Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mali ali veliki joški?

Mali ali veliki joški?

Ajde fantje, da vržemo debato.

Kakšni joški so nam všeč? Mali ali večji?

Jaz pravim, da so veliki zakon.Pa ne tisti zelo veliki in povešeni, ki jih imajo stare babe, ampak takšni, ki lepo pašejo v velike moške roke.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Majhni so zakon Spajdi!
sam kolobarji in bradavičke morajo bit VELIKI!!!!!
😉

Če bi imeli malo več izkušenj, bi hitro ugotovili, da VELIKOST JOŠKOV SPLOH NI POMEMBNA (razen morda za kakšne fetišiste).
Jaz sem zelo užival tako pri majhnih kot pri velikih. Seksaš vedno s celim telesom, jaz menim celo, da seksaš ne samo s telesom marveč tudi z osebnostjo, ki jo ženska ima …

Se nagibljem bolj proti majhnim.

Spider, ti si debil in pol. Odrasti, je že ura!!!

P.S.: Imam modrc št. 4, da ne boš mislil, da imam majhne!!!

Mirko, srečna tista, ki te ima!!!

Kaj se dereš kura. To je moški čvek, če ti ni kaj prav, lahko greš na ženskega.

NO, PO TEM ODGOVORU SE VIDI VSA TVOJA “INTELIGENCA”, ČE LAHKO TEMU TAKO REČEMO.

Umiri se, še travo moraš pustit pri miru, če hoče zrast!!! In ti rabiš ogromno miru…

Poslušaj ženšče, sploh se mi ne da ukvarjati s tabo, ker nisi na mojem nivoju. Popolnoma normalno vprašanje sem postavil, ti pa si me zmerjalaz debilom.

Tako lahko ti zmerjaš svojega tipa, če se ti pusti. V živo bi od mene za tole dobila klofuto.

Ampak zato pa je internet, da lahko zakompleksanke zdravite svoje frustracije.

Imaš popolnoma prav; nisva na istem nivoju: jaz sem VIŠjE, ti pas NIŽJE.

No, vsaj z eno trditvijo se strinjam s tabo.

Ti si višje, ko jahaš svojega tipa, višje od njega namreč, intelektualno pa si retardirana, to je evidentno.

Tvoj tip je premehak do tebe. Rabiš gospodarja s trdo roko in občasno batine, da se malo zbrihtaš.

Zanimiva debata:)
Včasih je pač žensko res treba na trdo prijet,c da je potem bolj voljna in mehka, ampak vse z občutkom.
Lep dan

No, dragi Spider, zdej pa se resno vprašaj, zakaj si še vedno sam….

Če povzamem tvoje pametovanje tukaj: zdaj razumem zakaj nekateri moški raje visijo za šankom, kakor da bi bili doma.

“žensko”

To, da imaš štirko, si si seveda gladkoizmislila. Zakaj si sicer tako jezno in žaljivo reagirala na mojo pripombo, da so mi všeč veliki joški?

Po moje si ti spredaj dokaj ravna in zato zakompleksana.

Sicer pa to žolčno debato končujem. Z osebki, ki žalijo brez povoda, nimam rad opravka.

V živo bi te zate besede zbrcal, to si zapomni.

Ženska:
tut meni je padlo na misel pa kaj se dereš kura, ko sem vidla tvoj post. Preberi si naslov foruma! Na “ženski čvek” pa se večino šimfa in če so tam teme sperma, pa kako pozo mate rajši, pa jutranji seks… pol lahko samo ponovim: Pa kaj se dereš kura?

Spider:
“moški”, ki dvigne roko nad žensko sploh ni moški! Tako vsi vemo da ste (večina) fizično močnejši spol. Si res umsko tako kratek, da je to edino “orožje” ki ga imaš na voljo, da z žensko fizično obračunaš?

Tako je sexy prav imaš

Bravo, sexy. res je začela ženska, ampak tud spider je kmal pokazal svojo pravo naravo, čeprav je res, da je na začetku postavil povsem primerno vprašanje za moški čvek. po mojem nihče od njiju ni na tistem nivoju, kot sama mislita, da sta.

Ženske… to je MOŠKI ČVEK kaj ste užaljene ????
Raje ignorirajte tale čvek če vam kaj ne paše…. to so moške debate in prav rada jih prebiram ampak ob takih “kokošjih izpadih” še tega ne bom mogla več, ker se ne bodo hoteli več menit!? Pa kaj se hvališ s tisto svojo štirko no? Tole je še bolj nizko kot vprašanje Spider-ja!!!!!!!

Pa ne vem kaj vam gredo veliki joški na živce, matr je vsaj užitek tapravi ko jih v roke primeš še posebej če so bradavičke napete in ti med prsti ven štrlijo:))

Ma še dobr, de se tud kašna ženska tle gor namala, nam vsaj dvigne IQ, men pa še kej druzga.
Matr so seksi ženske z velikimi … možganskimi kapacitetami! Dvojni užitek se z njimi dol dajat!

Ej, Spider samo nekaj v vednost:
Veliki joški “ki lepo pašejo v velike moške roke” se z leti in otroki(pa tudi brez otrok) prelevijo v “zelo veliki in povešeni, ki jih imajo stare babe”.

Če seveda vmes ne poseže kirurg.

Ali vi, moški, potem teh velikih in povešenih nimate več radi? Po tolikih letih? Ali pa jih imate radi, ker imate radi žensko, ki jih nosi? Zanima me, koliko vam je ženska še privlačna, ko se malo postara…pa saj se starata skupaj, ali ne? Ali to kaj šteje? Ali pa se v kasnejših letih zanimate samo še za mlade in lepe in čvrste…?

LP
Ženska

Saj tudi pri moških ne ostane vse za vedno trdo.Drugače pa pravi moški ločijo med kvaliteto in količino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close