Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mamice žurerke

mamice žurerke

[center][/center]WHO ARE YOU ALL TO JUDGE?

Sem mama, imam 24 let, hčerka ima 3 leta in pol in kar dost hodim ven. We love you, you party animal!

Če mi kaj privzdigne želodec je pa takšen komentar(da ne napišem razmišljanje).
Pandora daj poglej malo v zgodovino, a se tebi zdijo tisti aristokratski liderji vzgojeni s tutorji v redu ljudje?
Skozi vso zgodovino se koljemo, pobijamo, izkoriščamo…..
Ma res ne vem iz česa si naredila tako “dober sklep”?

Za vojne je kriva cerkev in cerkvena vzgoja ne pa varuske..

…da pa lahko farji uveljavijo svoje rabijo pa koga?
Samostojne odgovorne osebe ali so jim bolj po volji varuškini zmazki? 😉 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj si razlagaš pod pojmom “mamico žurerko”, ki gre v diskoteko in ga malo cukne, da je boljše volje?
Zabava oz. hobiji v sklopu plesa ali podobnih interesnih dejavnosti – to že, druga pa je nezrelo oz. neodgovorno.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

mislim, da bi vojna bla neglede na to al je vzgojo vodla varuska, ali velecenjena kraljica mati…

Ja v tem primeru res, ker mati je bila slaba neglede na to koliko je bila cenjena kot matrona… 😉 Kaj si razlagaš pod pojmom “mamico žurerko”, ki gre v diskoteko in ga malo cukne, da je boljše volje?[/quote]Iz perspektive samskega je gromozanska tragedija, da nekdo zaradi otroka, moža… ne more na žur.
Iz perspektive mamice z malim otrokom, ki ima ob sebi še partnerja v pravem pomenu besede je pa “žur” nekako nepomemben. Sistem vrednot se zamenja in tisto kar nam je bilo kot samskemu pomembno postane z rojstvom otroka irelevantno, vsaj za tiste, ki so se starševstva lotili z neko mero odgovornosti. Ostali bodo pa že našli prikladen izgovor, da gredo “ven” pa, če ga pes na repu prinese…. 😉 :((

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če mi kaj privzdigne želodec je pa takšen komentar(da ne napišem razmišljanje).
Pandora daj poglej malo v zgodovino, a se tebi zdijo tisti aristokratski liderji vzgojeni s tutorji v redu ljudje?
Skozi vso zgodovino se koljemo, pobijamo, izkoriščamo…..
Ma res ne vem iz česa si naredila tako “dober sklep”?[/quote]

Če bi bilo s tem vzgojnim modelom nekaj tako grozljivo narobe, se en bi obdržal. V končni fazi danes tisti zared bogati se prav tako poslužujejo “boarding schools”, kjer otroke de facto vzgajajo drugi.

In današnji liderji, ki so jih vzgajali starši, so pa res super…. Vidimo, kako dobro nam gre v Sloveniji… 🙂 Pa si predstavljam, da v vladi in parlamentu ni niti enega, ki bi ga vzgajal kdo drugi kot starši. In glej ga zlomka: kar vsi po vrsti kradejo 🙂

In ne, ne verjamem, da vsi starši znajo vzgajati otroke in da so “naravno poklicani”, da jih vzgajajo v dobre in poštene ljudi. In verjetno bi kakšna varuška/ali tutor tudi kdaj opravila delo bolje kot starši. Pač, niso vsi za vse.

Pandora1 se strinjam le, da eni starši vzgajajo s prisotnostjo, drugi z odsotnostjo 😉 … na oblast se pa pririnejo vedno takšni, ki zase mislijo, da so najboljši, nezmotljivi, da so požrli vso pamet tega sveta….

Normalno. Za to, da se prerineš na oblast moraš biti nekaj posebnega. Povprečno razmišljujoč človek nima šans prit na oblast, ker je preveč čuteč, premalo odločen, premalo pripravljen druge v drek tiščat.

Tako to pač je, od nekdaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Človeški zakoni pač. Moraliziranje tega ne spremeni.

Človeški zakoni pač. Moraliziranje tega ne spremeni.[/quote]Človeški?
Prej bi rekel živalski…..

Nismo prišli daleč, kaj? :/

Človek je žival, kaj pa drugega.

Ne bi se povsem strinjal….
Nahrani leva in ti ne bo naredil nič žalega, nahrani človeka in beži od njega…… 😉

Med drugim. Ampak če bi vsi ostali na tej ravni, potem ne bi bilo civilizacijsko-kulturnega napredka in bi še danes veljal zakon ‘oko za oko in zob za zob’.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Med drugim. Ampak če bi vsi ostali na tej ravni, potem ne bi bilo civilizacijsko-kulturnega napredka in bi še danes veljal zakon ‘oko za oko in zob za zob’.[/quote]
Ne nek način tudi to še vedno velja, vsaj ponekod in občasno, samo bolj na “prefinjen” način.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Med drugim. Ampak če bi vsi ostali na tej ravni, potem ne bi bilo civilizacijsko-kulturnega napredka in bi še danes veljal zakon ‘oko za oko in zob za zob’.[/quote]
To bi bilo vsaj pošteno, če bi tako veljalo…Dandanes smo tako civilizacijsko napredovali, da ti za par sto evrov dolga, lahko vzamejo celo hišo…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close