Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Me zanima

Me zanima

Feministični napad, prvi val pol šoku :))

Svojo american dream fantazijo si lahko z tisto palčko nekam porineš.

Mogoče pa misli, da se bo z žensko kaj spremenilo na bolje.[/quote]

Hočeš reči, da imajo moški neskončno večje sanjske predstave o zmogljivosti žensk? Da bo ona s čarobno paličilo naredila, kar njemu ni uspelo v celem življenju?[/quote]Tu gre za prispodobo z njegovo mamo, ker je ona tudi “vsemogočna”….. 😉
Praviloma so mame tiste, ki svoje sinove držijo doma z vcepljanjem krivde in jo sin dojema kot oh in sploh in se brez njene besede nikamor ne premakne.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lepo se obnašaj, ker imaš tudi ti odprtinico za kakšno palčko 😉

Lepo se obnašaj, ker imaš tudi ti odprtinico za kakšno palčko ;)[/quote]

Saj se obnašam lepo. Hčerka me ima stalno polna usta, ko hvali moje obnašanje.

Lepo se obnašaj, ker imaš tudi ti odprtinico za kakšno palčko ;)[/quote]

Saj se obnašam lepo. Hčerka me ima stalno polna usta, ko hvali moje obnašanje.[/quote]
A si jo z liziko podkupil? 😀
Kaj pa njeni zobki? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

NaN, si se pa vživel v prizorček slikovito, da je kaj! 🙂

On_, ali pa jih mamine besede zaustavijo, da ostajajo v “varnem” objemu doma. just thinking.

Ne vem zakaj bi jo podkupoval. Tak odnos do hčerke je čisto normalen tudi v naši državi.

To je najlepša ljubezen na svetu in tega ni treba nekaj na silo po zobeh vlačit in se norčevat iz tega.

Ko bote mel vi tako hčerko bote vedl o čem govorim.

A bodo štiri dovolj? 😉

Štiri kamele? Ne prodam!

Če daš še zimske gume zravn se mogoče lahko začneva pogovarjat.

Ne kupujem 🙂 in ne prodajam in ne talam lizik za podkupnine.
S spoštovanjem.

Ja kristus božji pa kaj se ne boš še spomnila? Da bi ga starši priznali in imeli radi?

Daj pojdi se za praznike malo dol dat pa naj te nekdo oreng nategne. Pa magar če plačaš, ker tole ni za nikamor :)[/quote]

Oooo, sem mislil, da te ni moč sprovocirati. 😀
Skela, koliko si mi pripravljena plačati? :)))[/quote]

2.5 evra.
V obrokih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close