Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljudje NISO

Ljudje NISO

Kako to misliš “premešano”?[/quote]

geni

Sej je vseen, bila/ne bila. Midve bova šli in se bova delali, da nama je prvič :))))[/quote]

U ja….
Če maš kakšno željo, kar povej (glede lokacije) …

Sej je vseen, bila/ne bila. Midve bova šli in se bova delali, da nama je prvič :))))[/quote]

U ja….
Če maš kakšno željo, kar povej (glede lokacije) …[/quote]

Ma raje kam na toplo, če že lahko zbiram … :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

U ja….
Če maš kakšno željo, kar povej (glede lokacije) …[/quote]

Ma raje kam na toplo, če že lahko zbiram … :))))[/quote]

Sem vedla, da imava različen okus 🙂
Meni južni moški (latino, azijci) nekak ne potegnejo tok.
Bi pa lahko šli na oba konca, pa pol naredili primerjalno analizo?
😉

Kako to misliš “premešano”?[/quote]

geni[/quote]

Vse velike prestolnice so “talilnice genov”… Ti si izrecno omenjala sever.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

geni[/quote]

Vse velike prestolnice so “talilnice genov”… Ti si izrecno omenjala sever.[/quote]

Ja no, kaj ti ni jasno? Meni so pač severnjaki všeč, so pa zmešani
iz različnih plemen….in zdaj se še dodatno mešajo, seveda.

Ne moreš govoriti o tipičnih severnjakih, če so pomešani.
Vin Diesel ni severnjak, če ima črnskega očeta in švedsko mater:

http://imageserver.moviepilot.com/vin-diesel-no-you-re-not-seeing-double-vin-diesel-and-all-these-other-celebs-are-secret-twins.jpeg?width=900&height=600

http://imageserver.moviepilot.com/vin-diesel-no-you-re-not-seeing-double-vin-diesel-and-all-these-other-celebs-are-secret-twins.jpeg?width=900&height=600%5B/quote%5D

Če se spomniš, smo govorili o vikingih islandcih in škotih….ki so zmešani iz
različnih plemen…germaska, keltska, normanska…
Kaj ma veze Vin Diesel?
Danes je itak vse zmešano, vsaj po velikih mestih, na deželi manj….

http://imageserver.moviepilot.com/vin-diesel-no-you-re-not-seeing-double-vin-diesel-and-all-these-other-celebs-are-secret-twins.jpeg?width=900&height=600%5B/quote%5D

Če se spomniš, smo govorili o vikingih islandcih in škotih….ki so zmešani iz
različnih plemen…germaska, keltska, normanska…
Kaj ma veze Vin Diesel?
Danes je itak vse zmešano, vsaj po velikih mestih, na deželi manj….[/quote]

Potem pa se ne izražaš dobro, ko govoriš “pomešani severnjaki”, sem mislil, da gre za rasne miksture. Ampak tudi to, kar si ti predstavljaš pod pojem “pomešanosti”, ne vem, kako si še Škote sem vpletla, Danci, Švedi in Norvežani izvirajo iz istega “genetskega bazena”, imajo zelo podoben jezik in kulturo zaradi skupnih prednikov.

Potem pa se ne izražaš dobro, ko govoriš “pomešani severnjaki”, sem mislil, da gre za rasne miksture. Ampak tudi to, kar si ti predstavljaš pod pojem “pomešanosti”, ne vem, kako si še Škote sem vpletla, Danci, Švedi in Norvežani izvirajo iz istega “genetskega bazena”, imajo zelo podoben jezik in kulturo zaradi skupnih prednikov.[/quote]

Škoti, ki so Kelti, so v nekem obdobju dobili precej “obiskov” vikingov, ker
so pač najbolj na severu.

