Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me ima rad ali se igra?

Me ima rad ali se igra?

Takemu jaz ne bi zaupala. Zdaj bo kao s tabo čez pol leta bo pa mimo druga kikla prišla, ki se mu bo morda zdela boljša zanj in bi on malo tam poskusil. Tebi bo pa rekel na tvoje prigovarjanje kaj se gre,? sej nisva bila v vezi samo fukfrenda sva.
Bejz od takih sploh če si želiš resne veze in družine nekoč.
Si se mlada in razumem da tudi malo naivna. Ne se pustit zavajat.
Moški ki hoče žensko hoče določeno žensko. Ta tvoj očitno ne ve kaj hoče. Jaz vem da bi ga dala na ignor.

Če je tak bil bo tak ostal. Volk dlako menja, ne pa svoje narave. Lej jaz mu ne bi verjela, dala to sama čez že in ne ni šans. Barab decov je kokr češ, lej.

Avtorica veš da bi tudi jaz če bi imela 20 let pričakovala več od 25 letnika. Ok jaz ih imam 29, od takega ne bi več pričakovala. Bi pa več pričakovala od 40 letnika, ki mi je bil všeč in me je močno razočaral. Ampak ni vse v starosti, je tudi bil tak nek mencač. In sem ga dala na čevelj. Ni prišlo niti do spolnosti, ker hočem nekoga najprej bolje spoznati in potem vidim ali ja ali ne. V seks nikoli takoj, ker potem samo vidijo da te imajo na vrvici in kadar pokličejo boš za, ker vejo da si nora nanj.

Mi je pa všeč, da sprejejmaš tudi kritike, ker eni se nazaj moški in ženske potem, ko so avtorji tako pizdijo, ti si ok in ne zaslužiš si atkega mencača in še povrh tega je kavsal durge omg ker pezde no nagnusni in niti zjasniti se ne zna mrš stran samo resno mislim.

V podobni situaciji sem bila jaz. Spoznala sva se pred 8 leti na zabavi, ko sem jaz imela fanta. Videlo se je, da se je takoj zagrel zame, in ko je izvedel, da nisem samska, se je malo umaknil, a še vedno sva se na zabavah dosti pogovarjala in morda celo malo flirtala – nič resnega. Nato je še on dobil punco, in se nekaj časa nisva videla. Potem sva se slučajno srečala enkrat v mestu in ugotovila, da zdaj sva pa oba samska. In sva se začela dobivat in seveda spala skupaj. A sva bila bolj friends with benefits – tako je obema ustrezalo (on je imel vmes še kdaj kakšno, jaz enega tu in tam – oba sva vedela za vse). To je trajalo približno dve leti, nato je meni začelo presedati, želela sem si neke resne zveze in sem mu to naravnost povedala. Strinjal se je, da poskusiva, trajalo je nekaj mesecev, bilo je res super, a nekako se nato nisva več ujela in šla sporazumno narazen. Še sedaj sva v čisto super odnosih, pa imava že nekaj let oba resne partnerje. Ne vem, zakaj se nekatere zgražate, če je avtoričin prijatelj imel vmes še druge. Saj nista bila par, sklepam, da sta bila tako kot midva. Če bi avtorico motilo, bi šla stran ali mu povedala. Zdaj predlagam, da mu poveš kako čutiš in vidiš pri čem sta.

Takemu jaz ne bi zaupala. Zdaj bo kao s tabo čez pol leta bo pa mimo druga kikla prišla, ki se mu bo morda zdela boljša zanj in bi on malo tam poskusil. Tebi bo pa rekel na tvoje prigovarjanje kaj se gre,? sej nisva bila v vezi samo fukfrenda sva.
Bejz od takih sploh če si želiš resne veze in družine nekoč.
Si se mlada in razumem da tudi malo naivna. Ne se pustit zavajat.
Moški ki hoče žensko hoče določeno žensko. Ta tvoj očitno ne ve kaj hoče. Jaz vem da bi ga dala na ignor.
[/quote]
Ja točno to bi ti rekel kao kaj se greš saj si tako samo kao friend with benefits. Do takih, ki jih imajo samo za sex so še prav nesramni moški ponavadi, ne cenijo jih, ker rečejo saj ta itak noge da narazen takoj, se mi ni treba potruditi. Mi marsikaj punce povejo in me včasih prav stisne pri srcu močno kaki hlodi od moških in barabe po vrhu tega še. Te bo lajf naučil da od takih stran, tudi če je sex najbolši, lej ni vse to, če je tako baraba po srcu tudi bo vedno tak.

