Mena pa seks pa pavza
oberkrainer, 21.08.2025 ob 12:52
Menopavzno strašilo, 21.08.2025 ob 11:59
lloyd, 21.08.2025 ob 08:35
Glede na ene par tem. ko obiramo abrahamce, al so še za povalat al ne, pa a ima smisel zabijat cajt z nami..
Kako pa je z abrahamkami. Oz kot kaže ženske, ki greste v novo vezo okrog 50 precej študirate, kolk časa mu bo še stal.
Kako pa je z vami, laufate na polne obrate, a kaj študirate kaj bo čez par let, a se vam bo sploh še dalo? A je boljš počakat da ste ene 55 pa se pol planira samo še za roke držat?
Oz se domneva za žensko, ki se ji ne da več s ukvarjat s seksom da je prikrita lezbijka?
@Lloyd, tu na monu se največ ukvarjamo z nebodigatreba nagravžnim odcvetelim monklam kot sem sama.
Prosim, razumi že enkrat.
Pri 53ih me. Tvoj ali čigar koli kurac zanima toliko kot študij paleontologije. Pa še slednji me bol zanima.
Nehala sem fukat pri 45ih. Dost je blo. Več kot 25 let fukanka. Ej kot da bi žrl pasulj vsak dan.
Nočem ne rabim ne želim ne in ne in ne in ne.
Pa. Naj bo 30letni močan kurac ali uveli 60letni
KURCI. ME. VEČ. NE. ZANIMAJO.
A SI SPLOH ZMITEN DOJET DA TO VELJA ZA VEČINO NAS 50+?
ODJEBITE ŽE S SVOJIMI POFUKANIMI KURCI IN PEJTE NA MLADE KURVE.
ME SMO IMELE DOVOLJ ŽE LETA NAZAJ.
FAKOF.
no, o tem pišem, o takšnih moških, pardon, ženskah, ki so moškinje, tak besedni zaklad nima po pravici povedano noben holcar globoko v pohorskih gozdovih
ja ,ene povejo ,po pravici,je pa tako,kot moških ,tudi žensk ne moreš metat v isti koš .Nekeatere abrahamovke ,res majhen procent ,so še zmeraj luštne ,ženstvene ,postavne tudi na pogled ,…seveda iščejo moško družbo ,ljubezen in vse kar spada zraven…Da se pa zapleta 50 letnica s 30 letnikom ,mora pa sama vedet zakaj jo ima in kako se bo končalo…
Anonimno865, 21.08.2025 ob 12:37
Ce bi sla v zvezo, bi vsekakor na dan prisla tudi ta tocka. Ne med prvimi. Najprej so skupne tocke in karakterji, privlacnost..Potem pa si predstavljam, da se tudi o seksu pogovoris. Ker sem sama prej imela manijaka, ki ne bi bil zadovoljen z najbolj perverznimi in bolanimi forami, vedno je zelel se vec, vesno se kaj novega za probat, sem zdaj najbolj zagreta za najbolj dolgocasen misijonarski kar bi se dalo. Definitivno tokrat postavljam meje. Za moskega ne pocnem nicesar vec. Je bilo dovolj. V zameno sem dobila prevaro in lazi. Ne, hvala. Niti pod razno pa ne bi razmisljala o tem koliko casa bova se lahko. To je brez potrebe. Vse je stvar dogovora. Ce eden od partnerjev zeli seks vsak dan, drugi pa ne, potem nista za skupaj in gres naprej. Tudi sama sem pred abrahamom in tudi jaz sem poskusila z 20 let mlajsim. Dolgcas za znoret. Sva hitro zakljucila.
Se pravi da ne gre samo dedcev za obsojat če so pri teh letih polni traum, pa na pol živi. Pa… da v teh letih ni kakšnega večjega smisla iskat karkoli.
Je kar je.
@inšpektorica, ti si pa bolj frisna na tem forumu, ane?
Poglej v arhiv foruma, tkole za 10 ali 15, 20 let nazaj, pa se bos nehala cudit. (wink)
Jp. Nisem čistun, vulgarne besede imajo lahko svoje mesto, ampak ženska, ki je, kot se temu danes reče, v svoji ženski energiji, se res ne izraža prostaško, ne razlaga o fukanju in kurcih, vulgarnost še moškim ne pritiče, ženstvena ženska se pa sploh izraža z neko zadržanostjo in delikatnostjo.
Izjema je spalnica, v varnem, kontroliranem, intimnem okolju ni pa nič narobe, če rada sliši ali reče packarije, potrjuje, da je povsem sproščena in prosta inhibicij, ne rabi igrati nobene socialne vloge, temveč preprosto je.
