Mali ali veliki joški?
Poslušaj ženšče, sploh se mi ne da ukvarjati s tabo, ker nisi na mojem nivoju. Popolnoma normalno vprašanje sem postavil, ti pa si me zmerjalaz debilom.
Tako lahko ti zmerjaš svojega tipa, če se ti pusti. V živo bi od mene za tole dobila klofuto.
Ampak zato pa je internet, da lahko zakompleksanke zdravite svoje frustracije.
To, da imaš štirko, si si seveda gladkoizmislila. Zakaj si sicer tako jezno in žaljivo reagirala na mojo pripombo, da so mi všeč veliki joški?
Po moje si ti spredaj dokaj ravna in zato zakompleksana.
Sicer pa to žolčno debato končujem. Z osebki, ki žalijo brez povoda, nimam rad opravka.
V živo bi te zate besede zbrcal, to si zapomni.
Ženska:
tut meni je padlo na misel pa kaj se dereš kura, ko sem vidla tvoj post. Preberi si naslov foruma! Na “ženski čvek” pa se večino šimfa in če so tam teme sperma, pa kako pozo mate rajši, pa jutranji seks… pol lahko samo ponovim: Pa kaj se dereš kura?
Spider:
“moški”, ki dvigne roko nad žensko sploh ni moški! Tako vsi vemo da ste (večina) fizično močnejši spol. Si res umsko tako kratek, da je to edino “orožje” ki ga imaš na voljo, da z žensko fizično obračunaš?
Ženske… to je MOŠKI ČVEK kaj ste užaljene ????
Raje ignorirajte tale čvek če vam kaj ne paše…. to so moške debate in prav rada jih prebiram ampak ob takih “kokošjih izpadih” še tega ne bom mogla več, ker se ne bodo hoteli več menit!? Pa kaj se hvališ s tisto svojo štirko no? Tole je še bolj nizko kot vprašanje Spider-ja!!!!!!!
Ali vi, moški, potem teh velikih in povešenih nimate več radi? Po tolikih letih? Ali pa jih imate radi, ker imate radi žensko, ki jih nosi? Zanima me, koliko vam je ženska še privlačna, ko se malo postara…pa saj se starata skupaj, ali ne? Ali to kaj šteje? Ali pa se v kasnejših letih zanimate samo še za mlade in lepe in čvrste…?
LP
Ženska
Forum je zaprt za komentiranje.