M. Miklavčič tokrat udriha po samskih
Mislim da večjega egoizma kot to da imaš družino zato da TI ne boš sam na stara leta in da bo ZATE rabil nekdo skrbet (če želi ali pa ne) ni. Kaj bolj egoističnega si lahko človek zamisli kot to da na svet spravi človeka, potem pa razmišlja o njemu kot o svojem zavarovanju da ne bo sam in da mu bo lahko rit do smrti brisal in mu dol visi če le temu odvzema možnost živeti SVOJE življenje.
Milena ima popolnoma prav, 12.11.2021 ob 17:54
Koliko ste pa stari tu na Monu?
Petnajst let in pol?
POPOLNOMA se strinjam z njo in še kako ima prav!
Samski, lenobe lene , nesposobni ste!
Ne za življenje v dvoje, kaj šele za družino!
Suhe veje.Na podstrešju vam bodo ostali stari čevlji, že zdavnaj nemoderna oblačila, star avto – ter ata in mama.
Točno tisto , kar je rekel moj sošolec na obletnici valete :
Nimam nič za pokazat in nič za povedat.
Nimam ne žene in ne otrok.
Ker se mu ni dalo.
Vam lenobam – pa tudi ne.
Če te prav razumem, je edino, kar imaš za pokazat, otroci?
Pa ti veš, da je komot dati noge narazen, hopa cupa in otrok je narejen.
V bistvu je težje poskrbeti, da ne zanosiš. Seks brez kontracepcije je posvem enostavna reč. Tako, da če je to vse, kar si zmogla v lajfu… ja tudi podgane, miši zmorejo to.
egoizem, 12.11.2021 ob 18:02
Mislim da večjega egoizma kot to da imaš družino zato da TI ne boš sam na stara leta in da bo ZATE rabil nekdo skrbet (če želi ali pa ne) ni. Kaj bolj egoističnega si lahko človek zamisli kot to da na svet spravi človeka, potem pa razmišlja o njemu kot o svojem zavarovanju da ne bo sam in da mu bo lahko rit do smrti brisal in mu dol visi če le temu odvzema možnost živeti SVOJE življenje.
Točno tako.
Zraven se pa še smeši, ker prebivalstvo skokovito narašča, ona pa o pomanjkanju otrok.
zelena bukev, 12.11.2021 ob 18:05
Če te prav razumem, je edino, kar imaš za pokazat, otroci?
Pa ti veš, da je komot dati noge narazen, hopa cupa in otrok je narejen.
V bistvu je težje poskrbeti, da ne zanosiš. Seks brez kontracepcije je posvem enostavna reč. Tako, da če je to vse, kar si zmogla v lajfu… ja tudi podgane, miši zmorejo to.
Imam občutek, da sem trčila z osebo na ravni osnovne šole.Tukaj vas je takih za deset avtobusov.
Milena ima popolnoma prav, 12.11.2021 ob 18:57
Imam občutek, da sem trčila z osebo na ravni osnovne šole.Tukaj vas je takih za deset avtobusov.
Milena, si to ti?
Vem, da je Milena MIklavčič redno tule gor. Ker pogosto teme, ki si jih nekdo izmisli in objavi tu gor, tako, da malce provocira, uporablja na svojem profilu in njeni sledilci se potem zgražajo kaka je danes mladina :). V resnici pa si zgodbice nekdo izmisli in se jim potem reži.
Torej, Milena, si to ti?
zelena bukev, 12.11.2021 ob 09:59
Včasih sem rada brala zgodbe, ki jih piše Milena Miklavčič, ampak zadnje čase se ji fuzla.
Tokrat se je na veliko razpisala o samskih. Kako egoistični smo in bla bla bla.
Piše zgodbe kako so ženske včasih trpele, kaj vse so morale požreti ob možu. A sedaj pa se spravi na samske. In daje za zgled kako so bili ok v preteklosti. Zraven pa piše o matletiranju žensk nekoč.
Odpeljalo se ji je do kraja.
Sfuzlana si ti.
Očitno nikoli nisi prišla dlje od doktor romanov.
