Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubim starejšega !!!

Ljubim starejšega !!!

Punca, mislim da si še malo mlada za toliko starejšega moškega in da bo čez kakšnih deset let izgledalo zelo čudno, ko se bosta skupaj sprehajala po domu upokojencev.
Odločitev pa je seveda tvoja.

Imam sosedo, ki je stara 27 let, njen fant pa 54 (tolk kt njen oče).
Od začetka je blo krasno. Full sta okol hodila na večerje, draga vina, za novo leto v Francijo…Kupila si je boljši avto, hodila sta v njegovo stanovanje, pa šampanjček… Skratka, oh in sploh.

Ker pa je bil on ločen in še očka povrhu, sta imela z bivšo dogovorjeno, da gresta zaradi otrok vsako leto skupaj na počitnice.

Tukej pa se pojavi problem? Ki je vsak dan večji.
Vsi njeni letniki se poročajo, imajo že otroke, ona pa ne ve, kaj in kako. On ne bi imel otrok, ona si želi nekaj ustvarit…

Punca, pamet v roke. Od začetka je vse lepo in prav, ko pa med poližeš, ostane le kup problemov.

Vso srečo!!!!!

Draga *Maja*, seveda je imel JOHANUS prste vmes. Sem izmeril če se lahko pojavim na forumu in se zabavam s tabo vred. Ima pa tale moja tema zanimiv raiting, saj se vlece tudi na Moškem forumu za vsaj mesec in pol. Odgovori so pa izjemno zanimivi in poučni.

Naj sklenem s tem stavkom.

Ne poslušajte starejših, ampak pametnejše !

V priklonu

JOHANUS

Babe nehajte ga že srat in pustite ljudem, da živijo kot jim paše.

Ne dokazujte ” kurje pameti ” !

Vsak ima zdravo pamet in svobodno voljo, leta ne igrajo vloge- samo pri pameti mogoče. pa še to vedno ne drži !

Vsak si zasluži svoj mir!

iza

Ojla, ne obupat!

Glavno, da se imata vidva fino, vse ostalo pa tko al tko ni pomembno.
Leta, ne ga no sekat.

Pusti, nek traje… sve dok traje, dobro je…

ker nej ,sam da je dobro….

se strinjam s tabo, johanus.
:)))

Saskia, če prav razumem, naju je Iza že združila v nerazdružljivi par!!!

A, vidiš, saj vse vedo. zdaj se nama ne bo treba več skrivat!!!

v priklonu,

JOHANUS

dobro juro!

jest tud tko pravim – kamor gre bik, naj gre še štrik…

Mi še na misel ne pride , da bi koga združevala ali razdruževala.

Napisala sem le svoje mnenje.

Pa prijeten dan!

iza

Pa saj je ratal že cel roman iz tega!!!!!!!!!!!!
Punca, res si faca, pravilno razmišljaš, si realna in se lahko samo nasmeješ pravi NEVOŠČLJIVOSTI nekaterih tukaj. Pa se sploh ne gre za moralna načela, fantaziranja in ugibanja o prihodnosti. Vse imaš pred sabo, uživaj 1000%, zavestno, z vsemi čuti kolk ti duša da.
Ampak, če sem iskrena: mislim, da ti bo pot prekrižal nekega dne en tapravi zate, tebi podoben, po letih, karakterju, zrelosti!
To je samo moje predvidevanje. Življenja pa itak nihče ne more do potankosti načrtovati. Hvala bogu!
Pa še nekaj: te v bistvu tudi razumem. In vem, kako presneto privlačni in šarmantni znajo biti znajo biti tisti nad…….

Vso srečo!!!!!!!

predvidevam da ma dost keša…

Avtor: pat
Datum: 25-03-04 22:06

Kurec24cm, ti že veš!;)
A si ti tisti Kurec iz siol forumov?

Kurec24cm:
NE,jaz sem tisti Kurec ki je med mojimi nogami.

men pa ni nč jasno, ampak bi mela takega, ki kar lahko skoz, pa tud če je atek

mars1

Ljudje bodite vendar realni, kje pa se bosta golobčka dobivala čez par let? v domu upokojencev (če bo sreča…………….)

hitro izkoristite vse poze v postelji,ker kmalu itak ne bo mogu vec sexati.

Moram se oglasit, ker se mi je zgodilo podobno kot tebi… No in če majo drugi predsodke, je to njihov problem, ne moj. Jaz vem, da ne bo trajalo 20 let, ampak men je vseeno, ker živim za trenutek. Dokler bo trajalo, bo trajalo. Itak se naveličaš enih in istih ljudi, tako da mi je vseeno, če bom pa čez nekaj let imela drugega, kdo pa pravi, da če bi imela mlajšega, da bom ostala za vedno z njim. Mogoče pa men mlajši ne ustrezajo. Enega sem pravkar pustila, pa ni bil razlog ta drugi tip. Gre preprosto za dejstvo, da se jaz ne morem v tako osebo zaljubit.

,ANITA,ITAK DA SE MI TVOJE PISMO GNUSI(VSEBINA)…..ČE PA NE MOREŠ SPREJETI KRITIKE,ZAKAJ NAS SPRAŠUJEŠ! RAJE SE ZRESNI IN POJDI V ŠOLO!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close