Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje – 2

Ljubljana – srečanje – 2

Prilike vedno so, pomembno je le kako jih izkoristiš :)[/quote]

Verjamem, da si želel le Piko frendovsko opozoriti, da naj pazi, da je ne izkoristim :-)[/quote]
Ja ker izkoriščanje je pa tvoj primarni cilj v življenju 🙂

Jaz pridem se veselim žurke pri antilopi :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Verjamem, da si želel le Piko frendovsko opozoriti, da naj pazi, da je ne izkoristim :-)[/quote]
Ja ker izkoriščanje je pa tvoj primarni cilj v življenju :)[/quote]

Ja, buh pomagej 🙂

To je na začetku hotel na svoj način povedat Paco.. pa mu je pametni Marko solil pamet o branju… :)[/quote]
Ker registracija je en tak nepremostljiv problem. Za tiste, ki imajo hudo željo priti, verjamem, da ni. Jamreki ga pa vedno najdejo, nikoli ni tako idealno, da ne bi našli izgovora. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je na začetku hotel na svoj način povedat Paco.. pa mu je pametni Marko solil pamet o branju… :)[/quote]
Ker registracija je en tak nepremostljiv problem. Za tiste, ki imajo hudo željo priti, verjamem, da ni. Jamreki ga pa vedno najdejo, nikoli ni tako idealno, da ne bi našli izgovora. ;)[/quote]
Ni problem v registraciji, kot tudi poanta ne. Kar pa je poanta je soljenje pameti o branju.. Velika razlika 🙂
Sicer sem pa tud sam mnenja, da neregistrirani/izbrisani naj ostanejo tam kjer so.. ampak ko že solimo pamet 🙂 pa ko se mi glih da 🙂

Ker registracija je en tak nepremostljiv problem. Za tiste, ki imajo hudo željo priti, verjamem, da ni. Jamreki ga pa vedno najdejo, nikoli ni tako idealno, da ne bi našli izgovora. ;)[/quote]
Ni problem v registraciji, kot tudi poanta ne. Kar pa je poanta je soljenje pameti o branju.. Velika razlika 🙂
Sicer sem pa tud sam mnenja, da neregistrirani/izbrisani naj ostanejo tam kjer so.. ampak ko že solimo pamet 🙂 pa ko se mi glih da :)[/quote]
Kakšno soljenje pameti? Če nisi prebral med vrsticami, kaj sem želel povedat, sem ti napisal tule zgoraj. It je ogranizatorka in ona je postavila pogoje. Drugi naj se temu prilagajajo, bi bilo dovolj spoštljivo in mislim, da so bili pogoji jasni, vabilo pa odprto za vse.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer sem pa tud sam mnenja, da neregistrirani/izbrisani naj ostanejo tam kjer so.. ampak ko že solimo pamet 🙂 pa ko se mi glih da :)[/quote]
Kakšno soljenje pameti? Če nisi prebral med vrsticami, kaj sem želel povedat, sem ti napisal tule zgoraj. It je ogranizatorka in ona je postavila pogoje. Drugi naj se temu prilagajajo, bi bilo dovolj spoštljivo in mislim, da so bili pogoji jasni, vabilo pa odprto za vse.[/quote]
Eh Marko… prav naj bo po tvoje, ne da se mi 🙂
Tole zmore samo Matkic…

Me zanima koliko ljudi je vsaj pol tolk pogumnih kot pišejo.

Jaz sem pa samo mislil, da se ti da, ko si malo nazaj napisal, da se ti. 🙂

Ja zareklo se mi je 🙂 pozabil sem s kom imam opravka. Za debato s tabo bi rabil ves dan, pa imam pametnejše delo 🙂

Jaz sem, ti nisi. Torej polovica je sigurno 🙂

Jaz sigurno sem pogumna in si upam marsikaj, pa ti?

Ah pa hvala za omejenost, si vsaj direktna in vrlina vredna spoštovanja!

