DEC in dva deca v bajti ne greste skupaj, to je jasno. Moški gre v andro pavzo pri 75 letih in je 20 ali 25 let doma prepir. Zato so bili včasih moški vedno 20 let starejši od žene (35-15, 40-20) in sta šla skupaj v pavzo. to je vse kar je za vedeti v zvezi s tem. žeNska po meni je MOŠKI

Eni mladi so pogreb. Sam sem abrahamovec in občasno fukam 31 letno punco, ker je njen 30 letni fant ne zadovolji oziroma ne zna pofukat. Sem pa sexal že s 57 letno in se je žgala kot nora, vse dela.

Po menopavzi se dobro razumejo pari, kjer je bila prej težava, npr, da je bil mož baba- šlapa, estrogenski moški na pol peder, takemu zdaj ko je žena postala ,moški ti paše. ali pa takšni pedri, ki so imeli za ženo ves čas moškinjo in imajo po menopavzi še večjo moškinjo- v vsakem primeru žensko ko gre v menopavzo je dec, ali pa še večji dec kot je bila prej

oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:08

Po menopavzi se dobro razumejo pari, kjer je bila prej težava, npr, da je bil mož baba- šlapa, estrogenski moški na pol peder, takemu zdaj ko je žena postala ,moški ti paše. ali pa takšni pedri, ki so imeli za ženo ves čas moškinjo in imajo po menopavzi še večjo moškinjo- v vsakem primeru žensko ko gre v menopavzo je dec, ali pa še večji dec kot je bila prej

Tok hudo pa ne more bit, no… vraga.

oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:04

ženska ko gre v menu, je MOŠKI. Ženska v meni nima več estrogena, ima pa še vedno testosteron toliko kot ga je imela prej. torej je DEC in dva deca v bajti ne greste skupaj, to je jasno. Moški gre v andro pavzo pri 75 letih in je 20 ali 25 let doma prepir. Zato so bili včasih moški vedno 20 let starejši od žene (35-15, 40-20) in sta šla skupaj v pavzo. to je vse kar je za vedeti v zvezi s tem. žeNska po meni je MOŠKI

Pretiravaš,če sta oba enokvredna ,recimo v dobri formi,je razlika v povprečju 8 do 10 let ,ženska nazaduje prej …

to kar sem napisal 100% drži in je tudi logično. kar opazujte, kaj se dogaja po meno pavzi z žensko. Tiste ki rade seksajo s svojimi možmi po menopavzi, te ziher pred meno niso rade seksale z njim, ker prej so bile ženske, zdaj so moški. torej???? je ta moški baba- šlapa bil prej in je zdaj, ampak ona je zdaj dec in je zdaj rada z babo- šlapo. Tako to gre ker je vedno odvisno od hormonov. Tudi dve lesbiki ne morejo biti obe ženski, ena mora biti dec in ko gre ene v meno je konec veselice. tudi moški pedri mora biti vedno eden baba, ne gre drugače. možgani ne spustijo. Zato je največ težav potem ko gre ženska v meno- pripravite se na to

oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:29

to kar sem napisal 100% drži in je tudi logično. kar opazujte, kaj se dogaja po meno pavzi z žensko. Tiste ki rade seksajo s svojimi možmi po menopavzi, te ziher pred meno niso rade seksale z njim, ker prej so bile ženske, zdaj so moški. torej???? je ta moški baba- šlapa bil prej in je zdaj, ampak ona je zdaj dec in je zdaj rada z babo- šlapo. Tako to gre ker je vedno odvisno od hormonov. Tudi dve lesbiki ne morejo biti obe ženski, ena mora biti dec in ko gre ene v meno je konec veselice. tudi moški pedri mora biti vedno eden baba, ne gre drugače. možgani ne spustijo. Zato je največ težav potem ko gre ženska v meno- pripravite se na to

Hah, se pravi da rabim eno 35 let staro, pa da me spravi v grob 😀

ženska res postane moški, ampak moški pa postane ženska, saj mu orodje več ne stoji. pri 72 pa je večina moških že pod rušo. vloge se takrat obrnejo, ženske furajo gospodarstvo, vozijo svoje može okoli dohtarjev kot male otroke, jim kuhajo dietno hrano in spominjajo, kdaj morajo tablete vzeti.

