Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama me pri 35 nadzoruje, zalezuje in vdira v moje življenje.

Mama me pri 35 nadzoruje, zalezuje in vdira v moje življenje.

Živim pri starših , samski z dvema otrokoma, dvojčkoma.

Mama me vsakič zalezuje, nadzoruje moje življenje, substilno opazuje moj telefon ipd.

Star sem 35 in ona ženski, ki menim, da ni zame, njej pa je všeč, ustreza piše sporočila kje sem, kje me najde, kdaj itd.

Ko jo ujameš na laži, pokažeš sms pogovore, ki mi jih je ta ženska poslikala pa še dalje laže in zanika.

Vem, da vsaka mama želi svojim otrokom dobro, toda tukaj je šla predaleč.

Ker sem naenkrat ne po svojem izboru postal oče dvojčkoma sem pač bil primoran ostati doma, ona pa očitno meni, da to pomeni tudi vmešavanje v moje privat življenje,

DAJTE MAME NEHAJTE SE ŽE VPLETATI V NAŠA ŽIVLJENJA, SAJ DELATE SAMO ŠKODO!!!!

Hahaha odseli se na svoje prokleti luzer !!!! Ja ja najem delat 2 šihta itd itd.. manj o morju razmišljat.

Ze res, da si dovolj star, samostojen in odgovoren pa nisi, zato tvoja mati se naprej opravlja svojo nalogo vzgoje in skrbi zate.

Ko bos materi dokazal, da si odrasel, samostojen in odgovoren, te bo vsa srecna spustila iz rok.

Ona se lahko vpleta samo, ko potrebuješ brezplačno streho nad glavo?

Odgovor na objavo uporabnika
Gorazd280, 15.08.2025 ob 08:25

Živim pri starših , samski z dvema otrokoma, dvojčkoma.

Mama me vsakič zalezuje, nadzoruje moje življenje, substilno opazuje moj telefon ipd.

Star sem 35 in ona ženski, ki menim, da ni zame, njej pa je všeč, ustreza piše sporočila kje sem, kje me najde, kdaj itd.

Ko jo ujameš na laži, pokažeš sms pogovore, ki mi jih je ta ženska poslikala pa še dalje laže in zanika.

Vem, da vsaka mama želi svojim otrokom dobro, toda tukaj je šla predaleč.

Ker sem naenkrat ne po svojem izboru postal oče dvojčkoma sem pač bil primoran ostati doma, ona pa očitno meni, da to pomeni tudi vmešavanje v moje privat življenje,

DAJTE MAME NEHAJTE SE ŽE VPLETATI V NAŠA ŽIVLJENJA, SAJ DELATE SAMO ŠKODO!!!!

Kako nisi oče dvojčkoma po svoji izbiri? So ti ukradli spermo?

Ja, mama je kontrolfrik, ti pa neodgovoren tip.

Moj mož je imel/ no še vedno ima posesivno mamo, ampak živimo kod družina na svojem, sami financiramo svoje življenje in tudi sami nosimo posledice dobrih in tudi slabih odločitev.

Kako nisi, 15.08.2025 ob 09:19

Kako nisi oče dvojčkoma po svoji izbiri? So ti ukradli spermo?

Ja, mama je kontrolfrik, ti pa neodgovoren tip.

Moj mož je imel/ no še vedno ima posesivno mamo, ampak živimo kod družina na svojem, sami financiramo svoje življenje in tudi sami nosimo posledice dobrih in tudi slabih odločitev.

Poznam enega luzerčka s podobnim sranjem na Vasi.

Je že ati znan kot papak, sin mu vztrajno sledi. Je izbral največjo grdovsijo na vasi, ki mu po 4 fukih na hrbet nabila dvojčke. Ker nista ostala skupi mu mamica išče ženske. To je pač cena, ostati doma.

Očeta nimaš, da bi se mama ukvarjala z njim? Pa ji vrni in jo še ti zalezuj…Delaj ji enako, da se bo zavedla, da to ni v redu.Kar se pa dvojčkov tiče ti pa polagam na srce in dušo: tvoja sta, zato poskrbi zanju maksimalno! Izkaži se in bodi dober oče! Ukvarjaj se z njima, pelji ju v živalski vrt, v lutkovno gledališče( predvidevam, da sta predšolska…) v Hišo eksperimentov, na Ljubljanski grad z vzpenjačo, kupi jima slikanice, dobre barvice ( Stabilo trio), plastelin…Pokaži, da si moški in da si odrasel in odgovoren mož!

to se resnično tiste vrste incelov, ki živite za leseno žlico, potem pa se čudite in oglašate v vlogi žrtve.

