Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mame, večina vaših sinov je vizualno popolnoma neprivlačnih

Mame, večina vaših sinov je vizualno popolnoma neprivlačnih

Aha

mogoče si ti  lezbika ugabnica.

Odgovor na objavo uporabnika
Aha, 17.06.2023 ob 16:04

Kakšna estetska revščina je v Sloveniji. Ko se sprehodim po večjem mestu, opazujem obraze, postave, skladnost telesa, stil. Večina vaših sinčkov je ne samo podpovprečnih ampak prav odbijajočih za pogledat. Večino časa sploh nobenega ni za pogledat in si učke spočit. Mnogo veeč princesk je lepih, prijetnih, urejenih. Zakaj je narava tako naredila?

Super, mojca mavec, si povedala da so vsi moški grdi. Ok samo moj je poročen, glej da ne bos svojih mastnih tac po njemu stegovala, pa si pejd moskega v afriko iskat…

Kakšna teleta ste komentatorji. Po moje vsi sami zafrustriranci ki sami s sabo niste zadovoljni. Vas je bols zgrešiti.

Aja…misliš to res…takrat nastane še večji kaos sončkov…hahaha…prostaški južnjaki ..nadstandar..da ne padem dol..groza

Dašenka…standart lepote pri ATU..hahaha…poznana..in mešanica z malimi italijančki je katastrofa…

DE…ima malenkost višje standarde lepote..se pa z leti manjša ..zaradi migracije…višjo lepoto imajo skandinavske države…v moški in ženski populaciji…vse kar pride iz južne strani..so majhni trebušnjaki z velikim egom in brez kulture…ponaredek moških..in debelorite.. račjih fac..na stara leta velikosti soda…standart se z leti zmanjšuje..na veliko

Komentar na zapis ,,jožko” in popravek na trebušnjake na trebuške…na malih ljudjej še bolj iztopajo

Pa kaj ste to za eni pedofili,ds gledate otroke oz mladino. Sebe poglejte,svoji revščino. Mlad človek ni grd,že zaradi mladosti. Koža napeta,dosti kolagena. Vi pametni,malo telovadit,zdravi jest pa kakšno knjigo prebrat raje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close