Za seks sta vedno potrebna dva, ne glede na leta. Moški se na lepi deski prehitro zmehča.

Dokler raufnk stoji, mora fabrka delat na obeh straneh!

Vsak post zajebe ponovni zagon!

Jst mislim, da tole gor vse samo en tip naklada. Res pa ni več tko vroče kot je bilo dvajset tridest let nazaj. No men je vroče vseen tud k vse zebe. Ne bi pa premišljevala o tem, kaj bo, ko bo ali če sploh bo. Vrži se na glavo, poj in pleši kot da je zadnjič.

takle, 21.08.2025 ob 10:12

Jst mislim, da tole gor vse samo en tip naklada. Res pa ni več tko vroče kot je bilo dvajset tridest let nazaj. No men je vroče vseen tud k vse zebe. Ne bi pa premišljevala o tem, kaj bo, ko bo ali če sploh bo. Vrži se na glavo, poj in pleši kot da je zadnjič.

Odkrito rečeno mene bolj zanima žensko razmišljanje kot pa od nekega tipa,ker to šteje.

Sem upala, da se bo razvila debata da se jaz kaj napisem, pa zacnem brat…itak spet nedorasli prostaki pisejo..skoda

Anonimno865, 21.08.2025 ob 10:18

Sem upala, da se bo razvila debata da se jaz kaj napisem, pa zacnem brat…itak spet nedorasli prostaki pisejo..skoda

Bi kaj napisal, pa nimam pojma. Poznam precej mojih letnic, no, več kot dve,  ampak  seksamo pa ne, tako da nimam kaj pisat. Dejansko me firbec a ma sploh smisel karkoli iskat pri teh letih. Dolgo sem bi prepričan da ne. Lepo bi bilo dobit upanje. Mal že škriplje od časa do časa, ampak gre pa.

Mene je že krepko pred meno nehalo zanimati življenje v dvoje. Ne, da nisem čutila občasno poželenja.  Ker takrat na srečo ni bilo nikogar v bližini, ki bi temu ustregel  sem to uredila sama. Čisto, higiensko, brez nevarnosti za prenos SPB, predvsem pa brez vseh sprenevedanj okoli medčloveških  odnosov. Ker tam okoli 50. leta ostanejo samo še hudi neprilagojeni motenci, večinoma tudi zelo neprivlačni in neurejeni ter  vezani, odločitev sploh ni bila težka. Ni mi žal. Nisem taka znamka, da bi se moški na zobe metali zaradi mene, nikoli nisem bila, zato je  bilo tisto kar mi je ostalo zlahka ignorirati. Luzerji, ki sami niso vedeli kaj bi radi. Ko sem hotela na morje bi oni v gore in obratno. Vsi pa so se slinili in sluzili ob pogledu na druge, zlasti  mlajše in baje sploh in oh boljše od mene in tega še skrivali niso. Poželenja po lastnem spolu pa žal ali na srečo nisem nikoli čutila. Celo sanjalo se mi ni nikoli o takih odnosih, kar je eden od pokazateljev, če imaš kakšne tovrstne apetite. Ah ja, pa z denarjem, ki sem ga uspela zaslužiti sem bila sposobna živeti, ne samo sebe, tudi otroke. Morda je ta zadnja postavka najbolj odločujoča pri iskanju moškega, se pravi provajderja.

