Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubice in ljubimci nagravžni ljudje.Ni opravičila

Ljubice in ljubimci nagravžni ljudje.Ni opravičila

Ajej, pa kje je pamet? Če si 1x okužena z HPV virusom ki povzroča spremembe na materničnem vratu, si okužena za vedno ne samo kadar si poročena, k si pa ločena pa nč več, pa je pap ok..sicer pa..pap 2 je rahla sprememba celic, ki je ponavadi po vnetju, glivicah itd…tako da žal te moram razočarati da mogoče le ni vsega kriv tvoj bivši!

Sicer pa, kot je že nekdo napisal, doma večkrat nastavte, pa ne bodo drugje iskali 🙂

Če prav razumem, da je samska ženska, ki ima poročenega ljubimca vse najslabše kar je možno? Verjetno je tega poročenega moškega odvlekla in prisilila v seks z njo :). Ja moški pa je ubogi revček, ker mora seksa pri ženi in pri ljubici, ki ga v seks prisiljuje.
In ljubica, ki zahteva uporabo kondoma? Ta je pa ok, a ne. Ker potem pa moškega ni prislila v seks in žena ne bo okužena.

Res ste ubogi na umu tisti, ki privite ljubice/ljubimce svojih partnerjev/partnerk. Niso ljubice/ljubimci nagravžni (kar se lepote in higiene tiče bi rekla, da je pri ljubici/ljubimcu na višjem nivoju kot pri ženi/možu, zato pa je mikavna, potem ji/ju ta poročeni prinese bolezen od doma). Samski/samska ne vara, vara pa vaš mož/žena. In potem ljubici/ljubimcu nosi bolezni. Ste kdaj pomislile/i v to smer? Da varalica od doma nosi okrog bolezni?
Mislite, da bi moški šel seksat z žensko, ki je nagravžna in umazana? Verjetno gre zato drugam, ker mu doma nekaj manjka, ker je drugje bolj mikavno, ne pa nagravžno :). Razmislite o tem.
Isto velja za ženske, ki skačejo čez plot: ljubimec je verjetno bolj mikaven, ne pa nagravžen :).

Da ne bo pomote, ne podpiram varalic, ker ti so res nagravžni, ampak ne telesno, ampak umsko. Zato ženske: ko vas mož vara, spravite se nanj, ne na ljubico. On vas je zapustil. NI ga ljubica prisilila. On vas noče, njemu je ljubica bolj mikavna, bolj dehteča, bolj fletna, bolj čista, bolj lepa.

ha ha ha ha ha

Kakšno posploševanje.

Nekateri bodo varali, ne glede na to, če imajo doma “Heidi Klum” (čisto in dišečo). Za ljubico pa je čisto možno, da je celo starejša od žene, brez zobov in da dedca obrača (bolj z gobcem kot s pametjo, še manj lepoto) zaradi finančnih koristi, ker sama ni v življenju dosegla ničesar. Pa še ego si mora napumpat. Poznam 3 take primere.

Ja. Tako. To pa ni posploševanje. To je velika večina. 3 primeri. :))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, še to (preden kdo začne govorit o “uspehu” in ulovu): res škoda za njihove otroke, ampak za žene pa je bolje, da so se takih, ki jih ob pamet spravi prva češplja, ki pride mimo, znebile (čeprav so jim ušli sami) …. Si zaslužijo boljše.

Velika ljubezen oz. usodna privlačnost? Ha ha ha. Ko vidim neko 55-letno žensko, s stanovanjskim problemom in zadolženo, mi je povsem jasno, da se je v svoj poročeni ulov zaljubila, ja, sigurno … 🙂

3 primere sem dala tiste, katerih (ločene) pare poznam zelo dobro in osebno in sem tudi od blizu, na 1 m, videla njihove ljubice. Sicer verjamem, da jih je še veliko več … glede na slišano in pripovedovanja nekaterih ….sicer je to bolj ugibanje, vendar recimo, da verjamem. Verjamem pa, da se ljudje različno uspešno bodimo proti monogamiji in da v pri varanju sploh ni point v lepoti ali nelepoti, čistoči ali nečistoči žene.

To lahko vse bolj ali manj drži. Le posploševanje ne more biti argument proti posploševanju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Torej, ni lepša, ni mlajša, ni bogatejša kot žena. Kaj potem je?
Mogoče pa je pametnejša in je to privleklo poročenega v njeno posteljo. Če je pametnejša pa bo vedela, da se uporablja kondom, a ne. In potem je vse ok (avtorica teme se zgraža le zaradi kondomov, kolikor sem jaz razumela oz. njihove neuporabe), ker žena ne bo staknila okužbe zaradi nje.

Mogoče tudi pametnejša ni, ampak saj veš, vsake oči imajo svojega malarja… :))

No v nečem je boljša od žene, da ‘prisili’ brezmadežnega možeka, da pride v objem ljubice 🙂
Saj sem res malce zlobna, ampak vedno mi je smešno, ko ženske poljuvajo po ljubicah, ne po svojem brezmadežnem možeku :). Če bi bile pametne, bi ga nagnale k ljubici 🙂 (ta bi mu pa tudi pokazala vrata, ker katera pametna pa bi šla v resno vezo s tipom za kateraga ve, da vara :)).

Mogoče tudi pametnejša ni, ampak saj veš, vsake oči imajo svojega malarja… :))[/quote]
Mogoče niti ni toliko pomembna kakšna je, ampak to, da se na tak način kaznuje ženo, ker ni bila dovolj dobra, da bi bil moški z njo zadovoljen. Gre se le za delovanje iz jeze in razočaranja.

Kolikšna oblastiželjnost: pol sveta bi zaprla! 🙂 Al mogoče prodajaš kondome?!

Jaz sem tudi imela neke čudne vaginalne problemcke. In kot pridna žena sem jih pripisovala eeeee vreme pa prehlad pa hormoni pa….. Hehehe ja pa Jade. No stvar mi je danes seveda več kot očitna. In sedaj sem že skoraj 10 let samska in brez vaginalnih problemckov. In drugih😉

Tudi kasneje v življenju sem ugotavljala da so imele vse prevarane probleme s tem. Vsaka ki se je pritoževal nad tem je kasneje ugotovila…. Da je njen partner piz##a.

Nagravzno se mi zdi šele sedaj ko pomislim na to. Res je. Ženske ko dobite kakšen cuden, vam nenavaden izcedek, bodite pozorne se na druge indice. Saj veste…. Skrivanje telefona. Nenavadno zaljubljeno obnašanje (ne do vas). Hočejo se na silo skregat in krivdo prevalit na vas in v zaigrani jezi že hiti proti vratom. Njegovi prijatelji so se začeli nenavadno morda skoraj pomilovalno obnašati do vas. Njegova mama krivi vedno večkrat vas ker je njen sinek veš raztresen. Zacne vas primerjati z drugimi ženskami.

Uf. Tega je še i jos. Ampak tako za začetek bo dovolj. Če jb#jo okoli, se ne pustite se je#t se same. Power!

Samo v poduk in ravnanje…..

👍

Fovšija… Ljubosumna na lubico in ženo hkrati…no ste pa vsaj zdrava, ane

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close