Kako pomemben je izbor besed, je btw zanimivo videti tudi pri sextingu, napačna beseda lahko ubije vajb. In obratno, če znata z besedami, je lahko tudi indirektna komunikacija zelo erotična, po svoje še bolj.
8409
Aha, javno se mora zenska izrazati delikatno [sic], zenstveno.
V tvoji spalnici – citiram:
če rada sliši ali reče packarije, potrjuje, da je povsem sproščena in prosta inhibicij, ne rabi igrati nobene socialne vloge, temveč preprosto je.
Torej, javno, zenska, po tvojem, ne more biti to kar preprosto je?
?
Nisem še tam, sem na zacetku 40, pa sem upala, da se bo razvila zanimiva debata, ker mi je bilo avtorjevo vprasanje zanimivo, ampak spet večinoma krneki odgovori,škoda. Sem zenska v dolgoletnem razmerju z dobrim moškim in zaenkrat mi seks nikakor ni odveč in upam, da tako ostane. Če bo pri kateremu od naju kaj drugace, se bova sproti prilagajala, saj sva partnerja in prijatelja.
oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:08
Po menopavzi se dobro razumejo pari, kjer je bila prej težava, npr, da je bil mož baba- šlapa, estrogenski moški na pol peder, takemu zdaj ko je žena postala ,moški ti paše. ali pa takšni pedri, ki so imeli za ženo ves čas moškinjo in imajo po menopavzi še večjo moškinjo- v vsakem primeru žensko ko gre v menopavzo je dec, ali pa še večji dec kot je bila prej
To so besede, Oberkrainer.
Na srečo imam tako mehko curo na pol pedra, kadilca trave že 33 let, doma, jaz sem bila vedno možača, on baba in zdaj ful lepo peljeva vkp.
Seveda asesksualno. Za družbo je dober, več pa ne rabim!
Ana984, 21.08.2025 ob 16:07
Nisem še tam, sem na zacetku 40, pa sem upala, da se bo razvila zanimiva debata, ker mi je bilo avtorjevo vprasanje zanimivo, ampak spet večinoma krneki odgovori,škoda. Sem zenska v dolgoletnem razmerju z dobrim moškim in zaenkrat mi seks nikakor ni odveč in upam, da tako ostane. Če bo pri kateremu od naju kaj drugace, se bova sproti prilagajala, saj sva partnerja in prijatelja.
Ja, ampak mal razlike je med dvema, ki štartata z življenjem, mlada, zdrava in polna upov, pa med … dvema četrt polnima upov, ki imata vsaj pol že mimo, pa je tričetrt zdravja že šlo, pa če sta dala že nekaj sr..a mimo. A ima še smisel al … je že vse skup mal patetično.
oberkrainer, 21.08.2025 ob 09:04
ženska ko gre v menu, je MOŠKI. Ženska v meni nima več estrogena, ima pa še vedno testosteron toliko kot ga je imela prej. torej je DEC in dva deca v bajti ne greste skupaj, to je jasno. Moški gre v andro pavzo pri 75 letih in je 20 ali 25 let doma prepir. Zato so bili včasih moški vedno 20 let starejši od žene (35-15, 40-20) in sta šla skupaj v pavzo. to je vse kar je za vedeti v zvezi s tem. žeNska po meni je MOŠKI
Oh, Oberkreiner. Uboge ženske, ki so imele 20 ket starejšega. Že pri 30 ali najpozneje 40, ko so bile na vrhuncu spolnih potreb, so ostale brez seksa in postale poleg služkinj in kuharic še negovalke.
lloyd, 21.08.2025 ob 16:16
Ja, ampak mal razlike je med dvema, ki štartata z življenjem, mlada, zdrava in polna upov, pa med … dvema četrt polnima upov, ki imata vsaj pol že mimo, pa je tričetrt zdravja že šlo, pa če sta dala že nekaj sr..a mimo. A ima še smisel al … je že vse skup mal patetično.
Se Strinjam. Če sta dva skupaj iz mladosti, sploh če zveza temelji na ljubezni, imata 30, 40 let, da se naseksata. Če oz ko pride do impotence, je potem logično, da se njun odnos spremeni in se imata tudi brez tega lepo. Če pa ravno začenjaš nov odnos, je oa malo žalostno, če seksa ni. Sploh, če nisi cisto razumski tip človeka, ki iščeš partnerja samo iz koristoljubja, da ne boš na stara leta sam, da ti bo kdo kaj po hiši in okoli nje postoril, skuhal kosilo ipd.
takle, 21.08.2025 ob 16:24
Lloyd, ne bi si mislila, da si tak ziheraš. Če najdeš primerno, zakaj ne bi reskiral? Kar vdat se je pa res pol sam še za na britof, no.
