Ljudje NISO
Kje sem napisal, da sem imam za “poznavalca notranjega sveta” in kaj naj bi to pomenilo?
Če je nekomu nekaj idejno zelo tuje, pogosto rad reče, da je to “brezvezno bluzenje”, po moje so to ravno predsodki.
Če si že pri uporabnicah, se ne morem izogniti klasifikaciji :))
Margot in Skela : bolj ekstroverta, medtem ko Antilopa ne[/quote]
Po vseh testih in tudi v reali sem precej skrajno inventirano bitje….
:-)))
Blazno si strokoven, ja.
Punce grejo, prijatelji pa ostanejo, a ne? Ne, če so ti prijatelji posesivni – če ne bi bili, bi ga razumeli in podpirali v njegovi sreči, in ga, ko se je opekel, sprejeli nazaj. Tako ste pa tipu zamerili in obrnili hrbet, ko vas je najbolj rabil.[/quote]
Se pridružim temu mnenju. Pa nikar ne misli, Matkic, da se kaj podobnega ne bi moglo enkrat zgoditi tudi tebi. Kako bi se potem počutil, če bi te tvoji frendi isto tako odpisali brez možnosti popravnega izpita?
Prmejduš, da ti še najbolj zagamani sodniki za umor blažje sodijo, če opazijo da se kesaš oziroma si ubil nenaklepno.[/quote]
Ne more se to zgodit meni, ker jaz vem, da ne bi zmogel z eno osebo bit cel čas skup pa nikol it k prijateljem………….. Počuto bi se zanič, ampak sam bi si tlakoval tako usodo če bi do nje prišlo, ampak jaz pač mislim vnaprej
Naj te nekaj vprašam, a če te tip prevara, mu daš popravni izpit? Torej 1x lahko vsak nekaj zajebe brez popravnega….
Kje sem napisal, da sem imam za “poznavalca notranjega sveta” in kaj naj bi to pomenilo?
Če je nekomu nekaj idejno zelo tuje, pogosto rad reče, da je to “brezvezno bluzenje”, po moje so to ravno predsodki.
Blazno si strokoven, ja.[/quote]
Jaz pa tudi : introventiran, ne inventiran :-)))))
Se pridružim temu mnenju. Pa nikar ne misli, Matkic, da se kaj podobnega ne bi moglo enkrat zgoditi tudi tebi. Kako bi se potem počutil, če bi te tvoji frendi isto tako odpisali brez možnosti popravnega izpita?
Prmejduš, da ti še najbolj zagamani sodniki za umor blažje sodijo, če opazijo da se kesaš oziroma si ubil nenaklepno.[/quote]
Ne more se to zgodit meni, ker jaz vem, da ne bi zmogel z eno osebo bit cel čas skup pa nikol it k prijateljem………….. Počuto bi se zanič, ampak sam bi si tlakoval tako usodo če bi do nje prišlo, ampak jaz pač mislim vnaprej
Naj te nekaj vprašam, a če te tip prevara, mu daš popravni izpit? Torej 1x lahko vsak nekaj zajebe brez popravnega….[/quote]
Primerjava je nerelevantna. Že ob začetku zveze dam tipu vedeti, da spolna prevara pri meni ne pride skozi in da ne kupim nikakršnega izgovora. Pri prijateljicah je pa tako, da popravnega izpita ne bi dala v primeru, da mi spelje tipa, ali ukrade denar, ali kaj podobnega. To, da pa prijateljica ne gre z mano na pijačo, ker zaradi kateregakoli razloga nima časa, pa ne jemljem za tako hud prestopek, da ga ne bi zmogla oprostit ali spregledat, glede na okoliščine. Tudi če bi mi razbila avto, bi se še dalo zmenit 🙂
Naj te nekaj vprašam, a če te tip prevara, mu daš popravni izpit? Torej 1x lahko vsak nekaj zajebe brez popravnega….[/quote]
Primerjava je nerelevantna. Že ob začetku zveze dam tipu vedeti, da spolna prevara pri meni ne pride skozi in da ne kupim nikakršnega izgovora. Pri prijateljicah je pa tako, da popravnega izpita ne bi dala v primeru, da mi spelje tipa, ali ukrade denar, ali kaj podobnega. To, da pa prijateljica ne gre z mano na pijačo, ker zaradi kateregakoli razloga nima časa, pa ne jemljem za tako hud prestopek, da ga ne bi zmogla oprostit ali spregledat, glede na okoliščine. Tudi če bi mi razbila avto, bi se še dalo zmenit :)[/quote]
Nekaj je, da ne greš na pijačo ker nimaš časa 1 teden, morda 1 mesec, nekaj pa je, če nimaš časa 365 dni! Se ti ne zdi razlika? Torej kdo določa, kje je popravni izpit, in kje ne, če ne mi sami, ker imamo mi drugačno mnenje o tem, smo slabi, ti pa dobra? Je tvoja odločitev kje popravni izpit in kje ne, edina pravilna?
