Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Me zanima

Me zanima

Ja saj preživi…. ampak samo to… preživi…. drugo pa je ŽIVETI :)[/quote]
Potem pa ne vem, zakaj si ga takrat omenjal. Lahko bi omenil tudi klošarja. On tudi preživi.[/quote]

Debilna primerjava, on živi v stanovanju, ma službo, in neko imetje, klošar pa nima nič…. ah kaj bi tebi razlagal

brezveze!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

imam pošlihtano in poštimano ☺
sem si za to pomlad omislil malo zamenjave in sem prejšno pomladansko zamenjal za njeno mlajšo sestro ☺[/quote]

Pametna odločitev. Zakaj bi samo ena bila srečna :)[/quote]Tudi druga bo srečna, ko enkrat spozna kaj je prava nesreča…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem pa ne vem, zakaj si ga takrat omenjal. Lahko bi omenil tudi klošarja. On tudi preživi.[/quote]

Debilna primerjava, on živi v stanovanju, ma službo, in neko imetje, klošar pa nima nič…. ah kaj bi tebi razlagal

brezveze![/quote]

Želiš reči, da klošar, ker nima nič ne živi oz ne preživi? Kaj tako butastega že dolgo nisem prebrala :/

brezveze![/quote]
Preživita oba, živi pa noben. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gre za večno (in neuresničljivo) željo, da bi ga starši priznali, upoštevali in končno imeli radi.
Odvisno, koliko je star…če je čez 30, je brezupen primer in nikoli ne bo odrasel.

Gre za večno (in neuresničljivo) željo, da bi ga starši priznali, upoštevali in končno imeli radi.
Odvisno, koliko je star…če je čez 30, je brezupen primer in nikoli ne bo odrasel.[/quote]

Ja kristus božji pa kaj se ne boš še spomnila? Da bi ga starši priznali in imeli radi?

Daj pojdi se za praznike malo dol dat pa naj te nekdo oreng nategne. Pa magar če plačaš, ker tole ni za nikamor 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Odvisno, koliko je star…če je čez 30, je brezupen primer in nikoli ne bo odrasel.[/quote]

Ja kristus božji pa kaj se ne boš še spomnila? Da bi ga starši priznali in imeli radi?

Daj pojdi se za praznike malo dol dat pa naj te nekdo oreng nategne. Pa magar če plačaš, ker tole ni za nikamor :)[/quote]
Meni pa se Skelina ideja ne zdi tako mimo. Tudi to je možno, kar piše.
Še posebej, če ni čustvno dozorel in še vedno išče od njih tisto pozornost, ki je nikoli ni dobil.

Daj pojdi se za praznike malo dol dat pa naj te nekdo oreng nategne. Pa magar če plačaš, ker tole ni za nikamor :)[/quote]
Še posebej, če ni čustvno dozorel in še vedno išče od njih tisto pozornost, ki je nikoli ni dobil.[/quote]

Pusti Sebine komentarje na moje poste…..otresa svoje komplekse tako, da se primitivno odzove
na vse moje poste (in me poleg tega recej žaljivo omenja izven kontekstov vsepovsod), ko ga pa
ornk o.k.u.r.c.a.m, gre pa v jok, pa na drevo, pa ne dol, pa mi grozi po ZS , kako me bo prijavil
moderatorjem, pa buhuhu, pa razna patetika, ki bi bila Kalimerotu v čast…čist se mu strga.
Ima pač problem dečko – verjetno premajhen lulček, pa se mora nad nekom znašat….in si je izbral
mene….

Pa ok RObi je možno. Seveda je. Ampak velika večina mladih želi oditi na svoje. Tudi ti ne bi bil srečen doma pri starših.

