Mavec Mojca
seveda550, 18.01.2022 ob 11:18
Tudi plagiatorstvo ji lahko dokažejo, pa nikome ništa.
Ženska pri enih 50 pa niti lastnega stanovanja nima, spi pa z mlajšim tipom.
Kr neki no.
Upam, da bo vsaj z apenzijo zaslužila, da ne bo na stara leta tarnala, kam naj se da.
Same negativnosti.In zakaj te tako moti?
Me niti ne moti. Ona meni ni noben faktor. Moti me samo ta fejk tema, v kateri se jo hvali kot da je bogznašta.
Nič takega ni naredila ne v karieri ne privat. Kvečjemu je zelo neresna za svoja leta. Še par let nazaj je bila tudi pri vodenju zelo frfrasta, pa že krepko čez 40. Zdaj se je malo umirila.Skrajni čas za osebo, rojeno leta 1973. Začela je z napovedovanjem video spotov in tiste prezence se dolgo ni mogla znebit. Podobno kot Vesna Milek, ki je začela s trači na Pop Tv. Sta tam tam, hoteli sta bit na TV.
No, Mojca ima za razliko od Vesne vsaj faks. Dvopredmetni študij novinarstva in španščine je imela, kombo FDV in FF, skupaj en študij. Ni neka blazno študirana oseba.
In ima tudi ta velik črni madež v svoji karieri, ki bi koga zapečatil za vedno, nje na srečo ni.
Je ok. Solidna. A še zdaleč ne tak presežek kot pišete in jo hvalite. s takšnimi temami ji ne delate usluge.
Upam,da je ni sama odprla.
Negativnosti piše nekdo, ki je nevoščljiv in bi želel biti tak kot je ona.
Večina pa ve, saj to njeno delo pokaže, da je zelo, zelo bistra, sposobna, pridna in sposobna z vsem skupaj, kar jo je oblikovalo skozi vsa leta, sedaj prav blesti.
Je nenadomestljiva, ona pa e sposobna nadomestiti skoraj vse.
gledala oddajo.
Mojca je top, ampak ne vem pa zakaj Hajdi otroke pred kamero vlači, ker tole na koncu je bilo pa prav mučno. Če otroku ni za pred kamero bit in ne bi odgovarjal novinarki na vprašanja, potem je bolje ga pustiti za kamero ane, ker sicer na koncu vse skupaj postane izjemno negledljivo in mučno, najbrž tako za otroka kot novinarko tam, ki se trudi, otrok je pa ne šljivi pet posto in raje maha atiju za kamero in za nas gledalce, ker ni vsebine točno nič.
Pa ni otrok kriv, ampak če mu ni, se ga pusti za kamero ane.
Mogoče kdo ve koliko jezikov govori Mojca Mavec? Se mi zdi, da jih obvlada kar nekaj?
Drugače mi je pa njena oddaja Čez planke simpatična, zanimiva. Ona kot voditeljica pa tudi ok.
Od kje vam ideja, da je neresna, da ni nič ustavarila v življenju? Jaz imam občutek, da ji gre fajn v življenju. Plačana da potuje, kaj še češ lepšega? Pa se mi zdi, da ima fajn plačo. Lahko gre kamor hoče, ni privezana na tečnega deca.
Se mi zdi, da pljuvate po njej tisti, ki mislite, da je ženska ok, če je privezana na šporhet, deca, froce. Pa vas daje fovšija, ker ima neka druga ženska bistveno lepše življenje.
mjt, 18.01.2022 ob 13:03
gledala oddajo.
Mojca je top, ampak ne vem pa zakaj Hajdi otroke pred kamero vlači, ker tole na koncu je bilo pa prav mučno. Če otroku ni za pred kamero bit in ne bi odgovarjal novinarki na vprašanja, potem je bolje ga pustiti za kamero ane, ker sicer na koncu vse skupaj postane izjemno negledljivo in mučno, najbrž tako za otroka kot novinarko tam, ki se trudi, otrok je pa ne šljivi pet posto in raje maha atiju za kamero in za nas gledalce, ker ni vsebine točno nič.
Pa ni otrok kriv, ampak če mu ni, se ga pusti za kamero ane.
Katera oddaja?
Glede Hajdi pa nimam besed…..ona je pa njeno (Mojčino) pravo nasprotje – prazna vsebina, blebetanje tja v kri rasne in razkazovanje svoje umetne face…..ne razumem ljudi, ki imajo takšno potrebo vsak svoj korak objavljat po spletu, kje so bli, pa kaj so jedli, pa kaj imajo za oblečt….prazno, puhlo, nedoraslo in primitivno……
koliko jezikov, 18.01.2022 ob 13:23
Mogoče kdo ve koliko jezikov govori Mojca Mavec? Se mi zdi, da jih obvlada kar nekaj?
Drugače mi je pa njena oddaja Čez planke simpatična, zanimiva. Ona kot voditeljica pa tudi ok.
Od kje vam ideja, da je neresna, da ni nič ustavarila v življenju? Jaz imam občutek, da ji gre fajn v življenju. Plačana da potuje, kaj še češ lepšega? Pa se mi zdi, da ima fajn plačo. Lahko gre kamor hoče, ni privezana na tečnega deca.
Se mi zdi, da pljuvate po njej tisti, ki mislite, da je ženska ok, če je privezana na šporhet, deca, froce. Pa vas daje fovšija, ker ima neka druga ženska bistveno lepše življenje.
Plagiat je mogoče napisati v kateremkoli jeziku.
Forum je zaprt za komentiranje.