Pa od šal na zadnji strani Slovenskih novic.
In taka ženska na ravni petošolke govori o Mileni Miklavčič in njenih knjigah?
Še prebrala nisi nobene.
Ker si prelena.
P.S.
Milena Miklavčič ima popolnoma prav.
Služba, city park, ikea in kavice.
To je vsakdan lene tridesetletnice.
Pa dolgi nohti, Egipt in obnašanje na ravni najstnice.
Za zeleno bukev, 12.11.2021 ob 19:06
Sfuzlana si ti.
Očitno nikoli nisi prišla dlje od doktor romanov.
Pa od šal na zadnji strani Slovenskih novic.
In taka ženska na ravni petošolke govori o Mileni Miklavčič in njenih knjigah?
Še prebrala nisi nobene.
Ker si prelena.
P.S.
Milena Miklavčič ima popolnoma prav.
Služba, city park, ikea in kavice.
To je vsakdan lene tridesetletnice.
Pa dolgi nohti, Egipt in obnašanje na ravni najstnice.
Hm, zdaj doktor romanov ne poznam. Mi razložiš točno kaj naj bi to bilo? Ker vidim, da poznaš. Slovenskih novic tudi ne berem. Vidim pa, da ti jih. Zanimivo.
V Ljubljani že več let nisem bila. V Ikei še nikoli, kave pa sploh ne pijem. Verjamem pa, da ti obvladaš to sceno. Kaj pa sploh v Ikei prodajajo, da ste eni tako obsedeni z Ikeo? To je vaša ljubljanska scena ali kako?
Mogoče je problem v tem, da sem kar krepko več stara kot 30 pa ne dohajam vaše ljubljanske scene?
Hm, dolgi nohti? Hja, si jih enkrat na teden postrižem. V življenju nisem imela dolgih nohtov, nikoli nalakiranih, ne šminkam se, ne barvam se.
Grem stavit, da imaš pobarvane lase, da se šminkaš, da si nohte lakiraš. Ker za pravo mono se to spodobi. Pa ziher tudi kavo piješ.
Sicer ne vem kaj ima Egipt pri vsem tem, tako, da razloži.
Mi pa res ne deluješ na nivoju najstnice, ampak na nivoju 8, 9 letnice. Ki pa kofetka, šminka fris, barva lase… obvlada rumeni tisk in doktor romane (čeprav a niso to v starih časih brali, kar bi kazalo na to, da si v resnici ena kar priletna ženska?).
Saj ima prav. Nekateri to pisemo ze zelo dolgo. Bedaki pa se stanja niti zavedate ne.
Veste, moski v letih, ce je v mladosti nekaj ustvaril, z lahko prido do vsega. Tudi druzbe in zenske ljubezni.
Zenska, osivela suha sliva, precej tezje. Ker tipom se na zgubano, poveseno, osivelo, … starko pac ne dvigne. Ce ga zenska ne zanima za seks, pa ga ne zanima za nic. Ene to ze sedaj vedo.
Tako, sa se kar pripravite na osamljenost in macke. Po drugi strani pa vas bo v naslednjih letih tako precej bolj skrbelo za zdravje kot karkoli drugega.
DrY, 12.11.2021 ob 19:15
Saj ima prav. Nekateri to pisemo ze zelo dolgo. Bedaki pa se stanja niti zavedate ne.
Veste, moski v letih, ce je v mladosti nekaj ustvaril, z lahko prido do vsega. Tudi druzbe in zenske ljubezni.
Zenska, osivela suha sliva, precej tezje. Ker tipom se na zgubano, poveseno, osivelo, … starko pac ne dvigne. Ce ga zenska ne zanima za seks, pa ga ne zanima za nic. Ene to ze sedaj vedo.
Tako, sa se kar pripravite na osamljenost in macke. Po drugi strani pa vas bo v naslednjih letih tako precej bolj skrbelo za zdravje kot karkoli drugega.
Ha, ha, dokler bo na spletnih portalih 90% uporabnikov moškega spola, se ženske nimamo kaj bati.