No, tale si tega ne želi in o tem je debata.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še posebej, če ni čustvno dozorel in še vedno išče od njih tisto pozornost, ki je nikoli ni dobil.[/quote]

Pusti Sebine komentarje na moje poste…..otresa svoje komplekse tako, da se primitivno odzove
na vse moje poste (in me poleg tega recej žaljivo omenja izven kontekstov vsepovsod), ko ga pa
ornk o.k.u.r.c.a.m, gre pa v jok, pa na drevo, pa ne dol, pa mi grozi po ZS , kako me bo prijavil
moderatorjem, pa buhuhu, pa razna patetika, ki bi bila Kalimerotu v čast…čist se mu strga.
Ima pač problem dečko – verjetno premajhen lulček, pa se mora nad nekom znašat….in si je izbral
mene….[/quote]

Hahah 😀 😀

Ne vem, če boš kdaj doživela moj ZS haha. No, če ga imaš ga prosim objavi tukaj javno, ker tudi mene zanima haha. Lahko ti pa povem, da pa se punce tukaj gor obračajo name po ZS kako žaljiva si in da naj kaj ukrenem v zvezi s tem 🙂

No, tale si tega ne želi in o tem je debata.[/quote]

Tega ne moreš reči zagotovo. Lahko le domnevaš.

No, tale si tega ne želi in o tem je debata.[/quote]

Tega ne moreš reči zagotovo. Lahko le domnevaš.[/quote]
Vedeti res ne moremo zagotovo, lahko pa le sklepamo na podlagi prvega komentarja.

Oooo, sem mislil, da te ni moč sprovocirati. 😀
Skela, koliko si mi pripravljena plačati? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To so mamini sinčki, ki najdejo milijon razlogov, da ne rabijo iti stran od njene zize. Najbolj popularen je pa razlog: ker ni dnara. Hahahaa….

To so mamini sinčki, ki najdejo milijon razlogov, da ne rabijo iti stran od njene zize. Najbolj popularen je pa razlog: ker ni dnara. Hahahaa….[/quote]

Kleo, imaš denar? Bi lahko kakšnega pod streho vzela. 🙂
Vidim vzorec: dolgotrajno samske se najraje ukvarjate z mamini sinčki. ;))
Ma ni vrag, da se tudi kak ne najde za Skelo in Kleopatro!
Še slepa kura zrno najde, tudi vaju bo slej ko prej doletela sreča z moškim, ki bo perfekten v vseh ozirih. 😀

To so mamini sinčki, ki najdejo milijon razlogov, da ne rabijo iti stran od njene zize. Najbolj popularen je pa razlog: ker ni dnara. Hahahaa….[/quote]

Še slepa kura zrno najde, tudi vaju bo slej ko prej doletela sreča z moškim, ki bo perfekten v vseh ozirih. :D[/quote]

Mačka zacvili ja, ko ji stopiš na rep 😉
Nič ne skrbi ti za moj stan- tukaj govorimo o drugi temi… Preveč se trudiš preusmeriti pozornost drugam…menda nisi mamin sinček? 😀

Mah za njiju ne rab bit perfekten, sam keša ne sme met svojga, če ne jo bo hitro popihal 🙂

Še slepa kura zrno najde, tudi vaju bo slej ko prej doletela sreča z moškim, ki bo perfekten v vseh ozirih. :D[/quote]

Mačka zacvili ja, ko ji stopiš na rep 😉
Nič ne skrbi ti za moj stan- tukaj govorimo o drugi temi… Preveč se trudiš preusmeriti pozornost drugam…menda nisi mamin sinček? :D[/quote]

Kje imaš dobre mačke? Jaz sem muc. Mucam ne bi stopil na rep, jaz jih samo gladim in božam. 😀

aja, pozabil sem še dopisati zate, da bo “pravi žrebec” v postelji, da ne boš spet moških odslavljala…. :))) haha

Pa saj nista tako slabi kot zgledata? 😀 Imaš slabe, ampak imaš še slabše. haha :)))

Pa saj nista tako slabi kot zgledata? 😀 Imaš slabe, ampak imaš še slabše. haha :)))[/quote]

Pojma nimam kake sta v resnici. Na srečanje itak noče nobena :))

bla bla blaaaa 🙂

Zato ker večina tipov rade volje (dandanes) zamenja lastni ponos za hotel mama :)[/quote]

A bi bila ta zamenjava mogoče kaj povezana z lenobo? 🙂

Mogoče pa misli, da se bo z žensko kaj spremenilo na bolje.[/quote]

Hočeš reči, da imajo moški neskončno večje sanjske predstave o zmogljivosti žensk? Da bo ona s čarobno paličilo naredila, kar njemu ni uspelo v celem življenju?

Se strinjam, če je v ozadju ta želja, je njegova bitka že izgubljena in nesmiselna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close