Primerjava je nerelevantna. Že ob začetku zveze dam tipu vedeti, da spolna prevara pri meni ne pride skozi in da ne kupim nikakršnega izgovora. Pri prijateljicah je pa tako, da popravnega izpita ne bi dala v primeru, da mi spelje tipa, ali ukrade denar, ali kaj podobnega. To, da pa prijateljica ne gre z mano na pijačo, ker zaradi kateregakoli razloga nima časa, pa ne jemljem za tako hud prestopek, da ga ne bi zmogla oprostit ali spregledat, glede na okoliščine. Tudi če bi mi razbila avto, bi se še dalo zmenit :)[/quote]
Nekaj je, da ne greš na pijačo ker nimaš časa 1 teden, morda 1 mesec, nekaj pa je, če nimaš časa 365 dni! Se ti ne zdi razlika? Torej kdo določa, kje je popravni izpit, in kje ne, če ne mi sami, ker imamo mi drugačno mnenje o tem, smo slabi, ti pa dobra? Je tvoja odločitev kje popravni izpit in kje ne, edina pravilna?[/quote] ti se vedno lazes, ko pravis da punce odidejo prijatli pa ostanejo? hmmmm js tacga prijatla, ki laze ze nebi hotla met
Seveda ni samo moje mnenje pravilno, ti imaš drugačne kriterije. Te nočem obsojat, tudi tebe na nek način razumem. Ampak ne morem si pomagati, v tem primeru imam močan občutek, da bi bilo tebi bolj v zadovoljstvo, če bi poskusil temu frendu dati še eno šanso. Kaj te košta, če ga zdejle pokličeš in povabiš na tisti pir, pa četudi bo zadnjič? Morda pa ti bo povedal zgodbo, kako se je imel tisto leto brez vas. Morda je to zanj, pa tudi zate edinstvena priložnost za osebnostno rast.
Kakšnih testih? Nisem še slišal, da obstajajo posebni testi za to. In zakaj testih, saj potem menda poznaš sebe toliko, da se znaš umestiti približno, da veš, kam bolj tangiraš. Na forumu deluješ kot bolj jezičen človek 🙂 – in ti so ponavadi bolj usmerjeni nazven – v tok družbenih dogajanj, kar sem za Margo recimo prepričan. 😉
Seveda ni samo moje mnenje pravilno, ti imaš drugačne kriterije. Te nočem obsojat, tudi tebe na nek način razumem. Ampak ne morem si pomagati, v tem primeru imam močan občutek, da bi bilo tebi bolj v zadovoljstvo, če bi poskusil temu frendu dati še eno šanso. Kaj te košta, če ga zdejle pokličeš in povabiš na tisti pir, pa četudi bo zadnjič? Morda pa ti bo povedal zgodbo, kako se je imel tisto leto brez vas. Morda je to zanj, pa tudi zate edinstvena priložnost za osebnostno rast.[/quote]
Ma tile fantje tu so že tako visoki, da nimajo več kam rast….tudi v poln kozarec ne moreš več nič dotočit 😛
Seveda ni samo moje mnenje pravilno, ti imaš drugačne kriterije. Te nočem obsojat, tudi tebe na nek način razumem. Ampak ne morem si pomagati, v tem primeru imam močan občutek, da bi bilo tebi bolj v zadovoljstvo, če bi poskusil temu frendu dati še eno šanso. Kaj te košta, če ga zdejle pokličeš in povabiš na tisti pir, pa četudi bo zadnjič? Morda pa ti bo povedal zgodbo, kako se je imel tisto leto brez vas. Morda je to zanj, pa tudi zate edinstvena priložnost za osebnostno rast.[/quote]
Ma tile fantje tu so že tako visoki, da nimajo več kam rast….tudi v poln kozarec ne moreš več nič dotočit :P[/quote]
Hehe, nekateri res kar prekipevajo od vseh mogočih kvalitet. Vključno z mano, se razume 😉
Ma Margo te ima rada. To tudi že veš. Daj napiši še kaj no. :)[/quote]
Čakaj malo, ti si to vzela kot žalitev? 🙂 Tipi osebnosti ali delitev na bolj ekstrovertirane ali introvertirane ljudi se ne delijo kakovostno na “boljše ali slabše”, ampak bolj, kako delujemo. Evo, morda bi lahko šla za filmsko igralko ali političarko, potem bi še imela več oboževalcev na MONu. 😀
Čakaj malo, ti si to vzela kot žalitev? 🙂 Tipi osebnosti ali delitev na bolj ekstrovertirane ali introvertirane ljudi se ne delijo kakovostno na “boljše ali slabše”, ampak bolj, kako delujemo. Evo, morda bi lahko šla za filmsko igralko ali političarko, potem bi še imela več oboževalcev na MONu. :D[/quote]
Filmski igralci so poklicni šizofreniki. Vživeti se morajo/znajo v vse mogoče vloge. Torej so občasno tudi introverti.
