Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljudje NISO

Ljudje NISO

Končno nekaj pametnega, samo Tigress tega ne dojame pa večina žensk in moških tudi ne, oni mislijo da je prijateljstvo brezpogojno….. da bomo prijatli požrli vse kar si bodo zmislili, jok brate odpade 😀

Spomnim se enega, vedno je hodo okrog z nami klical za runde, je dobo punco, 1 leto ga nismo vidli, nikol ni mel časa, ga je ona odjebala, pol bi pa on spet nas mel, mi pa smo rekli, veš kaj, če 1 leto ni mel niti ENKRAT časa, ga pa res več ne rabimo, naj se druži z tistimi s katerimi se je eno leto[/quote]

Prijatelj zna tudi razumet in odpuščat. Kaj točno vas zadržuje, da ne bi dali temu prijatelju še eno šanso?[/quote]

Veliko moških definira prijateljstvo na podlagi količine zaužitega piva + športnih tematskih tem…
Medtem ko pa veliko žensk na podlagi čenč z FBI dosjeji + razprave, kaj je imela katera oblečeno… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mene pa zanima, kako veste, da je osamljen, če se z njim več ne družite?[/quote]

Ker zdaj on nas kliče, da že taaaaak dolgo nismo šli na rundo, pa mi ”nimamo časa” :)[/quote]

Vse, kar ste s tem pokazali je, da niste nič boljši, kot je bil takrat on.

Maščevalnost ni znak veličine duha.

Ker zdaj on nas kliče, da že taaaaak dolgo nismo šli na rundo, pa mi ”nimamo časa” :)[/quote]

Maščevalnost ni znak veličine duha.[/quote]

Mi se ne maščujemo, mi mu samo probamo pokazat, kako smo se počutili, z dejanskimi priemri ne besedami, niso nekoč rekli da dejanja štejejo 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prijatelj zna tudi razumet in odpuščat. Kaj točno vas zadržuje, da ne bi dali temu prijatelju še eno šanso?[/quote]

Veliko moških definira prijateljstvo na podlagi količine zaužitega piva + športnih tematskih tem…
Medtem ko pa veliko žensk na podlagi čenč z FBI dosjeji + razprave, kaj je imela katera oblečeno… ;)[/quote]

Na smrt dolgočasno. Je bolje biti brez prijateljev, kakor pa imeti tako plehko družbo. Zanimivo bi bilo, ko bi vsak od udeleženih v tej razpravi povedal svojo definicijo prijateljstva. Najbrž je pravi moški prijatelj tisti, ki gre najmanj 1x na teden s tabo na pir, ženska prijateljica pa tista, ki je oblečena slabše od tebe 🙂

Maščevalnost ni znak veličine duha.[/quote]

Mi se ne maščujemo, mi mu samo probamo pokazat, kako smo se počutili, z dejanskimi priemri ne besedami, niso nekoč rekli da dejanja štejejo :P[/quote]

Oh kako ste milostni, človek bi se vam moral še zahvaliti, ker tako dušebrižniško skrbite za njegovo osebnostno rast…

Medtem ko pa veliko žensk na podlagi čenč z FBI dosjeji + razprave, kaj je imela katera oblečeno… ;)[/quote]

Na smrt dolgočasno. Je bolje biti brez prijateljev, kakor pa imeti tako plehko družbo. Zanimivo bi bilo, ko bi vsak od udeleženih v tej razpravi povedal svojo definicijo prijateljstva. Najbrž je pravi moški prijatelj tisti, ki gre najmanj 1x na teden s tabo na pir, ženska prijateljica pa tista, ki je oblečena slabše od tebe :)[/quote]

Ne, prijatelje že moramo imeti, ker je to dobro “za dušo”, če smo z nekom v dobrih osebnih stikih, s katerim se lahko o vsem pogovarjamo in nas razume. Dejansko tisti, ki želijo od prijateljstva malo več od zgornjih opisov, opazijo, da je pravih prijateljev zelo malo, so pa zato dragocenejši. 😉

Mi se ne maščujemo, mi mu samo probamo pokazat, kako smo se počutili, z dejanskimi priemri ne besedami, niso nekoč rekli da dejanja štejejo :P[/quote]

Oh kako ste milostni, človek bi se vam moral še zahvaliti, ker tako dušebrižniško skrbite za njegovo osebnostno rast…[/quote]