Lepo in iskreno si povedala svojo zgodbo. Pa lepo to da sta si bila na jasnem takoj kaj in kako. In ja, tako je to ponavadi, da se ne ujameš več pač s to osebo, sicer ne vem zakaj, ampak pač pride tako.

Hvala za odgovore in vase izkusnje.
Ko se bova ponovno videla v zivo bom ali zacela ali pa koncala.
Ce se ima kdo kaksno svojo izkusnjo pa seveda lahko napise. Tudi od drugih se kdaj naucimo.

Jaz imam podobno izkušnjo kot ti. Imela prijatelja zgolj za seks. Tudi on se je vmes vlačil okoli z drugimi. Nekega dne pa sem začutila, da mogoče na njega ne gledam več kot zgolj prijatelja. Pogovorila sem se z njim in trenutno sva par.
Predlagam torej, da si z njim odkrita. Ga povabiš na pijačo in mu poveš, kako ti čutiš in kaj ti želiš, potem pa čakaš njegov odgovor.
Srečno.

Jaz pa imam eno tako očitno čudno navado- če želim vedet odgovor, vprašam kar to osebo.
Ne bi bilo lažje tako, kot pa živet v meglenem svetu kaj pa če?

Ni cudna navada. Vem, da bi bilo dosti prej reseno ce bi ga ze vprasala pred meseci. Vendar po eni strani noces izgubit osebe in zato tudi nisem vprasala. Vendar glede na to, da se je njegovo obnasanje spremenilo od julija dalje pa vendarle zbiram pogum, da razscistim. 🙂 Pa tudi bom.

Javi kaj je blo

Sonček ženski…. če se dajeta dol brez olagumija, se pojdi čimprej testirat na SPB…Tak ki ga vate namaka brez gume, ga tudi v druge. Že moja 15 letna hči je pametnejša,ker pravi, da takega, ki ne bo hotel z gumo, sploh ne bo pripustila.

Malce beri, spremljaj, kaj se dogaja po SLoveniji. Kako se vsi povprek dolčkate, eni imajo sifilis, tudi HIV, pa namenoma okužujejo takole naokoli.

Tale tvoj privremeni jebach vas ima kar nekaj in trenutno samo kot vreče za praznjenje. Sedi na večih stolčkih naenkrat. Torej? A je to ljubezen? Do not pull my leg…..

Očitno jo tako poservisira, kot je še nobeden ni dosedaj… samo to je….

jah, a veš, da ga pravzaprav tudi nikoli nisi zares imela.. Živela si le v svoji iluziji, in življenja je škoda, da se ga preživi z glavo v pesku.
Ti kar pogumno razčisti.
Ti povem svojo prigodo, ko sem bila še precej mlada- me je nekaj tudi tako, pa jaz njega direkt vprašam, kako zdaj stvari stojijo, on pa meni, da ne ve, pa mu sem, pa mu nisem- lej sem si zapela Smolarjevo- pa sem izvisu, najraje bi se v reko zabrisu, se sama sebi nasmejala in šla plesat naprej. A pazi to- tip me je naslednji teden začel pecat na veliko- mene pa on ni več zanimal. Tako se stvari obrnejo.. če ni res pravega interesa.

No kondom sva vedno uporabila in tudi SPB nima. Vseeno, hvala za skrb in hvala za odgovor.