Se gor prijaviš, in dobiš na stotine postov od moških, ki prosjačijo za srečanje. Tako, da ni panike.
Mlada, stara, lepa, grda, vsaka ženska je takoj oblegana na polno.
Samo kaj, ko na stare leti ženskam ni do tega, da bi imele dedce. Veliko žensk se loči, ko otroci odrastejo. ALi pa, ko gredo v penzijo, ker takrat jim klikne, da je lajf brez deca lažji.
AJa, večino ločitev itak ženske zahtevajo.
Pa precej moških ne prenese, da bi jih ženska zapustila. Ji grozijo, celo ubijejo.
Ne smo spletni portali. Tudi v ženitvenih posredovalnicha ista scena. Polno moških, žensk pa skoraj nič.
POskušajo najprej z nižjo članarino za ženske, potem kar brezplačno za ženske, za moške članarina, še vedno polno moških, skoraj nič žensk. Marsikatera posredovalnica propade, ker preprosto ne dobijo žensk. Razen, če gredo malce na jug ali vzhod, izven EU iskat ženske.
spletni portali, 12.11.2021 ob 19:19
Ha, ha, dokler bo na spletnih portalih 90% uporabnikov moškega spola, se ženske nimamo kaj bati.
Se gor prijaviš, in dobiš na stotine postov od moških, ki prosjačijo za srečanje. Tako, da ni panike.
Mlada, stara, lepa, grda, vsaka ženska je takoj oblegana na polno.
Samo kaj, ko na stare leti ženskam ni do tega, da bi imele dedce. Veliko žensk se loči, ko otroci odrastejo. ALi pa, ko gredo v penzijo, ker takrat jim klikne, da je lajf brez deca lažji.
AJa, večino ločitev itak ženske zahtevajo.
Pa precej moških ne prenese, da bi jih ženska zapustila. Ji grozijo, celo ubijejo.
Dream on, dream on, …
Sicer pa sama sebe v istem zanikas. Tisto kar te na portalih zaenkrat se “oblega”, te tako ne zanima. Drugace povedano, tistega do cesar ti je NE dobis niti danes. Se manj bos, ko bos osivela.
Če je tvoj kolega lenoba, je pač lenoba, tak niti poročen ne bi imel kaj za povedat in pokazat. In mogoče je za vas sive povprečneže živeti v dvoje, naštepat froca, dva ali tri+, zares nekaj za pokazat. Hvaljenje s tem kot dosežkom je pa naravnost patetično in nič ni bolj dolgočasnega kot poslušati ostarele matrone, ki na obletnicah čivkate “moj možek, moji otroci, vnukeci, vse je super in idealno”, doma se pa na samem zjokate, ker dobro veste, da je vse skupaj daleč od idealnega, da je zadnji vlak že zdavnaj odpeljal in da iz vas na nekem drugem nivoju nikoli ni bilo in ne bo nič. A ja, čakaj malo, v bistvu se samo zjokate, ker se je kakšna druga morda bolj prepričljivo hvalila, da ima bolj uspešnega možeka ali otroke od vaših, saj za kakšen drug nivo sploh ne veste, da obstaja.
DrY, 12.11.2021 ob 19:24
Dream on, dream on, …
Sicer pa sama sebe v istem zanikas. Tisto kar te na portalih zaenkrat se “oblega”, te tako ne zanima. Drugace povedano, tistega do cesar ti je NE dobis niti danes. Se manj bos, ko bos osivela.
Jaz sem že precej siva :).
Ampak en namig zate. Odpri si recimo na Kupidu, Badooju profil, kot, da si ženska pa boš videl. Naval na polno.