Ne, mi bi se mogli zahvalit njej, ker nam je pokazala, kakega bednika smo smatrali za prijatelja 🙂 Zdaj pa nima več nje pa ne nas, dobro se je odločo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čaki, saj bo še prišla katera in boste odkrili, da vas je še več takih, samo zdaj še ne veste. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na smrt dolgočasno. Je bolje biti brez prijateljev, kakor pa imeti tako plehko družbo. Zanimivo bi bilo, ko bi vsak od udeleženih v tej razpravi povedal svojo definicijo prijateljstva. Najbrž je pravi moški prijatelj tisti, ki gre najmanj 1x na teden s tabo na pir, ženska prijateljica pa tista, ki je oblečena slabše od tebe :)[/quote]

Ne, prijatelje že moramo imeti, ker je to dobro “za dušo”, če smo z nekom v dobrih osebnih stikih, s katerim se lahko o vsem pogovarjamo in nas razume. Dejansko tisti, ki želijo od prijateljstva malo več od zgornjih opisov, opazijo, da je pravih prijateljev zelo malo, so pa zato dragocenejši. ;)[/quote]

Jasno, bolje je imeti par draguljev, kot pa polno torbo kamenja 🙂

Oh kako ste milostni, človek bi se vam moral še zahvaliti, ker tako dušebrižniško skrbite za njegovo osebnostno rast…[/quote]

Ne, mi bi se mogli zahvalit njej, ker nam je pokazala, kakega bednika smo smatrali za prijatelja 🙂 Zdaj pa nima več nje pa ne nas, dobro se je odločo![/quote]

Sploh pa, ali ste kdaj povabili na pijačo tudi njo, ali ste ji dali vedeti, da punce od tipov v vaši družbi niso zaželene? Moški, ki ima svojo žensko res rad, jo bo rad pripeljal v svojo družbo. A če bo družba njegovo izbranko izločila, se bo odločil za njo. In to je tudi edino pravilno. Če je bil to vaš slučaj, je morda on celo na boljšem, ker je izgubil takšne “prijatelje”, kot ste vi.

Ne, mi bi se mogli zahvalit njej, ker nam je pokazala, kakega bednika smo smatrali za prijatelja 🙂 Zdaj pa nima več nje pa ne nas, dobro se je odločo![/quote]

Sploh pa, ali ste kdaj povabili na pijačo tudi njo, ali ste ji dali vedeti, da punce od tipov v vaši družbi niso zaželene? Moški, ki ima svojo žensko res rad, jo bo rad pripeljal v svojo družbo. A če bo družba njegovo izbranko izločila, se bo odločil za njo. In to je tudi edino pravilno. Če je bil to vaš slučaj, je morda on celo na boljšem, ker je izgubil takšne “prijatelje”, kot ste vi.[/quote]

Pri nas so punce vedno dobrodošle, en prijatelj skoz pride s punco, in ji je čist ok, pri nas je tudi logično da če povabim prijatla, da to avtomatsko velja za njegovo drago, pisnih povabil pa res ne pošiljam(o) tako da ne govori na pamet.

To da se njima nikol ni dalo (celo leto) je pač zdaj minlo še nas, zdaj pa kako smo mi hudobni ane? On pa je bil angelček, tipično pro-copatarsko vedenje, sicer pa od ženske težko pričakuješ kaj drugega.

Tvoje verzije ”edino pravilnega” so ga zdaj koštale ženske in prijateljev… če prijateljstva ne neguješ pač odide, in to je edino pravilno.

Ne, prijatelje že moramo imeti, ker je to dobro “za dušo”, če smo z nekom v dobrih osebnih stikih, s katerim se lahko o vsem pogovarjamo in nas razume. Dejansko tisti, ki želijo od prijateljstva malo več od zgornjih opisov, opazijo, da je pravih prijateljev zelo malo, so pa zato dragocenejši. ;)[/quote]

Jasno, bolje je imeti par draguljev, kot pa polno torbo kamenja :)[/quote]

Odvisno, kakšen si in s čim si zadovoljen ter glede na potrebe. Kakšni ekstrovert, torej nazven orientirani človek, ki se skoz giblje v družbi, obkrožen z ljudmi, zelo družaben človek, kolektivni športi, je za njega ponavadi to povsem zadovoljujoče. Bolj notranje usmerjeni ljudje, razmišljujoči kontemplativni, pa ponavadi rabijo tesnejše stike, globljo (idejno) povezanost, ker je za njih življenje ekstroverta “zemeljska površinskost”. Recimo za psihologa je prednost biti introvert, ker ima boljši vpogled v svoj “notranji svet”, kakor ponavadi potem tudi v tujo psiho. Medtem ko pa recimo za igralca pa ekstrovertizem: zgovornost, iznajdljivost, lahko navezovanje stikov, priljubljenost, prilagajanje družbenim situacijam, smukanje iz vloge v vlogo…

Em ne, čisti introvert bo zanič psiholog. kako naj nekdo razume ljudi, če ne hodi v družbo? Tak človek je lahko ne nek napiflan psiholog, ljudem pa bo šel na živce, ko bo začel s svojimi naučenimi teorijami.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nihče ni “čist” intovert niti “čist” ekstrovert. Nekaj imamo samo bolj oz. manj izraženo. Čistemu introvertu bi bil morda še najbližje recimo avtist, ki se zelo šibko odziva na okoliške dražljaje in živi v svojem svetu.