če te taista mati ni naučila, da ko dobiš ga enkrat not, si isto odgovoren za tega otroka kot ona. pa če ti je pasalo ali ne.

trpi srčkek..

svoji svojim

OMG, 15.08.2025 ob 09:57

Očeta nimaš, da bi se mama ukvarjala z njim? Pa ji vrni in jo še ti zalezuj…Delaj ji enako, da se bo zavedla, da to ni v redu.Kar se pa dvojčkov tiče ti pa polagam na srce in dušo: tvoja sta, zato poskrbi zanju maksimalno! Izkaži se in bodi dober oče! Ukvarjaj se z njima, pelji ju v živalski vrt, v lutkovno gledališče( predvidevam, da sta predšolska…) v Hišo eksperimentov, na Ljubljanski grad z vzpenjačo, kupi jima slikanice, dobre barvice ( Stabilo trio), plastelin…Pokaži, da si moški in da si odrasel in odgovoren mož!

ta po mojem mnenju, še ni slišal za Ljubljanski grad, saj kaj se mojega primera tice!

Pa še to: Kako je mogoče, da si postal oče ne po svojem izboru? Oplodil si žensko s svojo spermo! In zakaj se nisi zaščitil? Odgovoren si, in nikoli- ampak nikoli več nikjer ne napiši, da to ni bil tvoj izbor.Kot vidiš – JE  BIL!

Mama hoče najt žensko, ki te bo pedinala namesto nje. Ni to vmešavanje. Svojo situacijo rešuje, ne tvojo, bimbo!

Madona no… daj zlesti izpod mamine kikle, dati tamala dva vsakega v en žep, zagrabiti kljuko, odpreti vrata, reči nasvidenje in za seboj zapreti vrata in se napotiti v neznano z zaupanjem vase?

Ne zate ni… ker boš vedno raje vztrajal v jamranju in vlogi žrtve. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=w-Ng5muAAcg&list=RDw-Ng5muAAcg&start_radio=1

Jah če se obnašaš kot smrkavec, pač dobiš tretiranje s strani mamice kot da si smrkavec. Pri teh letih živiš doma, pa trdiš da ti je nekdo otroke podtaknil? Ja? Nisi z golim smokijem otresal naokol? Pred tem ko si ga otresal si bil seveda odrasel odgovorn moški a ne? Sam skrbel zase. Sedaj moraš pa bit pri mamici, ki te verjetno streže kot v hotelu, zastojn jasno, verjetno še za tvoje podtaknjence skrbi, ker ej, to je pa čist preveč zate. Da bi za otroke skrbel pri teh letih? Kakšna pričakovanja čudaška, še zase nisi zmožen. Pezdetek. Mamica ti išče žensko pač zato ker ne more bit ona tvoja skrbnica v nedogled. Je že v letih, hmal je ne bo več….rabiš novega skrbnika. Ker odrast ti pač ni ratal. Niti očitno nimaš namena poskrbet za to da bi končno odrasel.

Vaša mama ima osebnostno motnjo. Ne bo spremenila svojega nadzora in komandiranja, zato je edina opcija, da zaživite v miru, da se odselite na svoje.

Oče dvojčkoma si kar naenkrat postal in ne po svojem izboru?

Ampak noter pa si ga dal, ne?

Dragi moji, tudi če živiš popolnoma samostojno, se kakšna mati še vedno zelo rada vtika v tuja življenja. Moji tašči moram večkrat odločno ponovit, kje so meje. Včasih se resno sprašujem o njenem mentalnem zdravju. Dela potuhnjeno, tako, da sem z njo bolj kot ne uradna. Če bi živeli skupaj, si upam trdit, da bi že zdavnaj razfukala zakon, ker bi šla proč od tam. Žalostno, ko človek ne more dojet, da so otroci pri skoraj 50-ih odrasla bitja. Mamo sem izgubila, ko še nisem rodila prvega otroka, kmalu za tem očeta. Da mi potem tako serje po glavi-no go. Ne dovolim.

Ti pa zaživi svoje življenje za začetek. Potem pa počasi naprej.

Jaz ti še kako verjamem in vsekakor te ne bom obtoževala, ker živiš pri mami. Jaz sem 10 let starejša in je enako, le da nimam otrok.

Mama mi nikoli ni nič dovolila. Ko sem že pred 15 leti hotela oditi mi ni dovolila. Seveda, ker je lena in me rabi. Nič ne naredi sama. Nič! Za pobrat papirček s tal že celo življenje rabi nekoga. V trgovino ni šla že 20 let. Itd ipd. Nadzoruje, grozi, samo da bi ostala doma in delala za njo. In seveda ima bolestno željo po nadzoru. Če me ne bi bilo ne bi imela koga nadzorovat. Vsak korak, vsak premik, vsak glas, kašelj, vse jo zanima kaj in zakaj, vsaka sekunda.