Potem pa se ne izražaš dobro, ko govoriš “pomešani severnjaki”, sem mislil, da gre za rasne miksture. Ampak tudi to, kar si ti predstavljaš pod pojem “pomešanosti”, ne vem, kako si še Škote sem vpletla, Danci, Švedi in Norvežani izvirajo iz istega “genetskega bazena”, imajo zelo podoben jezik in kulturo zaradi skupnih prednikov.[/quote]

Škoti, ki so Kelti, so v nekem obdobju dobili precej “obiskov” vikingov, ker
so pač najbolj na severu.[/quote]

Izraz viking pomeni dejansko ropar, torej v svojih roparskih pohodih se niso “mešali” z lokalnim prebivalstvom, ki bi jih čakali odprtih rok, saj so plenili in pobijali (z izjemo sužnjev, ki so jih vzeli s sabo). Islandci bi menda izvirali iz vikingov in irskih žensk, ki seveda niso šle prostovoljno z njimi, da bi postavili nove temelje otoške naselbine. 😉

Ljudje niso pomembni.

S kom se ti meniš?

Kdo pa je pomemben ?

Ja, denar.

denar je itak najbolj pomemben… takoj za samim sabo, potem so šele ostali

Če bi se to zavedal bi blo dost manj problemov. Tko pa stalno prepiri pa “testiranja” kok je ženskam denar (ne)pomemben a veš 🙂 Tko bog ne daj , da ženska reče tipu, da ga je vzela tudi zaradi denarja, četudi je bilo to 5% . Je takoj kurba, pleharca, putana, ne ve kaj je ljubezen etc… 🙂 Super scena je v Wall Street 1987 k mu ženska razloži, da pač ne misli životarit zato k ma on ene daddy issues pa egotrip fore.. je pa čist znoru. Ženska je bla čist realna pa poštena. On pa je pa čist ven padel, je mislu da je izključno na gumijasto faco dubu pa magičnega tiča.

ženskam je itak denar nepomemben (kao) v reali je pa res največ prepirov ravno zaradi tega… kdo bo koliko za kaj porabil, je bolj pomemben mejkap ali njegov hobi ali plenice za mulca itd… js čisto mirno priznam, da mi denar pomeni, ful, pa me marsikdo zarad tega postrani gleda, ker baje bi morala biti dovolj ljubezen. nekoga lahko ljubim potem ko imam osnovne življenjske pogoje izpolnjene, če bi bila lačna bi mi dol viselo, al me ima nekdo rad…

Točno to. Prvo mora biti denar, pol maš osnovo da iščeš ljubezen 🙂 Zato pa se jih dosti loči, ko pride denra, ker majo šanso. Me zanima kok žensk bi ostalo skupaj v slo, če bi imele možnost oditi in biti finančno preskrbljene (svoje stanovanje, služba/renta). Zato se jih tud dost loč, ko dobijo priliko (firma zalaufa etc…)..

Men so ženske k pravijo da jim denar ni pomemben, sumljive. Jih ne maram. Raj mam take k ti, k lepo povejo, je čist normalno. Tko k jst priznam da imam rad lepo, fiz in zdravo žensko in da mi je to pomembno, Zunanjost, šele pol me notranjost zanima.

hvala, hvala :))) saj vem da sem perfect woman 😛

Close 🙂 Kar sem do sedaj vidu je close, ostalo bi blo treba na terenu vidt 😀

Jst raj delam z odprtimi kartami. Ne pa eni k nategujejo pol pa nož v hrbet 🙂 Men je všeč “What you see is what you get”

Drugač pa kaj takega tud ni slabo (spodaj). Samo ti si dobra, ker si tudi intelektualni izziv. Je skos akcija, v postli, za mizo, nikol dolgčas, skos prazna glava in jajca 🙂
[img]http://memeguy.com/photos/images/i-married-the-perfect-woman-19377.jpg[/img]

neeee.. seks samo 2 dni na teden??? :O

Ja takrat poorješ tko k treba 🙂 Po več ur skup, da ima muskenfiber v krču naslade 🙂 Je mrtva za cel teden.

tak moški ne obstaja… 🙂
ponavadi je blo obratno 😛

Obstaja in večinoma je tako ja 🙂

Moraš vedt če obstajaš ti tak ekstrem med ženskami, mora nekje obstajati tudi tak ekstrem med moškimi 🙂

Ravnovesje pa to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close