Pa odpri profil kot, da si moški in čakaj, da ti bo katera pisala 🙂 pa poročaj.
hja drage kokoške, 12.11.2021 ob 19:33
Če je tvoj kolega lenoba, je pač lenoba, tak niti poročen ne bi imel kaj za povedat in pokazat. In mogoče je za vas sive povprečneže živeti v dvoje, naštepat froca, dva ali tri+, zares nekaj za pokazat. Hvaljenje s tem kot dosežkom je pa naravnost patetično in nič ni bolj dolgočasnega kot poslušati ostarele matrone, ki na obletnicah čivkate “moj možek, moji otroci, vnukeci, vse je super in idealno”, doma se pa na samem zjokate, ker dobro veste, da je vse skupaj daleč od idealnega, da je zadnji vlak že zdavnaj odpeljal in da iz vas na nekem drugem nivoju nikoli ni bilo in ne bo nič. A ja, čakaj malo, v bistvu se samo zjokate, ker se je kakšna druga morda bolj prepričljivo hvalila, da ima bolj uspešnega možeka ali otroke od vaših, saj za kakšen drug nivo sploh ne veste, da obstaja.
Jaz ravno zaradi teh matron ne hodim na obletnice mature. Samo albumi fotk od frocev, kaj je ta froc naredil, kaj on,, kaka uh in sploh sončeca so njihovi froci. Koga to zanima?
Zmagata pa sodelavki. Zadnjič sta pol ure razpravljali o dreku, ki ga je nekje v sobi izgubil en sonček. In, ker je bil mož od te čisto zgrožen, ker dreka niso našli, ker njemu drek pač smrdi. In potem sta razpravljali kako je ta mož grozen, ker mu drek smrdi. Zgleda, da so njihova sončeca tako posebna, da njihov drek diši.
Aja, ena mona tu gor je itak razlagala, da ji diši kozlanje njenega sončeca.
To so res posebni dosežki. Mi običajni ljudje imamo smrdljiv pridelek v WCju pa naj bo drek ali pa kozlanje. Ta sončeca pa imajo dišeče iztrebke.
nit na pamet mi ne pade da bi od ta mladih doma pričakoval da me bodo pucal rit na stara leta. naj živi svoje življenje. tale kruleta željna šokov naj raje najprej pod svojim pragom pomete. kako je že tista kako so jo ulovili, da si izmišljuje zgodbice v knjigi? milenčica si že pozabila? aja sedaj globoko lezeš v rit vladajočim. dobr nimaš cajta prit po zrak.
V miljon letih ne bi izbrala “partnerstva” z sociopatskimi, čustveno zakrnelimi osebki na tem forumu. Kdor misli da je biti sam (ali pa z mački) slabše kot biti z bednikom, ki misli da so ženske na svetu zato da so njemu privlačne in se v njih lahko sprazni ima resne probleme z zavedanjem kako je življenje kratko. Dosti prekratko da bi ga preživel z takimi “ljudmi”. Tudi ne razumem zakaj bi se kdo za to odločil. Si resno kdo domišlja da če se poroči z nečem takim, na stopnji razvoja gonečega psa, da bo na stara leta mu ta “človek” stal ob strani, mu bil prijetna družba, mu bil v pomoč in veselje? Še mlad ni nikomur v veselje. Mislim zakaj točno bi kdo prostovoljno izbral življenje in ustrezanje takemu pezdetu….brez vsakih čustev, brez prijateljstva, povezanosti, razumevanja, spoštovanja, ljubezni…..vse kar dobiš so desetletja ustrezanja sociopatu za katerega si vreča za praznenje in zelo verjetno brisanje riti na stara leta ker bi prej obležal kot one … In potem si sam. Tako kot tista z mačkami ki uživa na pedikuri medtem ko si ti desetletja poslušala sopihanje tega gonečega psa na sebi vmes ko mu nisi stregla.
Ne veste vi… Za tistega sosolca…
Kaj si gor spravil. Ustvarjanje dobrih ljudi. To je dosežek. Maš oporo. Uteho. Pomoč. Če si vlagal… Pustis pecat…
Meni Mama velikokrat reče ko je z vnuki… Sine to je moje zlato. Vi ste moje zlato. To je zlato.
Ampak ja?.. Kot nekdo pise gor?.
Ste na stopnji gonecega psa.
Ne vem kdaj pridejo taksna spoznanja… S čim… Če sploh… Cisto drug tip človeka. Ja.
Forum je zaprt za komentiranje.