Ljubim starejšega !!!
Plus dedi ima polno denarnico in lahko bejbiki nudi dosti več, kot fantje njenih let, ki so še študentje in nimajo za razvajanje in crkljanje.
Kajneda, Anitka, da je vsaj malo tudi to res? Pa ti nisem fouš, sploh ne, ampak če te ne bi nekje glodal črviček dvoma glede tvoje zveze, ne bi tle spraševala..
Anita69,
Moja starša sta poročena 35 let, med njima je 33 let razlike. Oči je bil vdovec in se je ponovno poročil z mojo mami. Sta fenomen – kapo dol!! Vendar v tovrstni zvezi je potrebno veliiiiko razumevanja, prilagajanja pa tudi odrekanja mnogim stvarem, saj so včasih mnenja zaradi različnega pojmovanja zelo različna. Saj ne rečem, po desetih letih zveze še vse OK, po 30-ih pa pri starejšem že nastopijo rahli znaki starostne demence in s tem tudi čisto drugačen pogled na svet. In če partnerja takrat ne najdeta skupnega jezika, zna biti zelo neprijetno. Če imaš sama morda še kakega živega starega očeta, pomisli na njegovo razmišljanje, dejanja, pa tudi če je v dobri kondicijski pripravljenosti se pogosto zgodi, da določenih stvari ne zmore, ali pa noče… Boš lažje razumela, kaj ti sporočam. Veš ti verjetno ne veš, kaj je to starostna demenca – to z leti pride in vsi jo bomo doživeli, ko/če bomo stari več kot 80 let.Takole ti svetujem: razmisli malo, kako bo, ko boš ti čez 20 let npr. želela še potovati, početi veliko stvari, tvoj partner pa verjetno ali ne bo želel ali pa ne bo mogel. Veš, moški pri 50-ih je res žrebec v postelji, lahko zadeva funkcionira vse do 80-ih in več brez težav, če to funkcionira, je sploh super, a veliko ostalih stvari je, za katere je včasih bolje, če bi jih parnerja uživala skupaj, se skupaj starala in če razlika v letih ne bi bila prevelika. Upam, da razumeš, kaj sem ti hotela sporočiti. Seks ni vse, če imaš z njim resne namene tudi kasneje, pošteno premisli…..Starost je lepa, še lepša pa je če se staraš z “vrstnikom”. Sama sem ponosna na svoja starša, saj sta res fenomenalna, kar se tiče njune zveze in odnosa – so pa dobre in slabe plati tovrstne zveze. Upam, da boš razumela, kar sem ti želela sporočiti.
Srečno,
Pik’ca
Anita69,
jaz ti svetujem, da uživaš in se predajaš spolnim užitkom ter nežnostim brez zadržkov.
Plagam ti pa na srce, bodi pazljiva, če je moški poročen, da ti ne daje praznih obljub.
Se pa moraš zavedati, da zate prihajajo najlepša leta in dobro premisli kašni so tvoji cilji, načrti in kakšnega partnerja si želiš.
Želim ti, da jih kar najbolje izkoristiš v tvoje dobro, užitek in srečo pa kakorkoli in s komerkoli že nikakor pa se ne obremenjuj zardi njegovih let in kaj bodo drugi rekli, mislili…
Mi je pa všeč, kar je napisla Pik’ca je zelo realno!
Srečno in uživaj!
Anita, si si ogledala film Ljubezen je ena luštna stvar? Tam je neki takega kot v tvojem primeru. No, mene starejši ne privlačjo, mam pa tud živ primer pri mojih starših (10 let razlike). So ti že zgori napisale, da to fukcionira, dokler je starejši partner sorazmerno mlad, pol pa…. groza, vsaj pr mojih dveh. Sicer si pa ti še zelo mlada, tak da verjetno ne načrtuš z njim skupne prihodnosti. Za seks, crkljanje, pozornost, no ja, za to verjamem da je prva liga. Kar uživi še, pol boš pač vidla.
si še mlada, uživaj dokler je lepo, nikar pa se ne sili v resno vezo, saj bo on čez nekaj let kot otrok
tast in tašča sta razlike 16 let in sedaj, ko je ona stara 60 on pa 76 se to ful, ful pozna
ona je še vitalna, bi šla na potovanja, …. on pa bi sedel samo doma, jedel in gledal televizijo, je že pravi straček
torej, ko bo tvoj tip star 76 boš ti 46 bo to ful problem, tako vsaj jaz mislim
drugeče nimam nič proti ti uživaj in lepo se imej tudi če ostenš z njim celo življenje, sem pač povedala svojo opazko, ki sem jo opazila pri tastu in tašči
lp
seveda so ti gotovo všeč posti tistih, ki so ti napisali, da uživaj in ne se ozirati na tiste, ki kritizirajo, vendar pa je dejstvo, da moraš ti sama vedeti, ali misliš z njim resno zvezo, da je on moški tvojega življenja, ali pa bo to pač trajalo nekaj časa (mirne duše tudi let, saj si še mlada). Ker je res tako, kot so napisale TamaraMr pa pikca se mi zdi.
