Mali ali veliki joški?
Še vedno ne vem, kakšni joški so vam všeč, moškim seveda. Iz žensk vedno govori fovšija. Tudi na eno temo ne odgovarjate, ker vas vedno zmede kakšna ženska. Povejte moški iskreno kakšne so vam všeč, ampak takšne kot so všeč vam in odmislite na vaše drage, da vas bojo teple, če ne boste rekli, da take kot jih imajo one. Kaj pravite o silikonskih?
Hm, počasi bom tudi sam začel dvomiti v inteligenco tu sodelujočih žensk.
Torej: meni so všeč veliki, majhni, srednji in vsi vmes, hruškasti, jabolkasti, breskvasti, melonasti, avokadasti, pomarančasti, mandarinasti, nektarinasti, mineolasti, grenivkasti, okrogli, ovalni, špičasti, zaobljeni, topi in naostreni, težki in lahkotno frfotajoči, pokončni in povešeni, z velikimi, majhnimi in srednjimi bradavicami (se opravičujem, če sem kaj pozabil) … znalo bi se zgoditi, da bi mi bili všeč tudi odrezani, če bi slučajno ljubljena zbolela za rakom …
Skratka, petelinčki in kure, meni so všeč JOŠKI!
P.S.: Niso mi pa všeč bananasti :-)))
silikonskih pa še nisem probal (vsaj da bi vedel)
jena!
po poklicu sem pek,zato ti priznam da so mi pojošane veške ful mega.bolj so do tal,večji mi je užitek.dobr tud s plehom i dilo sm zadovoljen ampak ni jih čez velikih.
mirko!
sm razočaran,toda vsa ima svoje mnenje.
res da sm pravi slovenec ti bom nekaj povedal.
skoraj da manjših sadežev ni,si pozabil na melone,lubenice,buče,…itd
pa brez zamere
hi hi ste smešni. No zdej pa še moje mnenje. Sem ženska ampak kot vsaka ženska imam tud jaz komplekse zaradi tega. In mislim tudi da pač vsak moški izbira kaj mu je bolj všeč tako kot ženske. Sicer ne nosim metra s sabo ampak, če je pa kakšen… ultra majhen pa tudi opazim. Na splošno pa mislim, da je pač 100 ljudi 100 čudi.
Joj kako ste čudni!
No pa k prvotnem vprašanju- imam majhne joške (2) kar mene osebno ne moti nič ker tega dela sploh ne vidim.
Je pa res da so se fantje vedno pogovarjali kako ma dobro rit, lušna je sam joške ma premajhne. In glej ga zlomka ravno en izmed teh ki je dajal take komentarje je danes nor name in na moje joške.
Čeprav sva seveda skupnega mnenja da so najlepše joške števika (3) vsaj za pogledati v dekoltejih.
Evo moje skromno mnenje čeprav nisem moški je pa res da ima vsak svoj okus zato žensko prosim naj ne reče nekomu debil če so mu pač všeč velike.
Enim so tudi blazno všeč debele, pa kaj.
No pa veliko jošk po vašem izboru vam želim oz da ste zadovoljni z umini ki jih ima vaša izbranka, glejte od daleč seveda pa tiste ki so čist po vašem okusu.
He, he, kakor za koga.
Lepi in mladi – in polni, in veeeeeeliki? Yeah right!
Mirko, pridružujem se tvojemu mnenju.
Sam hudič je, ker je vprašanje postavljeno malo pomanjkljivo:
sva šla z prijateljico kupovat modrček, njega dni tam v Ljubljani. Pa prodajalec lepo vpraša damo: “Kako so pa veliki?”
Pa mu moja dama lepo odgovori: “V naših letih se ne meri več, kako so veliki, pač pa kako so dolgi!”
Ženske, ko ne boste imele kompleksa, bodo tudi vaši joški všeč nam, moškim. Le s silikonoim jih ne polnite….
Forum je zaprt za komentiranje.