Mavec Mojca
morš pa nat, 18.01.2022 ob 15:36
Plagiat je mogoče napisati v kateremkoli jeziku.
Morš vsaj znat prevest, tako kot je ona. Drugače mi je pa dobra voditeljica, ena najboljših na SLO sceni.
Saj veš, da obstaja Google Translate?
Najbolj bizarno pa je, da je tudi v svojem opravičilu javnosti povzemala misli drugih ljudi – mislim da je bilo to prvo opravičilo kot PLAGIAT zaradi napisanega PLAGIATA…hahahaah
Ji nnnn, 18.01.2022 ob 13:36
mjt, 18.01.2022 ob 13:03
gledala oddajo.
Mojca je top, ampak ne vem pa zakaj Hajdi otroke pred kamero vlači, ker tole na koncu je bilo pa prav mučno. Če otroku ni za pred kamero bit in ne bi odgovarjal novinarki na vprašanja, potem je bolje ga pustiti za kamero ane, ker sicer na koncu vse skupaj postane izjemno negledljivo in mučno, najbrž tako za otroka kot novinarko tam, ki se trudi, otrok je pa ne šljivi pet posto in raje maha atiju za kamero in za nas gledalce, ker ni vsebine točno nič.
Pa ni otrok kriv, ampak če mu ni, se ga pusti za kamero ane.
Katera oddaja?
Tekoče angleško in portugalsko, nemško, angleško, francosko, italijansko in špansko.
.https://jezikovna-akademija.si/mojca-mavec-o-ucenju-tujih-jezikov/
jezikovna inteligenca odpira vsa vrata sveta, 18.01.2022 ob 15:56
Tekoče angleško in portugalsko, nemško, angleško, francosko, italijansko in špansko.
.https://jezikovna-akademija.si/mojca-mavec-o-ucenju-tujih-jezikov/
odgovor je za “koliko jezikov”…
wd40a, 18.01.2022 ob 14:12
BTDT nepr., 18.01.2022 ob 14:01
wd40a, 18.01.2022 ob 13:57
odlična, 18.01.2022 ob 10:47
Odlična je med dobrimi. Vsestranska.
Prvi obraz slovenske televizije.
Ona je sposobna vse narediti in to vrhunsko, z odliko.
pa luštna. za ožent.
Mislim, da bi se malce zafrknil, če bi se z njo oženil… 😉
itak nimam dovolj neslovenskih genov zanjo. jebiga.
Če boš malo raziskal svoje prednike, znaš biti kar presenečen. 😉
Slovenija je na prepihu in zato genetsko precej pestra.
BTDT nepr., 18.01.2022 ob 16:36
Če boš malo raziskal svoje prednike, znaš biti kar presenečen. 😉
Slovenija je na prepihu in zato genetsko precej pestra.
Jah pridem do gorenske, notranjske, primorske pa rezije, potem se pa neha:-))
Razen če bi dal pregledat DNK, ampak, ne vidim smisla. Sem zgodovinsko in tudi sicer popolnoma nepomemben.
Hahaha – ona se ne bo nikoli omožila ; ker je pametna – in tudi otrok ne bo imela svojih bioloških; ker je pametna
Imet mlajšega ljubimca – ko ti zaprija pri teh letih, ja to je pametno, zakaj pa ne ? 🙂 In se v svoji intimi doma raztegnit čez celo posteljo v solo, ko ti nihče oz. noben moški ne smrči, trese postelje ob obračanju, ne riga in ne prdi 🙂 Svoboda, zakon.
Svoboda je zakon, 18.01.2022 ob 17:01
Hahaha – ona se ne bo nikoli omožila ; ker je pametna – in tudi otrok ne bo imela svojih bioloških; ker je pametna
Imet mlajšega ljubimca – ko ti zaprija pri teh letih, ja to je pametno, zakaj pa ne ? 🙂 In se v svoji intimi doma raztegnit čez celo posteljo v solo, ko ti nihče oz. noben moški ne smrči, trese postelje ob obračanju, ne riga in ne prdi 🙂 Svoboda, zakon.
scitrirano tole, pa ni prijelo:
Se strinjam. Meni je to super lajf. Bi z veseljem tako živela :).
