Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek malo za res malo za hec – moški ;)

malo za res malo za hec – moški ;)

Dan!

Eno preprosto vprašanje…(prosim samo za mnenja 🙂 )…zakaj je nekaterim moškim treba milijonkrat ponovit kako stvar, da se jo nardi?? Ali je take treba non stop drezat dej, dej, dej… 😀 se to z leti kaj spremeni ? 😀 Včasih se gre za pomembne stvari, včasih za neumnosti.

Lep pozdrav.

Preprosto mu ne rečeš več.
Recimo, če naj bi pomil posodo pa je ne, si tiho, ti je ne pomiješ, preprosto pustiš vse skupaj. Saj mu bo zmanjkalo posode.
Ali pa, če meče umazane cunje povsod, pustiš jih tam in to je to. Bo že ugotovil, da mu manjka opranih oblačil.

vprašanje za milijon €

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

haha sej, ko se gre kdaj za tako stvar me mika, da ne bi nič nardila, ma kaj ko mam rada pospravljeno, čisto 🙂 Npr. povem napumpaj gume na avtu…mine en mesec…sprintaj mi v službi vlogo…čakam tudi skoraj en mesec…popravi predal na omari…traja in traja…zamenjaj žarnico na avtu…spet traja………………in dokler mi ne prekipi sem tiho ma pol, ko poči sem jaz una, ki se buni…pa mi reče…sej vse nardim samo ne takoj….a mene to čakanje ubija :))

to bo vedno tako a ne?? :O

Moški sproti pozabi da mora nekaj narediti. Govorim iz lastnih izkušenj. Priporočam da mu napišeš na listek kaj mora delat.

Ja, pusti gume kot so. Saj se sam vozi z avtom, ne dregaj ga. Razen, če gre za tvoj avto? To pa je logično kaj naredit: napumpaš sama.
Printat bi tudi morala znat sama, če je zate, če je pa zanj pa je njegov problem.
Predal v omari, žarnica…: če ne znaš sama, pokliči čednega, mladega soseda. Boš videla parkrat to narediš pa bo tvoj čisto drugačen.

Pravi moški je odrasel moški. Otrokom pa res moraš kar naprej govorit kaj morajo naredit. Odrasli ljudje pa to sami vedo.

Pozabila sem omenit, da je moj vajen samskega življenja, da se ni do 35. leta tiščal mamice in da je živel sam, zato zna vse delat. Če pa česa ne naredi pa ne sitnarim, pustim pa je :).

ja problem je, ki na koncu spet vse sama nardim, čeprav upam, da mi bo tudi sam kaj pomagal…listke sem že probala…primer. obleke v omari, zložene, zlikane in seveda potrudiš se, da ma kaj za oblečt a ne…in kaj dobim, celo omaro razmetano…napisala na listek neki v tem smislu, da bi blo lepo, da spoštuje to,da če ma že vse pospravljeno naj gleda da bo tako…in dala v omaro :D…mogoče je minil kak teden in spet isto…

ma sej so smešne zgodbice ma več ne vem ali sem jaz neumna ali kdo drugi, ki se mi ne da ponavljat a znorim,ko nekdo ne spoštuje mojega dela :/

tip bo mel 30 let in take…s tem,da sem itak rekla,da razumem, da otroku treba ponavljat npr.hčerkici 5 let…ne pa njemu…

ma kje pa…pogovarjam se z zidom….sej sama vem fuuull stvari nardit in za vse poskrbet ma pol ne vem zakaj živiš z nekom, ki ne migne s prstom,dokler mu kaj ne rečeš…sej so izjeme kak dan na mesec ma tudi na ta čudež je treba čakat 🙂

Preprosto ne mu delat stvari. Ker mu vse narediš, tega dela ne ceni.
Kako se je pa znašel, ko je bil samski?
Moj je bil kot samski čisto ok in je tak ostal tudi sedaj :).
Ti kar pusti stvari, ki jih ne naredi, se bo že naučil. Bo pač razmetano, ti se nikar ne sekiraj.

