Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje – 2

Ljubljana – srečanje – 2

Če ste poparčkani ste v končnem samo 4 se splača zdruzga konca SLO v LJ zaradi virbca al boš ti pustila moža doma???In tam poiskala druzga.

Če ste poparčkani ste v končnem samo 4 se splača zdruzga konca SLO v LJ zaradi virbca al boš ti pustila moža doma???In tam poiskala druzga.[/quote]

Nismo poparčkani, mene je moj izbranec pustil na cedilu 😉

Če ste poparčkani ste v končnem samo 4 se splača zdruzga konca SLO v LJ zaradi virbca al boš ti pustila moža doma???In tam poiskala druzga.[/quote]

Nismo poparčkani, mene je moj izbranec pustil na cedilu ;)[/quote]

Al je hecen 🙂

Za vse ki vas zanima s prve roke v soboto ob 16 uri se dobimo pred hotelom Slon kjer sledi pogostitev.

Hotel Slon je bil izbran zaradi bližine stare Ljubljane in enostavnega parkiranja ter prihoda na sam prostor srečanja.

Večerja do 22 h nato sledi sprehod po stari Ljubljani in morebitno parčkanje.

Na posebno povabilo Antilope smo potem po sprehodu vabljeni k nji domov kjer je sledi organzirana nadaljnja zabava z ansamblom do zgodnjih jutranjih ur.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

HAHAHAHAHA a to se luzerji dobite 😀

Čestitke… uspelo se vam je zmenit v hmmmm 3 tednih ali še več…. o nečem kar se jaz zmenim v par minutkah…

stare babnce in pohotni tipi se bodo dobli v LJ …

čestitke…. bolše da grem v srednjo šolo žicat punce in grem z njimi na maturanca… tam je več zabave!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

SVA ŽE DVA

Kako se boste pa prepoznali tisti, ki se še ne? Kakšen poseben predmet ali znak? Pred časom so bile na tem forumu aktualne brisače, danes pa ne vem če so še.

Prijavi se in boš vse izvedel 🙂

Povsem primerno za 26 letnega otroka, pojdi še malo do osnovne šole, mogoče se boš kateri zdel primeren. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prijavi se in boš vse izvedel :)[/quote]

Žal ne bo šlo. Ura in dan sta mi malce ne ravno primerna. Utegne pa se zgodit kaj podobnega kot na tistem pikniku pred časom :-))

hehe, mislim, da se ne bi branu tudi kake stare babnice, a ne dečko? 🙂

Prijavi se in boš vse izvedel :)[/quote]

Žal ne bo šlo. Ura in dan sta mi malce ne ravno primerna. Utegne pa se zgodit kaj podobnega kot na tistem pikniku pred časom :-))[/quote]

Zakaj pa potem sprašuješ stvari, ki so zate nerelevantne? 🙂

Piknik ste imeli? Zanimivo.

Žal ne bo šlo. Ura in dan sta mi malce ne ravno primerna. Utegne pa se zgodit kaj podobnega kot na tistem pikniku pred časom :-))[/quote]

Piknik ste imeli? Zanimivo.[/quote]

calypso, a ti prideš?

Stare babnice? Ko boš enkrat sprobal eno 40+ boš šele vedel kaj je to ta prava ženska!
Sicer pa je že Bukowsky zapisal: vi mladci kar imejte mlade device, meni dajte raje stare babe v visokih petah, ki so se jim riti pozabile postarati…:)

calypso, a ti prideš?[/quote]

Bi prišla, če bi bil kateri drugi datum, ta vikend zame ni možno :/

Škoda!

Zakaj? Bo že še kakšna prilika 🙂

calypso, a ti prideš?[/quote]

Bi prišla, če bi bil kateri drugi datum, ta vikend zame ni možno :/[/quote]Sami izgovori,kar laž saj se že 3 tedne dogovarjate!!!

Zakaj? Bo že še kakšna prilika :)[/quote]
Prilike vedno so, pomembno je le kako jih izkoristiš 🙂

Ena dobro namerna!

Glede na to, da je prvotno bilo mišljeno za registrirane IN ANONIMNE člane, ste sedaj povedali vse, da to srečanje bo le za registrirane člane, ostali niso zaželjeni.

To je na začetku hotel na svoj način povedat Paco.. pa mu je pametni Marko solil pamet o branju… 🙂

Bolj je bilo mišljen nasvet kot vprašanje. malo čudno bi bilo, da bi prišlčio in se cel čas samo iskali. :-))

Zakaj? Bo že še kakšna prilika :)[/quote]
Prilike vedno so, pomembno je le kako jih izkoristiš :)[/quote]

Verjamem, da si želel le Piko frendovsko opozoriti, da naj pazi, da je ne izkoristim 🙂

To je na začetku hotel na svoj način povedat Paco.. pa mu je pametni Marko solil pamet o branju… :)[/quote]

Priznam, nisem prebrala vseh 55 postov. Ja določeni znajo solit pamet, ker ne znajo brat med vrsticami.

Bolj je bilo mišljen nasvet kot vprašanje. malo čudno bi bilo, da bi prišlčio in se cel čas samo iskali. :-))[/quote]

Morda je to bistvena tematika srečanja – da se iščejo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close