Ti si še mlad. Pojdi. Samo stran pojdi. Že za voljo otrok, da ne uniči še njih. Vse to gledajo, vidijo, tudi če so še zelo majhni bo del tega ostal v njihovi podzavesti. Kje je pa tvoja partnerka – mama otrok? Pa druga babica in dedek?

Anonimno 8809, 15.08.2025 ob 12:12

Jaz ti še kako verjamem in vsekakor te ne bom obtoževala, ker živiš pri mami. Jaz sem 10 let starejša in je enako, le da nimam otrok.

Mama mi nikoli ni nič dovolila. Ko sem že pred 15 leti hotela oditi mi ni dovolila. Seveda, ker je lena in me rabi. Nič ne naredi sama. Nič! Za pobrat papirček s tal že celo življenje rabi nekoga. V trgovino ni šla že 20 let. Itd ipd. Nadzoruje, grozi, samo da bi ostala doma in delala za njo. In seveda ima bolestno željo po nadzoru. Če me ne bi bilo ne bi imela koga nadzorovat. Vsak korak, vsak premik, vsak glas, kašelj, vse jo zanima kaj in zakaj, vsaka sekunda.

Ti si še mlad. Pojdi. Samo stran pojdi. Že za voljo otrok, da ne uniči še njih. Vse to gledajo, vidijo, tudi če so še zelo majhni bo del tega ostal v njihovi podzavesti. Kje je pa tvoja partnerka – mama otrok? Pa druga babica in dedek?

Ali je to hec, da ti mama kot približno 30 letni, torej odrasli ženski NI DOVOLILA oditi? Z 18. leti postaneš polnoletna in greš lahko v Tunguzijo ali pa v Zimbabve. Nekateri gredo od doma že pred polnoletnostjo, če je sila. In celo preživijo. Sama veš, da je to neumen izgovor, da se skoraj na pragu menopavze ne odmakneš od mamine joške. Za božjo voljo, ujemi svoje življenje za rep in včeraj, ne danes, zaživi SVOJE življenje. Brez skrajno neumnih izgovorov, da ti mama ne dovoli. Gre za tvojo pasivnost, ne pripravljenost soočiti se z življenjem, poskrbeti zase in ne špila ti navidezne žrtve posesivne matere. Če si slučajno brez opravilne sposobnosti in je mama tvoja skrbnica, pa je druga zgodba.

Torej že 34 let kot odrasla ženska čičaš pri mamici? In jokaš da te ne pusti odit? Imaš kakšne primankljaje? Ker takim domovi pripadajo. Živiš dokaj samostojno v njih. Pozanimaj se na csd. Saj te tam vodijo a ne?

Eni ste tudi malo žleht in mu privoščite, po drugi strani pa vsi vemo, da  mora avtor plačevati seveda dvojno preživnino in da greš z današnjo plačo bolj težko sam v najem.Če sta dve plači, je takoj lažje.Z eno je pa težko preživeti, če plačuješ najemnino, stroške in preživnino.Kar izračunajte! Očitno sta z mamo sama v hiši.Zakaj bi torej moral v najem, če je doma prostora dovolj?

Kam bo pa ta 42.letnik sel ziveti, ce ga starsi fliknejo ven iz fleta? Se je kdo to vprasal?

Ne samo svojim sinovom v katere ste incestno zaljubljene, predvsem delate škodo snaham.

Prasice. Crknite!!!!

DebelaKrota, 15.08.2025 ob 16:09

Kam bo pa ta 42.letnik sel ziveti, ce ga starsi fliknejo ven iz fleta? Se je kdo to vprasal?

Kam sem šla jaz pri 49ih potem ko sem vložila v njene stene in delala kot zadnja dekla pri njihovi bajti?

V najem. Zdaj ko mi bo zmnajlal7za najem pa na cesto.

Če bi sinovi in hčere šli vsak na svoje bi bila polovica 50 letnikov klošarjev.

Se opravicujem!

Zgresila sem temo.

Slovenija…od kod lepote tvoje …takle je po slovenceljskih familijah…

Pač ven iz zgodovine tolče …kmečki,  rovtarji, bajtarji, hlapci, dekle , tovarnarji…pa cankarjanske matere…kakšna žrtvovanja !

In  sineki, ki ne vedo kako se otroke dela , kljub tako kvalitetnemu šolanju ni in ni  zmogel retardirani  slovencelj skontat repodukcije človeka …/ pa napredek . kondomi pa konracepcija …novi svet -Ameeerika !!! / pa sam not pa ven v nagonu , ga ščemi pa mora in ga briga — ja , le od kje je otrok …opa in celo dva, mazerja …- čarovništvo ,…uročen si …/ nikoli več ga ne rini not …to ti hoče narava povedat hahahaha !!! /

Lalalalla, Slovenija …, vsa si v teh  družinskih verigah  in tak hepi, hepi, hepi se imamo raaadi … mamike in ateji in sineki pa hčerkice …!!!  dajte no, dajte !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close