opažam, da ne ceni oz.sploh ne pokaže, da je srečen, ker ma tako doma…
po resnici ni nikoli sam živel, ker je šel direkt od staršev z mano živet zato vem, da je zato tudi tako kot je…jaz sem pa živela sama in zato sem se marsikaj naučila…

ma sej, ko se gre le zanj in njegove stvari potrpim in se ne sekiram ampak, če se gre zame ali pa za tamalo pol pa ga mam polno glavo…občutek mam kot, da mora bit sam na prvem mestu in da je le zanj poskrbljeno…še zame,ko skoraj kaj nardi pride nekaj njegovega vmes in spet je na prvem mestu :O

kaj pa čustva, metulčki, ponos nanj in na familijo …. ☺☺☺ — upam, da si si ga sama izgrala … ta te mu niso “prodali” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj pa čustva, metulčki, ponos nanj in na familijo …. ☺☺☺ — upam, da si si ga sama izgrala … ta te mu niso “prodali” ☺[/quote]

neee, kupla sem ga v rabljeni trgovini, pred iztekom roka haha…dobro, da sem šla poceni skozi 😛
drugo naj bi štimalo… itak,da se vprašaš vmes zakaj kaj nardiš, ko pa te sploh ne upošteva…oz.mora bit vse spet umazano, razmetano,…

kaj pa primer, on dela zjutraj pride domov na skuhano…jaz delam zjutraj pridem domov na nič, ker je gospod raje poležaval do 11h pol pa šel raje prej v službo kot pa kaj naredu nama za jest…pol pa mi še reče,da ni imel časa?? kako to zgleda? res,da sem dobila kdaj vsaj krompir olupljen,da sem si ga pol sama skuhala…no sej je blo mogoče dvakrat skuhano … ampak naj se pol okoli ne hvali z uno stvarjo ,ki jo nardi enkrat na mesec vmes pa muhe šteje….prva tri leta je bil bolj pozoren, odkar je v novi službi pa znoriš :/

in kateri del objav je “zaresen” ☺

Naučila si se marsikaj in zdaj se boš morala naučiti še tega, da imaš ob sebi odraslega človeka in ga tako tudi obravnavati. Žal. Zakaj si ga izbrala? Ga imaš rada? Potem ga sprejmi. Bi rada, da se spremeni? Ne delaj z njim, kot z otrokom in delaj stvari namesto njega. No, saj tudi z otrokom se tako ne dela, ampak žal marsikateri starši delajo tako in potem “vzgojijo” odraslega otroka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh ne razumem, zakaj bi mu morala govorit, kaj je za narest. Saj ima glih tko oči kot jaz. Pač ni narejeno, takrat, ko sem si jaz zamislila. No, rečem kvečjem, če je kaka stvar za pomagat meni, takrat se pa itak naredim obupno nemočno. Sem se že zdavnaj nehala obremenjevat, če ni pokošeno glih takrat kot pri sosedovih, mi je velik lažje zdaj v življenju, pač pa mal po rosi hodim. Saj včasih prav zapaše.

Naučila si se marsikaj in zdaj se boš morala naučiti še tega, da imaš ob sebi odraslega človeka in ga tako tudi obravnavati. Žal. Zakaj si ga izbrala? Ga imaš rada? Potem ga sprejmi. Bi rada, da se spremeni? Ne delaj z njim, kot z otrokom in delaj stvari namesto njega. No, saj tudi z otrokom se tako ne dela, ampak žal marsikateri starši delajo tako in potem “vzgojijo” odraslega otroka.[/quote]

??? ne delaj z njim kot z otrokom in delaj stvari namesto njega??? bomba nasvet od moškega 😀

nekateri ne razumete poante…gre se za to, da se za vsako stvar načakaš a ne, če je malenkost je že ok se ne obremenjujem….ma če se gre za popravilo avta nisem mehanik, čakala pa tudi ne bom,da mi crkne na sred ceste…čakam dokler se ne pokvarijo še vsaj tri stvari na avtu, da se ga pregleda oz.pelje na popravilo…a to moram jaz in naj jaz delam namesto njega kot to pravi g.Marko…zanimivo

sej,če sem z njim mi je očitno vredu ampak neodgovornosti pa res ne maram in to je uno, ko upaš, da se z leti zresniš…

Ne razumem. Prav, da imaš avto, torej imaš verjetno tudi izpit. Je tak problem zapeljati avto k mehaniku?