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f0/07/77/f00777cfaab40acddf52ed11128099e6.jpg[/img]

Ti se imaš recimo za poznavalca notranjega sveta, pa so ti recimo margot, antilopa, skela..že večkrat povedale, da…bluziš.

Preveč predsodkov in teorije, premalo izkušenj in odprtosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kje sem napisal, da sem imam za “poznavalca notranjega sveta” in kaj naj bi to pomenilo?
Če je nekomu nekaj idejno zelo tuje, pogosto rad reče, da je to “brezvezno bluzenje”, po moje so to ravno predsodki.

Če si že pri uporabnicah, se ne morem izogniti klasifikaciji :))
Margot in Skela : bolj ekstroverta, medtem ko Antilopa ne

Ekstroverti na M/Ž čveku. Dej no…

Čisti ekstrovert niti jst nisem. Kaj šele vi, lol

+1

Nihče ni “čist” intovert niti “čist” ekstrovert. Nekaj imamo samo bolj oz. manj izraženo. Čistemu introvertu bi bil morda še najbližje recimo avtist, ki se zelo šibko odziva na okoliške dražljaje in živi v svojem svetu.

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f0/07/77/f00777cfaab40acddf52ed11128099e6.jpg[/img][/quote]

Zanimivo, če bi moral dati neke opise sebe v teh besedah, bi jih največ (če ne kar veliko večino) našel v desnem spodnjem delu…..

Neke srečne zveze, ogromno prijateljev, neskončno število hobijev,… Potem pa več pišete na forum k jst, ki naj bi kao hodil samo na fitnes, pa nazaj domov. Ne ujema se.

Punce grejo, prijatelji pa ostanejo, a ne? Ne, če so ti prijatelji posesivni – če ne bi bili, bi ga razumeli in podpirali v njegovi sreči, in ga, ko se je opekel, sprejeli nazaj. Tako ste pa tipu zamerili in obrnili hrbet, ko vas je najbolj rabil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Punce grejo, prijatelji pa ostanejo, a ne? Ne, če so ti prijatelji posesivni – če ne bi bili, bi ga razumeli in podpirali v njegovi sreči, in ga, ko se je opekel, sprejeli nazaj. Tako ste pa tipu zamerili in obrnili hrbet, ko vas je najbolj rabil.[/quote]

S čem pa je on pokazal razumevanje do nas? In nas razumel, da želimo njega tudi v družbi?

Zakaj bi moralo razumevanje biti enostransko, kaj točno se tebi zdi, da je on naredil prijateljskega da si je zaslužil takšno razumevanje.

Punce grejo, prijatelji pa ostanejo, a ne? Ne, če so ti prijatelji posesivni – če ne bi bili, bi ga razumeli in podpirali v njegovi sreči, in ga, ko se je opekel, sprejeli nazaj. Tako ste pa tipu zamerili in obrnili hrbet, ko vas je najbolj rabil.[/quote]

S čem pa je on pokazal razumevanje do nas? In nas razumel, da želimo njega tudi v družbi?

Zakaj bi moralo razumevanje biti enostransko, kaj točno se tebi zdi, da je on naredil prijateljskega da si je zaslužil takšno razumevanje.[/quote]

O, bog ti pomagaj, če ne štekaš prijatelja, ki se zaljubi, že v štartu nisi vreden naziva prijatelj. Kaj šele Prijatelj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Se pridružim temu mnenju. Pa nikar ne misli, Matkic, da se kaj podobnega ne bi moglo enkrat zgoditi tudi tebi. Kako bi se potem počutil, če bi te tvoji frendi isto tako odpisali brez možnosti popravnega izpita?
Prmejduš, da ti še najbolj zagamani sodniki za umor blažje sodijo, če opazijo da se kesaš oziroma si ubil nenaklepno.

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f0/07/77/f00777cfaab40acddf52ed11128099e6.jpg[/img][/quote]

Zanimivo, če bi moral dati neke opise sebe v teh besedah, bi jih največ (če ne kar veliko večino) našel v desnem spodnjem delu…..[/quote]

Jaz pa v levem spodnjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close