Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LJUBLJANSKE KOKOŠI

LJUBLJANSKE KOKOŠI

V Sloveniji so ženske prijetne,razen Ljubljančank,katere se”IMAJO” za fansi,koristoljubke,polne same sebe,……itd

Prosim za odgovor:

Zakaj ste Ljubljančanke takšne KOKOŠI??????????????

Bog z vami!

Na faxu se spomnim, da sem se lažje ujel s puncami, ki niso bile iz Ljubljane ( jst sem iz Lj ). Očitno zna bit res nekaj na tem…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se strinjam s tabo!

Že po energiji in samem obnašanju se vidi,kaj in kdo je.Ampak ZAKAJ takšne KOKOŠI?

Bog z vami!

spet en podpovprečen zafrustriran tip, ki cedi sline po fensi in šmensi ženskah, ki pa ga očitno niti povohajo ne. Vprašaj raje sebe, zakaj ti je fasada tako pomembna?

p.s.Sem poročen in živim prijetno družinsko življenje,toliko v vednost!

Kaj ne premoreš odgovoriti na eno čisto lahko vprašanje:

Bog z vami!

Bo nekaj na tem. Tipično za LJubljančane (M in Ž) je to, da mislijo, da so center sveta. Si zaželijo srečanja, ampak to srečanje mora seveda biti v LJ. Ne bi se oni peljali pol poti, ne oni pričakujejo, da se bomo mi pripeljali do njih.

Težko bi rekla, da so v Ljubljani ženske putkaste. 🙂 Sama sem spoznala več Štajerk takih, čeprav (da ne bo pomote) nimam splošnega mnenja o Štajerkah, da so putkaste. Moram pa reči, da glede na opevano lepoto Ljubljančank, v naši “metropoli” nisem srečala toliko lepih ljudi kolikor bi pričakoval glede na to, da je vseeno največje mesto. Sem in tja vidiš prej kakšno preveč lepo napravljeno žensko oziroma načičkano žensko, naravne lepote pa je bolj malo. Da ne govorim o precej pod solarijem ožgane porjavele lepote. :))

SE STRINJAM S TABO!!!

Bog z vami!

Na faksu so bili najbolj težavni ljubljanski študenti (so seveda svetle izjeme tako kot vedno). Oni niso mogli na predavanje, zamujali so, če je bilo potrebno kaj iskat it v LJ, oni reveži niso mogli, smo se mogli mi pripeljati od drugod.
V glavnem ene prave pokore so bili.

Bog z vami![/quote]Če je Bog s tabo bi ti lahko prišepnil, da si pustiš malo rezerve, ker kar vsem puncam v Lj. pa tudi ni zraslo kurje perje…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

SE PRAVI SO KOKOŠI???

Bog z vami!

Bog z vami![/quote]Če je Bog s tabo bi ti lahko prišepnil, da si pustiš malo rezerve, ker kar vsem puncam v Lj. pa tudi ni zraslo kurje perje…. ;)[/quote]

Jah,katerim še ni pa jim že raste..;)

Bog z vami!

Ne, niso kokoši. Od kokoši ima človek jajca.
Se pa močno strinjam, da so LJčani v povprečju veliko bolj samovšečni kot ostali.

Na faksu se spomnim, da so bili Ljubljančani najbolj našopirjeni od vseh. Pa so se hvalili, da so njihovi starši zdravniki, odvetniki…Pa jim je očka kupil avto in so ga kazali pred ostalimi študenti, po možnosti je bil avto nemške znamke. Ostali študentje smo jih poimenovali “klika”.

Vse to šopirjenje ima smisel, če je na drugi strani občudovanje, če ga ni izpade vse skupaj kot blamaža 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj so se blamirali. Sploh na izpitih oz. rezultatih teh izpitov.
Pri skupinskem delu pa ponavadi nismo marali LJčanov zraven, ker se jim preprosto ni ljubilo delat. Vedno na polno zaposleni.
Da ne govorimo o njihovi nerazgledanosti. Pa osnovih stvari ne poznajo. Ravno toliko, da ne trdijo, da je krava vijolična.
Spet poudarjam: so pa tudi svetle izjeme.

zadovoljni ljudje ne rabijo filat ega s poniževanjem drugih. Vsekakor pa so Štajerci najbolj pomilovanja vredni ljudje na svetu. Poleg tega, da imajo zaradi slovenskosti manjvrednostni hlapčevski kompleks kot vsi Slovenci, imajo oni še kompleks do Ljubljančanov. Saj nič čudno, da tako pobijajo svoje žene (letos že štiri vse na Štajerskem, pa še en tast je padel).

Človek po tem lahko sklepa, da ti nisi najbolj zadovoljen(a)? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V glavnem mestu so pa otroke vrgli čez okno….. :/ 🙁

Mogoče pa je obratno 🙂 …. sem Ljubljančanka pa nimam deca Ljubljančana, ker so too much zakompleksani in zakomplicirani … Bo debata tudi po tem padla …

Lahko odgovoriš na eno preprosto vprašanje???

Zakaj so Ljubljančanke takšne KOKOŠI??????????????

Bog z vami!

Pa vsake toliko kakega otroka pohodijo do smrti pa kakega mladaniča pretepejo do smrti pa povozijo mladenke do smrti.

vprašanje je popolen mimosunek … napačno je zastavljeno.

bistvo je v tem kakšen dripec je tip, da ima ženske za “kokoši” — neglede na geografijo.

btw: kokoš vedno počepne, ko se nanjo spravi Petelin ☺ — sluzastega deževnika pa pomalica med čepenjem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Potem so tudi Ljubljančani…..polni sebe ali kako?

Bog z vami!

Torej si ti močno nezadovoljna oseba, ha ha..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close