Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje – 2

Ljubljana – srečanje – 2

Ker ste na prvotni temi zašli v druge vode…

nadaljujem tako:

Ljubljana, dne 7.12.2013 ob 16 uri se dobimo.

Lokacijo in telefonsko dobite na ZS.

Kdor ima željo, mi naj piše na ZS. Zaenkrat nas je nekje 8.

kako daleč naokoli osmice je to ☺ men 0 in neskončno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na neznani lokaciji??? Benti srečanje brez meeting pointa!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

brez razpoznavnih znakov??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Neznana je samo za tiste, ki itak ne nameravajo priti. 🙂

Neznana je samo za tiste, ki itak ne nameravajo priti. :)[/quote]
Kdo ne namerava priti ocenjuješ ti, ki se bojiš kdo BO prišel!

Kdo ne namerava priti ocenjuješ ti, ki se bojiš kdo BO prišel![/quote]
Bojim se dominantnih žensk. Nisi tega vedel ? 🙂

Jaz nič ne ocenjujem. Ocenjuje vsak sam, ki se odloči priti in vzpostaviti kontakt ali pa ne.

Paco, ti si pa tolk naporen!

Paco, ti si pa tolk naporen![/quote]
Ti pa takooooooooooo sluzasta!

Za tiste, ki slabo berejo: Lokacijo in telefonsko dobite na ZS. Kdor ima željo, mi naj piše na ZS

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za tiste, ki slabo berejo: Lokacijo in telefonsko dobite na ZS. Kdor ima željo, mi naj piše na ZS[/quote]
Kdo slabo bere? Meni se zdi da ti!
Če je pogovor tu in se je spremenil v marsikaj drugega, kot je bil namen, ne vidim nobenega smisla, da se lokacija skriva. Jaz se z lahkoto zmenim javno.
A zdaj razumeš o čem jaz pišem!

Za tiste, ki slabo berejo: Lokacijo in telefonsko dobite na ZS. Kdor ima željo, mi naj piše na ZS[/quote]
Če je pogovor tu in se je spremenil v marsikaj drugega, kot je bil namen, ne vidim nobenega smisla, da se lokacija skriva. Jaz se z lahkoto zmenim javno.
A zdaj razumeš o čem jaz pišem![/quote]

Tovariš Paco, s katero nogo si pa ti danes vstal?

Tovariš Paco, s katero nogo si pa ti danes vstal?[/quote]Z leseno…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tovariš Paco, s katero nogo si pa ti danes vstal?[/quote]

Samo težaku razlaga, da se mu ni treba vtaknit v vsako stvar 🙂 in naj začne brat

Samo težaku razlaga, da se mu ni treba vtaknit v vsako stvar 🙂 in naj začne brat[/quote]

Ok, ampak mi smo se res vsi dogovorili preko ZS. Naj še on kontaktira It, da mu pove informacije, če bi rad prišel. Simple.

Kot vedno nimam pojma. Nikoli se nisem obremenjeval z nogami (morda tu in tam z ženskimi).
Moti me obremenjevanje s tem, kaj lahko kdo javno zve in česa ne.
Malce me asociira na skrite seje……..
S tovariškimi pozdravi
Paco

Samo težaku razlaga, da se mu ni treba vtaknit v vsako stvar 🙂 in naj začne brat[/quote]

Ok, ampak mi smo se res vsi dogovorili preko ZS. Naj še on kontaktira It, da mu pove informacije, če bi rad prišel. Simple.[/quote]
Za dogovor srečanja udeležencev foruma in mesto srečanja je ZS čist nepotreben..

Ok, ampak mi smo se res vsi dogovorili preko ZS. Naj še on kontaktira It, da mu pove informacije, če bi rad prišel. Simple.[/quote]
Za dogovor srečanja udeležencev foruma in mesto srečanja je ZS čist nepotreben..[/quote]

Sploh ne, ker se je javna debata sprevrgla v vse drugo kot pa iskanje lokacije, dneva in časa:)

Za dogovor srečanja udeležencev foruma in mesto srečanja je ZS čist nepotreben..[/quote]

Sploh ne, ker se je javna debata sprevrgla v vse drugo kot pa iskanje lokacije, dneva in časa:)[/quote]
To se vse da odpravit v novi temi, kar v naslovu naprimer. Takole ZS dogovarjanje pa meni izgleda kot VIP, .. žal 🙂

Sploh ne, ker se je javna debata sprevrgla v vse drugo kot pa iskanje lokacije, dneva in časa:)[/quote]
To se vse da odpravit v novi temi, kar v naslovu naprimer. Takole ZS dogovarjanje pa meni izgleda kot VIP, .. žal :)[/quote]

Tipček, če bi se rad pridružil, ti lahko jaz osebno na ZS prišepnem hehe.

No, zdaj sta pa že dva, ki ne znata brat. Še kak? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, zdaj sta pa že dva, ki ne znata brat. Še kak? :))[/quote]

nekam sitni so danes tile naši moški … le kaj bi bil lahko vzrok temu? 😉

To se vse da odpravit v novi temi, kar v naslovu naprimer. Takole ZS dogovarjanje pa meni izgleda kot VIP, .. žal :)[/quote]

Tipček, če bi se rad pridružil, ti lahko jaz osebno na ZS prišepnem hehe.[/quote]
Lahko mi kaj šepneš seveda 🙂

Ti jih prepuščam, imaš več izkušenj z njimi. Nekatere je boljše pustiti pri miru in jim rečt, da imajo prav. :))

Zajebano postane za ženske, ko moški začnejo misliti s tisto edino sivo celico!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close