Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjažko manjka na forumu

Matjažko manjka na forumu

Hehe ferbčna, res si imela nek kratek stik v sklepanju, če te ravno zanima kaka črka matjažkovega priimka, lahko mene vprašaš, a nisi pomislila na to možnost ccccc… sicer omejujem pisanje in branje po tem forumu, ampak zate, zavojo tega, da te rada berem, se bom potrudila za čimprejšnji odgovor :))))
Zakaj se res ne registriraš, a slikice te pa ne zanimajo?

You actually did…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Goldfish, samo malo pozornisti mi nameni, no, kanček odobravanja… 😀
Goldy, spet si splava v kalne vode, da ni to Drava? To je moj teritorij, tu ne boš dolgo plavala, preden te potegnem na suho. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Goldy, spet si splava v kalne vode, da ni to Drava? To je moj teritorij, tu ne boš dolgo plavala, preden te potegnem na suho. :)))[/quote]

Ej, kakšen ribiš pa si, da si se sam ujel na vabo?:)). Kdo pravi, da sem točno tebe imela v mislih?:))) No, roko na srce (moje)…res je nate letelo:)). Me veseli, da si tako suveren in samozadosten ups samozavesten:).

Goldy, spet si splava v kalne vode, da ni to Drava? To je moj teritorij, tu ne boš dolgo plavala, preden te potegnem na suho. :)))[/quote]

Ej, kakšen ribiš pa si, da si se sam ujel na vabo?:)). Kdo pravi, da sem točno tebe imela v mislih?:))) No, roko na srce (moje)…res je nate letelo:)). Me veseli, da si tako suveren in samozadosten ups samozavesten:).[/quote]

Ribiš? Se ti je zapipkalo? Zgleda, da se ti je spet gumb za črk č zataknil, ker škljocaš pregrobo po tipkovnici! Ne znaš z občutkom? Da si ne boš nohta zlamala, ko boš ga poskučala odskočit. Previdno, umetni ti ne pašejo tako dobro, da si kaj ne narediš. To bi bila katastrofa. :))))

Glej, 2 cela posta!!! si mi namenila v tako kratkem času! Seveda le MENI posvečeni temi :)))) hvala, hvala, hvala, oh, 100x hvala, še 1x hvala, :))) – vsa tvoja dosedanja naprezanja za vzdržnost, da me obvaruješ pred samim seboj, pred nevarnostjo prevelikega X-žarčenja pod soju žarometov, je šla po gobe! Sedaj sem pa spet deležen tolikšne močne pozornosti s tvoje strani, da ne vem, če bom preživel to dozo obsevanja. Tvoja priajteljica Katenjka pa še to potencira, da me bo vsak čas pobralo, ker se toliko ukvarjata z mano… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še dobro da ne gre za gama žarke, sicer bi se ti čutila dolžno poslati vsa zasebna sporočila v zvezi s tabo, da bi sam nanje odgovarjal, da bi ti to podaljšalo življenje, kot je japonski deklici sadako iz hirošime v prvih povojnih letih, ki je hotela zložiti tisoč žerjavov… pa jih ni…

Ampak ti boš pa z x žarki preživel, ali pač ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

You actually did…[/quote]

Imate pa res špetirje na privat.
Za ponudbo se ti pa prav lepo zahvaljujem, ne rabim, hvala.

(Še en dober razlog, zakaj se ne registrirat, he he).

Pa dober kam je spet šel ta mulc, sem mu lepo rekel, da naj ne hodi tako dolgo okrog…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close