Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mame, večina vaših sinov je vizualno popolnoma neprivlačnih

Mame, večina vaših sinov je vizualno popolnoma neprivlačnih

, ampak pri 50   je obratno

@Dashenka Res je, ljubosumni smo, ker ne moremo fasati SPB!

Odgovor na objavo uporabnika
Dashenkaa, 23.06.2023 ob 17:43

matias, 23.06.2023 ob 17:09

Dashenka, itak da z moškim nisi zaradi videza, saj ti je po letih lahko skoraj dedek, če že govorimo o “lepoti”, z njim si zaradi materialnih interesov. 😉

Da da. 100%. A ljubosumn ka on ma lahko mlado ženo in ti ne?

Dashenka, pameten moški ne vlaga pri ženski, s katero želi imeti družino, izključno v velikost jošk in zunanje atribute, ki jih poskušajo takšne mlade ženske vnovčiti pri trapastih zrelih in praviloma bogatih moških za enosmerno karto v Zahodno Evropo, ker se dobro zavedajo tržne cene telesnih naturalij in dejstva, da večina starih prdcev tako ne vidi dlje od razporka med nogami. Tvoj očetovski Italijanček se ne zaveda, da nič ni zastonj, da vse stane.  😉

Aha, 17.06.2023 ob 16:04

Kakšna estetska revščina je v Sloveniji. Ko se sprehodim po večjem mestu, opazujem obraze, postave, skladnost telesa, stil. Večina vaših sinčkov je ne samo podpovprečnih ampak prav odbijajočih za pogledat. Večino časa sploh nobenega ni za pogledat in si učke spočit. Mnogo veeč princesk je lepih, prijetnih, urejenih. Zakaj je narava tako naredila?

V galeriji sem gledala fotografije cca po 2 sv. vojni… lepi postavni kleni mladenči…

Bolj ko se množijo pritepenci bolj čudne face

matias, 24.06.2023 ob 00:52

Dashenka, pameten moški ne vlaga pri ženski, s katero želi imeti družino, izključno v velikost jošk in zunanje atribute, ki jih poskušajo takšne mlade ženske vnovčiti pri trapastih zrelih in praviloma bogatih moških za enosmerno karto v Zahodno Evropo, ker se dobro zavedajo tržne cene telesnih naturalij in dejstva, da večina starih prdcev tako ne vidi dlje od razporka med nogami. Tvoj očetovski Italijanček se ne zaveda, da nič ni zastonj, da vse stane.  😉

Haahaha ja. Če ti misliš da jaz z njim samo zaradi denarja, nimaš prav. Ok ne bi vzela čeloveka ka nič nima, zato ka to pomeni da nesposoben. Če tip je brez vsega, kako bo skrbel za moje otroke? Kako bo plačal privat šolo? Smučanje v Švici? Ampak ne pa to najbolj važno. Važna kemija med moškim in žensko.

Sebe pogledi, ko sigurno ni neke lepote pri tebi?. Največkrat ocenjujejo druge ljudi tisti, ki so sami grdi?

Zgleda si ena tistih ki ji je všeč umetno.Umetni nohti,trepalnice,narisane obrvi pa še in še.Če je to merilo lepote pol nevem no.Verjetno se imaš za zelo lepo,samovšečna.

Dashenkaa, 24.06.2023 ob 11:55

Haahaha ja. Če ti misliš da jaz z njim samo zaradi denarja, nimaš prav. Ok ne bi vzela čeloveka ka nič nima, zato ka to pomeni da nesposoben. Če tip je brez vsega, kako bo skrbel za moje otroke? Kako bo plačal privat šolo? Smučanje v Švici? Ampak ne pa to najbolj važno. Važna kemija med moškim in žensko.

Dashenka, tvoj moto je močno prevladujoče denarni, če ne bi bil, bi lepo ostala doma v rodni Ukrajini in si vzela za moža mladega moškega, ne pa si rinila v Zahodno Evropo po starega ločenega italijanskega prdeca, ki ti je po letih deda. Dašenka, kako se mu oddolžuješ za privilegij brezdelja, če ne drugače kot seksualno, ker kuhati ne znaš, pri gospodinjskih opravilih mi tudi deluješ, kot da imaš 2 leve roke …

Gre za izrojenost slovenskega naroda, obdanega s hribi. Bolj, kot se bo križal z drugimi narodi, bolje bo zanj. Kar se tiče ohranjanja kulture pa…prosim vas, Avseniki in Prešeren se bodo ohranili sami, vse ostalo, turbo folk in budalaštine zadnjih desetletij pa naj zaradi mene propadejo, ker niso nič vredne. Šiptarji in Bosanci gor ali dol, rešujejo nas.