Pa ravno ko ga nisi to vprašala, si ga izgubila. Sama sem pred leti začela tako, da če ne vem pri čem sem, ga vprašam direkt in sem si na jasnem in ga ne izgubim, vem pri čem sem. Tudi če to pomeni da greva vsak svojo pot. V tem smislu sem mislila, da ne izgubim, vsaj resnico vem, ki pa je največ vredna, nič ni več vredno od čiste resnice in se več ne mučimo in ne razmišljamo kaj in kako in pri čem smo.

Že če se en vlači okrog z drugimi ga jaz že ne bi hotela, da mu nisem bila edina jaz, da ga je moram še drugam pomakati fuj no fuj

Sonček ženski…. če se dajeta dol brez olagumija, se pojdi čimprej testirat na SPB…Tak ki ga vate namaka brez gume, ga tudi v druge. Že moja 15 letna hči je pametnejša,ker pravi, da takega, ki ne bo hotel z gumo, sploh ne bo pripustila.

Malce beri, spremljaj, kaj se dogaja po SLoveniji. Kako se vsi povprek dolčkate, eni imajo sifilis, tudi HIV, pa namenoma okužujejo takole naokoli.

Tale tvoj privremeni jebach vas ima kar nekaj in trenutno samo kot vreče za praznjenje. Sedi na večih stolčkih naenkrat. Torej? A je to ljubezen? Do not pull my leg…..
[/quote]
Pametna je tvoja hči. Bo ap videla ko bo na tem, naj ap ostane tak pametna še naprej. Tudi s kondomom je zelo fajn in užitek. Gre se da ne dobimo SPB halo itak no. Ja saj kako pa veš da nima SPB? Saj to pride čez 5 let za nekom, ki veselo fuka okoli in kako ti veš da ni kaj bolan, če v toliko žensk namaka je ziher bolan. Zanimivo pa kako se moški do nekje 24.ga hvalijo, potem ko so malo starejši pa so tiho in nič nočejo o tem govoriti, zakaj pa ne npr. hehehe kaj vejo da nsimo več tak butaste da bi nasedale takimle, ki se gonijo vse povsod hehehe

Pojdi stran, je se veliko fantov.

Dekle ne iti stran jast te bi rad povabil na ples prijateljstva .
Ugotovila boš ali sem priren fat zate .

kaj boš končala, če še začela nista??
Nehaj se odzivat na njegove klice in povabila in živi po svoje naprej.
Na začetku mora biti taka energija, da bi luno klatil z neba, ne pa nekaj bi ali ne bi.
Itak potem zvodeni. Kaj bo pri tebi zvodenelo, če je že zdaj voda?
Mal se začni cenit

Vsak moški se bo poigral s teboj, če mu dovoliš. Očitno ta ima boljšo izbiro, pa si “druga v čakalni vrsti”.. a ti je to dober feeling? Meni ne bi bilo všeč kaj takega. Če ni obseden z mano in da se mu meša, če me ne vidi 2 dni, ni zame. V ljubezni se dela največje neumnosti, človek izgubi pamet, ne pa to..mrtvo hladno. Boš videla in znala povedati, ko te bo doletela, da to ni bilo niti približno.. pusti naj gre po poti kamor ga bolj vleče, zaželi mu srečo in bodi tudi ti srečna

Lahko ti bivšega predstavim, ki je copatka doma, dela samo kar mu rečeta mama in ata. Zaradi tega mene ni povabil k sebi domov v 5 letih poznanstva. Brez problema se zna priliznit pred sexom in potem ignorirat par dni. Izključno sm se dobivala tam, kjer dela v strežbi. Nikdar v 5ih letih ni plačal ne meni bencina, ne stroškov hotela ne nič. Pa ko npr. sem mela težave, ker še zdaj iščem fiksno delo, njemu jo je atek zrihtal da ma za nedoločen čas, se je umaknil in mi ni bil v oporo. Izvoli ga, ti dam cifro?

Pet let si ga gledala in financirala?? Pet???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close