Mal v hecu, nekoč mi je nekdo rekel s trdim zna vsak, z mehkim je pa umetnost?
Drugače pa, ne bi si mislila, da se bom kdaj z 8409 strinjala.
No preden lahko karkoli reskiraš jo moraš najprej najt 😀 Zadnjič… kdo je začel eno podobno temo… ma nima veze, sem imel cajta preveč, pa še mal, pa sem enostavno zajahal internet, pa sem šel čez vse kar mi je ponudil, od oglasov, portalov, strani za zmenkarije, še dve ženitni sem našel… Žalost. Kurbarija, še največ pa strani za naivneže, se že daleč vidi da je računalnik zadaj. Da pa v tem času najdeš sorodno dušo, pa pomoje lahko za mašo daš, pa če si še tak ateist. Sorodno dušo, kje je potem še ostalo. Šparajte partnerje, do novih težko prideš.
lloyd, 21.08.2025 ob 16:32
No preden lahko karkoli reskiraš jo moraš najprej najt 😀 Zadnjič… kdo je začel eno podobno temo… ma nima veze, sem imel cajta preveč, pa še mal, pa sem enostavno zajahal internet, pa sem šel čez vse kar mi je ponudil, od oglasov, portalov, strani za zmenkarije, še dve ženitni sem našel… Žalost. Kurbarija, še največ pa strani za naivneže, se že daleč vidi da je računalnik zadaj. Da pa v tem času najdeš sorodno dušo, pa pomoje lahko za mašo daš, pa če si še tak ateist. Sorodno dušo, kje je potem še ostalo. Šparajte partnerje, do novih težko prideš.
Kdor išče, se naišče in najde?
DebelaKrota, 21.08.2025 ob 15:58
8409
Aha, javno se mora zenska izrazati delikatno [sic], zenstveno.
V tvoji spalnici – citiram:
če rada sliši ali reče packarije, potrjuje, da je povsem sproščena in prosta inhibicij, ne rabi igrati nobene socialne vloge, temveč preprosto je.
Torej, javno, zenska, po tvojem, ne more biti to kar preprosto je?
?
Po moje ne obstaja nekaj, “kar preprosto si”. Japonci rečejo, da imamo tri obraze, enega za širšo javnost, enega za najbližje, in enega, ki ga ne delimo z nikomer.
Ženska v postelji je po moje nekje med 2 in 3, morda 100% 3, seks je zelo osebna, zelo intimna stvar in tudi zelo telesna, racio se izklopi, ženska kot seksualna “žival” je samo en aspekt nje, ne nekaj, kar ona “preprosto je”.
takle, 21.08.2025 ob 16:34
Kdor išče, se naišče in najde?
Bi rekel, da je to šport za mlade, rabiš ene pet let da najdeš. Pri petdesetih, pa če ravno že nimaš ugledane na koru, al pa kakšne tete od kakšne sosede… si pa prej na parah. 😀 Tisto, pejd med ljudi, je bolj reklama za turizem, kot pa za parčkanje 😀
8409, 21.08.2025 ob 16:38
Po moje ne obstaja nekaj, “kar preprosto si”. Japonci rečejo, da imamo tri obraze, enega za širšo javnost, enega za najbližje, in enega, ki ga ne delimo z nikomer.
Ženska v postelji je po moje nekje med 2 in 3, morda 100% 3, seks je zelo osebna, zelo intimna stvar in tudi zelo telesna, racio se izklopi, ženska kot seksualna “žival” je samo en aspekt nje, ne nekaj, kar ona “preprosto je”.
Uuuuu te bodo feministke…. V istem stavku žival in ženska….. 😀
Yeeey!! 8409, ma super se ti zelis predstaviti forumu.
Nic narobe s tem. Ze ves zakaj.
Po moje ne obstaja nekaj, “kar preprosto si”.
Pa saj si sam zapisal, da zenska v spalnici:
da je povsem sproščena in prosta inhibicij, ne rabi igrati nobene socialne vloge, temveč preprosto je.
Se tole si mim brcnu:
Japonci rečejo, da imamo tri obraze, enega za širšo javnost, enega za najbližje, in enega, ki ga ne delimo z nikomer.
Pravilno:
Imamo tri obraze,
enega za širšo javnost,
enega za najbližje in
enega, katerega gledamo vsak dan!
AI: “The concept of the “Japanese three faces” refers to the idea that each person has three different personas: the first face presented to the world, the second face shown to close friends and family, and the third face, a private, truest reflection shown only to oneself.”
Kot sem tudi sam napisal.
Ti si cist fejst fant, z eno napako:
Ne znas brati zenskih sporocil med vrsticami.
Regirtriraj se!
Forum je zaprt za komentiranje.