Pa bodi pripravljena na rekcije tvojih staršev in drugih bližnjih, če jim boš to povedala, saj bi se verjetno sprijaznili (odvisno, kako razmišljajo; 100 ljudi 100 čudi), sam na začetku bi jim bilo verjetno malo čudno. Saj vem, da starši ne smejo določati, kdo bo tvoj prijatelj, še manj pa fant, imajo pa svoje mnenje, ki je lahko tako ali pa drugačno in če je tako, da mislijo, da ta gospod ni primeren zate, bodo skušali ukrepati, pa čeprav je to zate lahko zelo boleče. Tudi v njihovo kožo se moraš znati postaviti.
Odvisno, kako resno vezo načrtujeta, če ne nameravata preveč resno, potem pa le uživaj in se ne obremenjuj s tem, sicer pa le razmisli, saj po toči zvoniti je prepozno.
To je samo moje mnenje.
Pa vso srečo ti želim!
Ja. takole dragi moji, vse sem prebrala.
1. za seksualna vprasanja: Tale moj bi kar trikrat na dan. Brez Viagre!
Je čist nor samo, da me vidi. Men pa paše in paše !!!
2. Je ločen. Njegova bivša je alkoholik, je ne poznam.
3. Obvlada računalnik, elektroniko, vrtnarstvo, kemijo, ima cel kup hobijev, je pa tudi pilot športnega letala. Sva se večkrat vozila nad Slovenijo in letela v Celovec na kavo. Njegov fotr je pri 80. še prijavljal patente.
In je bil cisto pri sebi. Dedek je imel tovarno.
4. On ne obljublja nobene prihodnosti. Pravi, da, dokler mi bo pasalo mi bo.
Večkrat mi je rekel, da bi bilo pametno, da si najdem enega mladinca.
MI ŠE NA PAMET NE PADE, NITI SLUCAJNO!!!
No pa se kaksen nasvet od Minke pričakujem. :-)))))))))))))
lp
Anita
Zdravo Anita, dej mi pvej kje si ga staknila. Tud jest sem se zmenla z enim k ima na kupidu svoj oglas pod JOHANUS. Pa tapru ni hotu nc pol je pa le prsu na kavo u tale nas bifejcek, ti recem tipcek je star 50 pa jih skrije sigurn 10. Mi je reku, da sem mal premlada zanga(26). Tip je polikan pa ful zanimiv, dej mi povej kako si ti tvojga zagrabla de je pri teb otal. Jest bi tud tegaa.
NN-ka je seveda Minka pod drugim nickname-om…vec kot ocitno isti slog pisanja 🙂 🙂 🙂
Anita, uzivej kolikor in kakorkoli ti pase, ne razmisljaj o prihodnosti, vsak dan je samo enkrat in nikoli ne ves kaj ti prinese jutri! Glede vseh potencialnih problemov pa…kje pa pise, da nekdo, ki je tvoje starosti ne bo zbolel, da se bosta ujela… NIKJER! Niso vazna leta, vezne so srcne vezi. Cisto lahko pa te bo vse skupaj cez nkaj let minilo in z eno lepo iskusnjo bos zaplavala naprej v zivljenje!
ANITA!
Ko bi ti vedela kako sem ti nevoščljiva, vendar ti privoščim iz vsega srca. Zakaj bi razmišljala za 10 let naprej, uživaj danes! Dokler si brez obveznosti, če nikogar s tem ne prizadeneta res ne vem zakaj bi se temu odpovedala. Življenje je lahko zelo težko, saj ne veš kaj te čaka, zato izkoristi sedaj ko imaš priložnost. Če boš imela kdaj težke trenutke se boš imela vsaj česa lepega za spominjat. Upam, da z njim ne načrtuješ družine, saj dolgoročno ne vem, če bi se zate dobro izteklo. Nabiraj si izkušnje in lepe trenutke, saj to je v življenju NAJ! Ne oziraj se na nepotešene in zafrustrirane ženske, ki ne vedo kaj je lepa ljubezen.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.