matias, 24.06.2023 ob 23:23

Dashenka, tvoj moto je močno prevladujoče denarni, če ne bi bil, bi lepo ostala doma v rodni Ukrajini in si vzela za moža mladega moškega, ne pa si rinila v Zahodno Evropo po starega ločenega italijanskega prdeca, ki ti je po letih deda. Dašenka, kako se mu oddolžuješ za privilegij brezdelja, če ne drugače kot seksualno, ker kuhati ne znaš, pri gospodinjskih opravilih mi tudi deluješ, kot da imaš 2 leve roke …

iskreno me (mladi) Ukrajinci ne privlačijo. In življenje v Ukrajini tudi ne neki ka me dela srečno.

E daj daj. Babe tudi niso vec to kar ste ble.

Dashenkaa najbolje da svoje gene pomešaš z zlatim prinašalcem …

Saj človek ne more verjet kaj to ljudje pišete…

Opravičeno vam je le če trolate sicer ste zdravi za psihiatrijo.

Ah no, kaj ti je nerodno, na kratko povej, da so ti ženske všeč. 

Za avtorico

Ah no, kaj ti je nerodno, na kratko povej, da so ti ženske všeč. 

Se strinjam, da je na tem svetu veliko lepih, res lepih žensk, ampak veliko manj tako lepih moških. Npr. sta brat in sestra. Sestra lepa, obraz in postava, kot iz revije, fant pa, saj je težko ocenjevati, ampak res se ne ustavi pogled na njem, tako glede obraza kot postave.

Mi je pa najbolj zanimivo, da skoraj popolna starša, ki npr. tudi sama dva veliko data na izgled, dobita ne tako lepega otroka …

Sooooryyyy!!! KAJ PA TEBI TU NI JASNO????? Čemu tako poniževanje???

Poglejte si kdaj kakšno fotografijo razreda. Za bruhat ?

Slovenski fantje so nagravžni, fej!

Če je ženska v osnovi grda, se da precej pomagati z make upom, manjšimi popravki. Moški so v večini naravni. V Ljubljani je precej na pogled prijetnih in postavnih Slovencev. Čapcev majhnih in zagorelih pa ne gledam.

Dashenka, kakšna si ti? Po izgledu naprimer…

Prvič, kdo določa kaj je lepo in kaj ne?

Enim so lepe čefurke, meni osebno so ogabne. Drugo, lišpajo in pedenajo se ljudje brez vsebine. Jest in veliko meni podobnih imamo materialno veliko, pa na videz ne dam nekaj posebej, oziroma recimo, da se oblačim povprečno, tudi avto je povprečen. Vse vlagam v znanje, posel, družino….

Zlato pravilo v ogromno primerih je, da blagovne znamke nosijo socialci in wannabe-ji, ki nimajo vsebine, še manj pa konkretnega premoženja.

Opažam vedno manj svetlih fantov. Ne mislim skandinavsko svetlih, ampak srednje svetlih, kot jih je bilo vsaj polovica še 30 let nazaj. Ne gre le za barvo las, ampak tudi svetlo polt in modre oči. Včasih so imeli tudi bolj sorazmerne poteze obraza, zdaj pa delujejo bolj koščeno. Ne vem, če je to pravi izraz. Tudi njihova hoja in gibanje je bilo bolj skladno.

Drage deklice. Očitno ste nekatere zelo mlade in gledate zelo ozko. Seveda je važno čemu iščete moškega – če samo za gledanje potem je zunanji videz pomemben. Če za skupno življenje, potem poglejte malo širše, da boste lahko skupaj preživeli vsaj tako dolgo, da odrastejo otroci, morda pa še malo dlje.

V RAZLIČNIH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH GLEDAMO NA MOŠKE RAZLIČNO!

?????? kakšna si pa ti????Pošlji fotografije. Jaz vidim same lepe fante zrihtane v nulo. Živiš mogoče na kmetiji????

Strela985, 26.06.2023 ob 22:07

Dashenkaa najbolje da svoje gene pomešaš z zlatim prinašalcem …

Saj človek ne more verjet kaj to ljudje pišete…

Opravičeno vam je le če trolate sicer ste zdravi za psihiatrijo.

BRAVOOOO

Vse kaže, da so avtorici pač všeč ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close