Matjažko manjka na forumu
Hehe ferbčna, res si imela nek kratek stik v sklepanju, če te ravno zanima kaka črka matjažkovega priimka, lahko mene vprašaš, a nisi pomislila na to možnost ccccc… sicer omejujem pisanje in branje po tem forumu, ampak zate, zavojo tega, da te rada berem, se bom potrudila za čimprejšnji odgovor :))))
Zakaj se res ne registriraš, a slikice te pa ne zanimajo?
You actually did…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Goldfish, samo malo pozornisti mi nameni, no, kanček odobravanja… 😀
Goldy, spet si splava v kalne vode, da ni to Drava? To je moj teritorij, tu ne boš dolgo plavala, preden te potegnem na suho. :)))[/quote]
Ej, kakšen ribiš pa si, da si se sam ujel na vabo?:)). Kdo pravi, da sem točno tebe imela v mislih?:))) No, roko na srce (moje)…res je nate letelo:)). Me veseli, da si tako suveren in samozadosten ups samozavesten:).
Goldfish, samo malo pozornisti mi nameni, no, kanček odobravanja… 😀
Goldy, spet si splava v kalne vode, da ni to Drava? To je moj teritorij, tu ne boš dolgo plavala, preden te potegnem na suho. :)))[/quote]
Ej, kakšen ribiš pa si, da si se sam ujel na vabo?:)). Kdo pravi, da sem točno tebe imela v mislih?:))) No, roko na srce (moje)…res je nate letelo:)). Me veseli, da si tako suveren in samozadosten ups samozavesten:).[/quote]
Ribiš? Se ti je zapipkalo? Zgleda, da se ti je spet gumb za črk č zataknil, ker škljocaš pregrobo po tipkovnici! Ne znaš z občutkom? Da si ne boš nohta zlamala, ko boš ga poskučala odskočit. Previdno, umetni ti ne pašejo tako dobro, da si kaj ne narediš. To bi bila katastrofa. :))))
Glej, 2 cela posta!!! si mi namenila v tako kratkem času! Seveda le MENI posvečeni temi :)))) hvala, hvala, hvala, oh, 100x hvala, še 1x hvala, :))) – vsa tvoja dosedanja naprezanja za vzdržnost, da me obvaruješ pred samim seboj, pred nevarnostjo prevelikega X-žarčenja pod soju žarometov, je šla po gobe! Sedaj sem pa spet deležen tolikšne močne pozornosti s tvoje strani, da ne vem, če bom preživel to dozo obsevanja. Tvoja priajteljica Katenjka pa še to potencira, da me bo vsak čas pobralo, ker se toliko ukvarjata z mano… 😀
Še dobro da ne gre za gama žarke, sicer bi se ti čutila dolžno poslati vsa zasebna sporočila v zvezi s tabo, da bi sam nanje odgovarjal, da bi ti to podaljšalo življenje, kot je japonski deklici sadako iz hirošime v prvih povojnih letih, ki je hotela zložiti tisoč žerjavov… pa jih ni…
Ampak ti boš pa z x žarki preživel, ali pač ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.