Me ima rad ali se igra?
Lani sem se zacela druziti z eno osebo, ki jo ze dlje casa poznam. Jaz stara 20 in on 25. Preden sva se zacela druzit sama, sva se videla kdaj pa kdaj na kaksni zabavi in sma bila vedno se zraven drugih. Meni je bil zelo vsec in nekako je tudi energija bila prava. Hodila sva skupaj na pijaco, kam jest, zabavo itd. Nisva par, vcasih placa eden, vcasih drug, vcasih vsak zase. Pricela sva tudi s spolnimi odnosi. Kdaj pa kdaj sva se videla vsak teden, potem me je po mesec- dva ignoriral. Nisem nikoli drezala vanj. Potem sva se spet zblizala. Vmes je zraven mene imel se druge punce. Sedaj pa si vedno bolj zeli moje druzbe. Skupaj greva na izlet, veckrat me povabi k njemu domov, ko me kaksen fant na zabavi ogovori se mi zdi, da je malce ljubosumen, saj takoj pristopi k meni.
Nevem.. Mu postajam tudi jaz vsec ali je to spet kaksna moska igra? Kot sem napisala je zraven mene imel se druge in se ze dalj casa sprasujem, ce naj se sploh imam upanje se pri njem ali pa naj pozabim in se posvetim drugim fantom in si tako najdem bodocega partnerja.
To{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}no tako, kot so ti že napisale. Odpikaj ga ker ta fant pogledije za drugi, ko ni nobene v dosegu si mu pa ti dobra. Itak, da te ne spoštuje kar je osnova za dobro vezo. Če pokaže ljubosumje, verjemi, da to ni izraz njegove ljubezni do tebe. Si mu pa pri roki vedno ko te rabi. Hodota na pijačke se imata lepo a istočasno seksa iz drugo.
Vem, da si mlada, vendar če se ne boš iela sama rada te tudi drugi ne bodo.
Jaz se sprasujem, kva hudica je z mano narobe, ko bi vse bezale…
Bi jaz se pocakala…
Avtorica…ti ves ti cutis in pravis da je sprememba v obnasanju.
Lahko se ga je navelical srat okoli in spozna da si ti tista…
Pocaki se mal opazuj pa tud ti okoli hod…
Sej pravim, da mi pusa..najbrz je treba poslusat vecino…
Dokler ga ali ne vprašaš ali mu pokažeš, da ga imaš rada in želiš biti samo z njim, ne moreš vedeti. Spodoben fant bo vedel, po takih znakih, da si zaljubljena in si želiš ekskluzivno njegove družbe in če mu ne bo do tega, se bo takoj oddaljil. Nespodobnež te bo izkoriščal. Sicer pa sledi svoji intuiciji.
Forum je zaprt za komentiranje.