Kakšnih testih? Nisem še slišal, da obstajajo posebni testi za to. In zakaj testih, saj potem menda poznaš sebe toliko, da se znaš umestiti približno, da veš, kam bolj tangiraš. Na forumu deluješ kot bolj jezičen človek 🙂 – in ti so ponavadi bolj usmerjeni nazven – v tok družbenih dogajanj, kar sem za Margo recimo prepričan. ;)[/quote]
Za vsako stvar so testi….to pa že veš.
Margo in jaz sva zelo različni – ali pa niti ne v določenih stvareh.
Kar se pa tiče toka družbenih dogajanj, sem jaz strogo ob robu…kar
pa seveda ne pomeni, da nimam mnenja o zadevah in da recimo na
forumu (ki je raj za introventirance, a ne?) to mnenje tudi povem…
Skratka – falil si.
Čakaj malo, ti si to vzela kot žalitev? 🙂 Tipi osebnosti ali delitev na bolj ekstrovertirane ali introvertirane ljudi se ne delijo kakovostno na “boljše ali slabše”, ampak bolj, kako delujemo. Evo, morda bi lahko šla za filmsko igralko ali političarko, potem bi še imela več oboževalcev na MONu. :D[/quote]
Ja kje si pa zdaj spet prebral, da sem vzela kot žalitev? :))) Še napisala sem ti, da te imam rada. Ti to ni dovolj?:)))
Ti si tako prikupno smotan, da enostavno ne morem, da te ne bi imela. :)) Ja, komot bi bila lahko igralka, političarka pa bolje da nisem. Vse bi nagrabila sebi, priznam :))
Kakšnih testih? Nisem še slišal, da obstajajo posebni testi za to. In zakaj testih, saj potem menda poznaš sebe toliko, da se znaš umestiti približno, da veš, kam bolj tangiraš. Na forumu deluješ kot bolj jezičen človek 🙂 – in ti so ponavadi bolj usmerjeni nazven – v tok družbenih dogajanj, kar sem za Margo recimo prepričan. ;)[/quote]
Skratka – falil si.[/quote]
Mislim, da bi se midve zelo lepo ujeli in ne bi imeli nbenih težav. Pa še nekaj skupnega imava: obe imava zelo radi lepe in pametne moške, tako da komaj že čakam tist najin skupen dopust :)))
Skratka – falil si.[/quote]
Mislim, da bi se midve zelo lepo ujeli in ne bi imeli nbenih težav. Pa še nekaj skupnega imava: obe imava zelo radi lepe in pametne moške, tako da komaj že čakam tist najin skupen dopust :)))[/quote]
Kam sva že rekli da greva? :-)))
(hint hint…mene privlačijo vikingi…a na Islandiji, na Škotskem al pa na
Norveškem si že bla?:-)))
Mislim, da bi se midve zelo lepo ujeli in ne bi imeli nbenih težav. Pa še nekaj skupnega imava: obe imava zelo radi lepe in pametne moške, tako da komaj že čakam tist najin skupen dopust :)))[/quote]
Norveškem si že bla?:-)))[/quote]
Na Škotskem pa boš težko našla vikinge, ampak prej rdečkaste kelte. 🙂
Greva skupaj v Stockholm, jaz bom vzel švedsko masažo:
https://www.youtube.com/watch?v=cELx3pfWWX4#t=03m38s
Norveškem si že bla?:-)))[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=cELx3pfWWX4#t=03m38s%5B/quote%5D
Tam na severu je vse tko mal slastno premešan.
https://www.youtube.com/watch?v=cELx3pfWWX4#t=03m38s%5B/quote%5D
Tam na severu je vse tko mal slastno premešan.[/quote]
Kako to misliš “premešano”?
Forum je zaprt za komentiranje.