Tudi meni ni do imet froce pa moža pa biti dekla vsem naštetim. Samski lajf pa mogoče kak ljubimec mi je čisto ok.
Samo meni pri službi ne gre tako fajn kot njej. Samski stan je fajn, svboda pa to. Je pa draga reč. Tako, da upam, da uspem najti boljšo službo.
no tu pa nehaj, ker lahko tudi njo prizadaneš. malo se zadržite ljudje, ko tako sodite. Res nima svojih otrok, ampak ne zato, ker bi se ona tako odločila, ker je po tvoje zato pametna – ampak zato, ker je imela težave z zanositvijo.
O tem je tudi spregovorila… nehajte tako soditi, ker to žensko, ki bi želela imeti svoje otroke, pa jih ne more, zelo boli in prizadene. Reže rane v srce.
p.s.: če slučajno ne bo prijelo citiranje: odg. je namenjen Svoboda je zakon
drugi časi, 18.01.2022 ob 15:53
Saj veš, da obstaja Google Translate?
Najbolj bizarno pa je, da je tudi v svojem opravičilu javnosti povzemala misli drugih ljudi – mislim da je bilo to prvo opravičilo kot PLAGIAT zaradi napisanega PLAGIATA…hahahaah
Se strinjam.
Jaz je ne morem gledat, ne poslušat.
In prav simpatična je bila ena gledalka, ki ji je to tudi v živo povedala v oddaji Dobro jutro. Je rekla nekaj v smislu, naj se vendarle neha pačit.
Glede na to, da se na tem forumu čisto vsaka tema, ki “obdeluje” katero koli znano osebo, raje prej kot slej sprevrže v pljuvanje in sramotenje, me navdaja neprijeten občutek, da je bila uvodna objava z visokoletečo pohvalo napisana prav v ta namen. Pritlehno in hinavsko. Za bruhat. Se opravičujem avtorici, če se slučajno motim. Ali pač ne?
je ni za poslušat, 19.01.2022 ob 11:48
Se strinjam.
Jaz je ne morem gledat, ne poslušat.
In prav simpatična je bila ena gledalka, ki ji je to tudi v živo povedala v oddaji Dobro jutro. Je rekla nekaj v smislu, naj se vendarle neha pačit.
Plagiat na plagiat, samo kaj, ko ne smeš ničesar reči, si ji že takoj “fovš”. Jaz ji nisem nič fovš, in sem imela drugačno mnenje o njej do tega “spodrsljaja”. V tujini zaradi prepisovanja politiki takoj odstopijo, pri nas se pa take Mojce, pa Bratuškove in njim podobni še kar uspešno svaljkajo po medijih in političnem parketu. Najbolj bizarno je pa to, da ji ISTA revija, ki ji je Mojca naredila sramoto, čez nekaj let spet velikodušno nameni prostor za intervju, kot da se nič ni zgodilo?!! In ni mi jasno, kako oseba, kot je Mojca, ki je prepotovala toliko sveta, videla toliko različnih ljudi, spoznala toliko kultur, običajev, doživela toliko anekdot, ne zmore črpati iz vsega tega materiala, da bi sama napisala eno ubogo kolumno??? In potem bi ona pisala knjigo, kot je enkrat omenila, kako, se sprašujem????!! In če nimaš talenta, da bi nekaj napisal, pač ne piši! Zakaj je sploh sprejela to povabilo, če ni imela o čem pisati? Nič nimam proti njej, je pa dejstvo, da je naredila veliko napako, ki je v akademskem svetu ne bi tako zlahka oprostili. Kako lahko sploh vemo, da je to storila samo enkrat, dvakrat? Podobno se lahko vprašamo pri Rebeki Dremelj. Enkrat so jo zalotili pri kraji denarja sošolki, kolikokrat je lahko kradla že prej, in kolikokrat še bi, če je ne bi zasačili, je pa drugo vprašanje! Pa mimogrede, Vida Žabot, presvetla bivša nuna je iste vrste ptič, in vse so na NACIONALNI TELEVIZIJI več kot dobrodošle. Ampak nacionalka se spravi na Eriko Žnidaršič, ko malo privije Kanglerja. Narobe svet!
Forum je zaprt za komentiranje.