Probleme s tvojim imaš samo zato, ker mu odnašaš rit. Končaj s tem. Pa se bo naučil. Zakaj mu moraš vse pedenat? Odrasel moški bo pa že poskrbel za svoje cunje. Ti uredi svoje, njegove pusti na miru. Pa, če bo imel vse umazano, jih vseeno pusti pri miru.
Če pusti vse stvari po stanovanju ležat pa jih zbaši v veliko vrečo smeti in te vreče odnašaj v klet, podstrešje, karkoli. V vrečo zmešaj vse od cunj do orodja, kar pač pusti okrog.

Ti se obnašaš do njega kot do malega otroka. In to takega razvajenega. zato ne opazi tvojega dela.

koliko se je pa on načakal, predno si mu dovolila, da ti je segel pod hlačke … da ne žanješ sedaj “obresti / donose” na čakanje ☺

koliko se je pa on načakal, predno si mu dovolila, da ti je segel pod hlačke … da ne žanješ sedaj “obresti / donose” na čakanje ☺[/quote]

ti Novo mesto malo bluziš v prazno…raje se kje drugje prazni, ker se mi s takimi glupimi ne da ubadat, hvala

To zato ker ko ti nekaj rečeš in on reče BOM nepomeni da bo ZDAJ TAKOJ ampak da bo ko se bo to ON ODLOČO!

Tega si (predvsem ženske) pač ne znajo dopovedat.

Se spomnim da mi je mati rekla naj nesem dol smeti ko sem bil še mlajši in sem reko BOM!

In čez pol ure se je prišla pizdit zakaj ni nareto a jaz sem šo čez 2 uri ITAK VEN in bi odneso takrat ampak ona ni mogla čakat in je odnesla sama in se pol ”jokcala” kak je ne poslušam.

To je to…

če nekaj rečeš oz prosiš da se naredi POČAKAJ DA MOŠKI TO NAREDI!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

koliko se je pa on načakal, predno si mu dovolila, da ti je segel pod hlačke … da ne žanješ sedaj “obresti / donose” na čakanje ☺[/quote]

ti Novo mesto malo bluziš v prazno…raje se kje drugje prazni, ker se mi s takimi glupimi ne da ubadat, hvala[/quote]
emmm … ja sej — si vse pokazala s svojimi nebulozami …
meni pa pač takole čas lepše in hitreje teče
[sup]btw: NM-3W je NoMercy on Net — www je pač več kot seže pogled do večjega mesta [/sup]

sej sem peljala avto k mehaniku…vozi se v istem ma ravno njemu
sej bom začela pakirat v vrečke in se bom morala zadržat, da jih tudi ne bom spraznila 🙂

torej tudi jest ne rabi ? 🙂

enkrat nisem zanalašč pospravljala po stanovanju pa mi reče…jooj kolko praha pa take…odklop…pa pač odvrnem, če ga kaj moti ve kje se kaj nahaja pa naj kar čisti…itak nič od tega

to so malenkosti, bolj me moti :
– pravočasna oddaja vlog (vrtec npr)
– plačilo položnic
– nakup hrane (lahko je rečt ni nič v hladilniku)
– pripenjanje s pasom v avtu (omenim pa me nadere kaj si pametna)
– prehitra vožnja z otrokom v avtu
– ne zna denar razporejat oz.sanja le o materialnih stvareh, ne pa o skupnem uživanju…če ne bi gledala kam gre denar bi zginu v dveh dneh….

torej tole naj bi vse ženske delale? kar delam seveda oz. povem kaj ni prav

ti Novo mesto malo bluziš v prazno…raje se kje drugje prazni, ker se mi s takimi glupimi ne da ubadat, hvala[/quote]
emmm … ja sej — si vse pokazala s svojimi nebulozami …
meni pa pač takole čas lepše in hitreje teče
[sup]btw: NM-3W je NoMercy on Net — www je pač več kot seže pogled do večjega mesta [/sup][/quote]

jaz nekaj sprašujem, ti pa meni o hlačkah…res fuuull pomembno za tisto kar mene zanima…sploh nobene povezave…in take neumne izjave me niti najmanj ne zanimajo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close