Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama me pri 35 nadzoruje, zalezuje in vdira v moje življenje.

Mama me pri 35 nadzoruje, zalezuje in vdira v moje življenje.

Hahahaha, saj to se hecate s takimi temami, vse za šow , čas kislih kumaric pa si izmišljujete zgodbice ? Ne verjamem prav nič !

– Debela krota- jah saj ni čudn, če zgrešiš temo, ko so pa vse tam- tam , iste skoraj…Mama pa ata pa odrasli otroci…ujeti v nečem …Tipično slovensko veselje, kajne …

Prebira se tele tematike tu gor …in je človek zares srečen ,  vesel, da se je uspel izognit takemu disfukcionalnemu lajfu kot se opisuje …?!

Ampak tu se zdi kot , da vam držijo pištolo na čelu ali da ste zvezani na radiatorje , da “morate ” v takem živet.

Sicer nisem neki doktorate delu pa vem, da je še kuker toliko svobode v odločanju in temu, da se reče – dovolj, se reče NE !…pa to…

Da pa ste tolk oprani, indoktrinirani, da ne vidite dlje kot , da se greste bičat in izživljat nad vami  prostovoljno pa …

Dotični sinek sigurno dela, pa otroške dodatke dobiva …pa , da ne gre v najem , da se sam porihta , otroka v vrtec ..

Ja , kako pa ženske samohranilke sfolgajo , ne rinejo k mamikam pa atekom…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close