ženska moški, 21.08.2025 ob 09:53

ženska res postane moški, ampak moški pa postane ženska, saj mu orodje več ne stoji. pri 72 pa je večina moških že pod rušo. vloge se takrat obrnejo, ženske furajo gospodarstvo, vozijo svoje može okoli dohtarjev kot male otroke, jim kuhajo dietno hrano in spominjajo, kdaj morajo tablete vzeti.

opisalo si najslabšo možno varianto. To so moški ki so cele dneve stali za šankom. Jaz govorim o moških, ki so moški, ki skrbijo za sebe, za svojo higieno, ki dajo kaj na sebe in živijo do 100 leta. Ne šlape ki jih ženske vozakajo okoli in komaj čakajo da se stegnejo

to nikakor ni kr en tip, to je oseba ki dobro pozna zadeve s hormoni in se kar sprijazni

lloyd, 21.08.2025 ob 10:15

Odkrito rečeno mene bolj zanima žensko razmišljanje kot pa od nekega tipa,ker to šteje.

hahahaha, ne moreš dobiti ženskega razmišljanja po menopavzi, ta ženska je samo na papirju ona , sicer je pa on.

@Lloyd
, tu na monu se največ ukvarjamo z nebodigatreba nagravžnim odcvetelim monklam kot sem sama.

Prosim, razumi že enkrat.

Pri 53ih me. Tvoj ali čigar koli kurac zanima toliko kot študij paleontologije. Pa še slednji me bol zanima.

Nehala sem fukat pri 45ih. Dost je blo. Več kot 25 let fukanka. Ej kot da bi žrl pasulj vsak dan.

Nočem ne rabim ne želim ne in ne in ne in ne.

Pa. Naj bo 30letni močan kurac ali uveli 60letni

KURCI. ME. VEČ. NE. ZANIMAJO.

A SI SPLOH ZMITEN DOJET DA TO VELJA ZA VEČINO NAS 50+?

ODJEBITE ŽE S SVOJIMI POFUKANIMI KURCI IN PEJTE NA MLADE KURVE.

ME SMO IMELE DOVOLJ ŽE LETA NAZAJ.

FAKOF.

Menopavzno strašilo, 21.08.2025 ob 11:59

@Lloyd
, tu na monu se največ ukvarjamo z nebodigatreba nagravžnim odcvetelim monklam kot sem sama.

Prosim, razumi že enkrat.

Pri 53ih me. Tvoj ali čigar koli kurac zanima toliko kot študij paleontologije. Pa še slednji me bol zanima.

Nehala sem fukat pri 45ih. Dost je blo. Več kot 25 let fukanka. Ej kot da bi žrl pasulj vsak dan.

Nočem ne rabim ne želim ne in ne in ne in ne.

Pa. Naj bo 30letni močan kurac ali uveli 60letni

KURCI. ME. VEČ. NE. ZANIMAJO.

A SI SPLOH ZMITEN DOJET DA TO VELJA ZA VEČINO NAS 50+?

ODJEBITE ŽE S SVOJIMI POFUKANIMI KURCI IN PEJTE NA MLADE KURVE.

ME SMO IMELE DOVOLJ ŽE LETA NAZAJ.

FAKOF.

Kul, zdaj pa še enkrat preberi kaj me zanima. Aja, pa, a to pišeš v imenu vsega ženskaga sveta.

Ce bi sla v zvezo, bi vsekakor na dan prisla tudi ta tocka. Ne med prvimi. Najprej so skupne tocke in karakterji, privlacnost..Potem pa si predstavljam, da se tudi o seksu pogovoris. Ker sem sama prej imela manijaka, ki ne bi bil zadovoljen z najbolj perverznimi in bolanimi forami, vedno je zelel se vec, vesno se kaj novega za probat, sem zdaj najbolj zagreta za najbolj dolgocasen misijonarski kar bi se dalo. Definitivno tokrat postavljam meje. Za moskega ne pocnem nicesar vec. Je bilo dovolj. V zameno sem dobila prevaro in lazi. Ne, hvala. Niti pod razno pa ne bi razmisljala o tem koliko casa bova se lahko. To je brez potrebe. Vse je stvar dogovora. Ce eden od partnerjev zeli seks vsak dan, drugi pa ne, potem nista za skupaj in gres naprej. Tudi sama sem pred abrahamom in tudi jaz sem poskusila z 20 let mlajsim. Dolgcas za znoret. Sva hitro zakljucila.

no, o tem pišem, o takšnih moških, pardon, ženskah, ki so moškinje, tak besedni zaklad nima po pravici povedano noben holcar globoko v pohorskih gozdovih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close