Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek malo za res malo za hec – moški ;)

malo za res malo za hec – moški ;)

Zato ker je njemu to manj pomembno kot tebi oz mu je nepomembno…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

oleee…najlepša hvala…haha….evo en enostaven odgovor po dolgem času…čestitam 😉 problem rešen…sej ne, da prejšnji niso pripomogli, od vsakega nekaj in mam cel paket 🙂 veselo na delo…

hvala za potrpljenje ;))

P.S.: (zdaj pa bom malo brala izpovedi popularnega župnika 😀 😀 😀 )

fusnota: na sina za odpuščanje grehov se lahko obrača samo Bog
ker se je Sin obrnil na Boga rekoč: ” oče odpusti jim saj ne vedo kaj delajo ” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Oprosti ampak tu edino ti cepetaš…. ;)[/quote]
in to piše šalabajzer … ccc[/quote]Lepo da si se predstavil s pravim imenom… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))) glede na to kaj se dogaja po svetu me ne more več nič presenetit :)))

Kaj pa, če noben ne mara kuhat in noben ne mara pospravljat? Meni osebno je eno in drugo delo zoprno. Pač naredim ker moram, da nisem v svinjariji in da nisem lačna.

in to piše šalabajzer … ccc[/quote]Lepo da si se predstavil s pravim imenom… :)))[/quote]
mi je bilo v veselje On_eta razsvetliti

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kukrkol … ampak vsaj s komunikacijo pa nimata težav ☺

On “ne čuje dobro” — Njej pa par mesecev zdrži ista tema, ki jo je uspela naumit.

Potem pa gresta jest ven, za pospravljanje pa najameta čistilko. 😉 Ali pa živita v neredu in smradu in sta poleg tega še lačna. Izbiraj. No, lahko pa se tudi lotita dela. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko pa smo prišli do tega, da tvoj nasvet, da naj vsak dela tisto, kar rad počne, ni ravno pameten.
Večina ljudi ne mara ne pomivat, ne pospravljat, ne kuhat, …
Večina ljudi nima keša za jesti vsak dan zunaj in imeti čistilko.
Torej raje napiše, da ne kdo ima rad neko delo, ampak da pač en mora naredit, čeprav ne mara.

Ne vem, kaj je narobe z mojim nasvetom. Nasvet še vedno velja, tud če nekatere stvari delamo raje, kot druge. :))
Jaz si tudi ne morem privoščit čistilke, zato rade volje pospravim, pomijem, ko se mi zdi potrebno. V glavnem, nimam nobenih težav glede opravil doma. Nekateri pač nikoli ne morejo sprejet, da se ene stvari ne bodo naredile same in vedno delajo z odporom, kot da čakajo, da se bojo vednarle naredile same od sebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Super debata, kaj ko bi vsi spili en pir, hladen seveda, če pa vam škodi, pa raje ne in vzemite kakšno pomirjevalo, ali pa en tek okoli hiše, potem pa spet za računalnik, bo za vse super, verjemite. Predvsem pa za vas.

Debato kar nadaljujte, samo nikar biti užaljeni, nihčle ne ve kdo ste, mal not pa mal ven, pa mal kritične presoje pa bo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jeeeeeee, Primož časti pir! Hladen seveda 😉

Grem prec za hišo pogledat, če je že tam…. :)))

haha sej, ko se gre kdaj za tako stvar me mika, da ne bi nič nardila, ma kaj ko mam rada pospravljeno, čisto 🙂 Npr. povem napumpaj gume na avtu…mine en mesec…sprintaj mi v službi vlogo…čakam tudi skoraj en mesec…popravi predal na omari…traja in traja…zamenjaj žarnico na avtu…spet traja………………in dokler mi ne prekipi sem tiho ma pol, ko poči sem jaz una, ki se buni…pa mi reče…sej vse nardim samo ne takoj….a mene to čakanje ubija :))

to bo vedno tako a ne?? :O[/quote]

Jaz imam boljše zdravilo. Vržeš v smeti. Se bo že začel sekirati, ko mu bo zmanjkovalo nogavic … ali pa ko jih bo nekajkrat videl v košu za smeti. Tako rešiš dve muhi na en mah: om spozna koncept vzrok-posledica :P, ti imaš pa pospravljeno.

haha sej, ko se gre kdaj za tako stvar me mika, da ne bi nič nardila, ma kaj ko mam rada pospravljeno, čisto 🙂 Npr. povem napumpaj gume na avtu…mine en mesec…sprintaj mi v službi vlogo…čakam tudi skoraj en mesec…popravi predal na omari…traja in traja…zamenjaj žarnico na avtu…spet traja………………in dokler mi ne prekipi sem tiho ma pol, ko poči sem jaz una, ki se buni…pa mi reče…sej vse nardim samo ne takoj….a mene to čakanje ubija :))

to bo vedno tako a ne?? :O[/quote]

Jaz imam boljše zdravilo. Vržeš v smeti. Se bo že začel sekirati, ko mu bo zmanjkovalo nogavic … ali pa ko jih bo nekajkrat videl v košu za smeti. Tako rešiš dve muhi na en mah: om spozna koncept vzrok-posledica :P, ti imaš pa pospravljeno.[/quote]
Podvprašanje: Zakaj vam je treba vsak dan povedati: Rad te imam??
Demenca, ali španska neskončnica????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz imam boljše zdravilo. Vržeš v smeti. Se bo že začel sekirati, ko mu bo zmanjkovalo nogavic … ali pa ko jih bo nekajkrat videl v košu za smeti. Tako rešiš dve muhi na en mah: om spozna koncept vzrok-posledica :P, ti imaš pa pospravljeno.[/quote]
Demenca, ali španska neskončnica????[/quote]

Pride dan, ko lahko pokažeš. Ni treba (več) povedat, je dovolj pokazat… Ti, da me imaš rad…. In jaz, da nisem dekla, ki pobira umazane štumfe. 😛

Demenca, ali španska neskončnica????[/quote]

Pride dan, ko lahko pokažeš. Ni treba (več) povedat, je dovolj pokazat… Ti, da me imaš rad…. In jaz, da nisem dekla, ki pobira umazane štumfe. :P[/quote]

pri nas laufa hitreje ;)) … joooj meni reče milijonkrat rad te imam oz.ljubim te tako, da včasih paše dan brez 😉 … raje vidim, da ne ostane samo na besedah …

Ne dvomim, da si prebrala vprašanje: Zakaj mi ne reče, da me ima rad. Na teh spletnih straneh miljavžnkrat. Vsekakor pa večkrat, kot: Zakaj ne posluša?
Pri meni nobena ne pobira mojih štumfov, ne stoji za šporgetom, ne pere ITD.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne dvomim, da si prebrala vprašanje: Zakaj mi ne reče, da me ima rad. Na teh spletnih straneh miljavžnkrat. Vsekakor pa večkrat, kot: Zakaj ne posluša?
Pri meni nobena ne pobira mojih štumfov, ne stoji za šporgetom, ne pere ITD.[/quote]
Zato te pa tvoja (predvidevam) tega ne sprašuje, ker ne dvomi. Eni pa tega ne znajo pokazat, tam so pa dvomi in naj bo vsaj beseda, če že dejanj ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close