Jaz sem ponavadi preko neta pogumen v živo sem pa bolj tiho in opazujem :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz sem, ti nisi. Torej polovica je sigurno :)[/quote]

Fanta, mir! Ne potrebujemo še enega para, Marko-Matkič je dovolj 🙂

Ja zareklo se mi je 🙂 pozabil sem s kom imam opravka. Za debato s tabo bi rabil ves dan, pa imam pametnejše delo :)[/quote]
Eh, saj sva hitro razjasnila. 🙂

V reali sem še bolj pogumna. Tukaj se na momente prav zadržujem:).

V reali sem še bolj pogumna. Tukaj se na momente prav zadržujem:).[/quote]
Me prav zanima ja… 🙂

V reali sem še bolj pogumna. Tukaj se na momente prav zadržujem:).[/quote]
Me prav zanima ja… :)[/quote]

150%

Me prav zanima ja… :)[/quote]

150%[/quote]
Lahko bi rekla tud 300%
Tukaj pogum ne šteje 🙂
In na lepe oči tud ne verjamem….pač sem tip, ki se mora prepričat….

150%[/quote]
Lahko bi rekla tud 300%
Tukaj pogum ne šteje 🙂
In na lepe oči tud ne verjamem….pač sem tip, ki se mora prepričat….[/quote]

To ni moj problem:).

Lahko bi rekla tud 300%
Tukaj pogum ne šteje 🙂
In na lepe oči tud ne verjamem….pač sem tip, ki se mora prepričat….[/quote]

To ni moj problem:).[/quote]
moj tudi ne… ampak, ko si se ravno spraševala o pogumu sem ti nazorno pokazal tvoj pogum 🙂

To ni moj problem:).[/quote]
moj tudi ne… ampak, ko si se ravno spraševala o pogumu sem ti nazorno pokazal tvoj pogum :)[/quote]

Ti moj pogum ocenjuješ zgolj na podalgi ene situacije, ki se ni odvila v tvoj prid. To zame ni merilo. Torej moj pogum ostaja še naprej 150%.

Poskušam si predstavljati, kako v praksi funkcionira 150% pogum: torej, da si upaš iti do roba kilometrskega prepada je enako 100%, če si upaš še korak dlje je 150% ? 🙂

Sektašenje in elitizem prijavljenih do neprijavljenih mi ni bilo nikoli blizu.
Ali bo meeting point objavljen javno, ali pa me pač ne bo!
“Meni Dunaja ni bilo treba, mene pa Dunaju”: bi rekel Martin Krpan.
Ali bo kdo špegal izza vogala, ker mu je nerodno stopiti med neznane znance, me tudi ne skrbi!
Jaz se nima pred kom skrivati in sem o vsakem napisal tisto kar sem mislil v tistem trenutku!
Ostali pa po svoje. Vsak ima vso pravico, da se odloči kakor mu drago.
Tudi pravice do kontaktiranja preko ZS nikomur ne odrekam, čeprav je meni najmanj bebavo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja zareklo se mi je 🙂 pozabil sem s kom imam opravka. Za debato s tabo bi rabil ves dan, pa imam pametnejše delo :)[/quote]

To je zato, ker nekaj poveš, pa ne poznaš ozadja svojih besed. Vzroka za svoje besede.

Kaj šele za besede drugega. Recimo.

Sicer pa,

javno ne pišem lokacije zaradi želje drugega/-ih, pa tudi če bi lokacijo napisala, nikakor ne bi napisala javno svoje tel.št.. V vsakem primeru bi se potem nekako skoraj morali registrirati in si izmenjati še kakšne druge informacije. Z nekimi prepoznavnimi znaki (v stilu predlaganih brisačk, ali rumenih rutk, kot prvošočki), pač ne bi kolovratila po Lj oz. lokaciji, kjer naj bi se dobili. Saj sem za hece, ampak toliko pa spet ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close