Ljubice in ljubimci nagravžni ljudje.Ni opravičila
KAR JE NAJHUJE pri varanju je to,
da moški doma svoji ženski rine brez kondoma, potem pa še ljubici brez kondoma; LJUBICE in ljubimci ste nagravžni in moralno in fizikalno,saj vas to ne moti, uboge žene pa ne vedo,da on meša eni in drugi, in imajo zato razne ginekološke težave.
Take, ki so krivi za to, bi treba zapret,saj zavestno povzroča možu/ ženi zdravstvene težave,okužbe s svojim gonjenjem. Zapret!!! Ne govorim hvala bogu o sebi, ampak o tistih,ki so žrtve tega.
Ljubice so nagravžne, KAJ PA MOŽ?????!!!!!?????
Mož je pa zlat in bogi, ker ga je nagravžna ljubica zavedla in revček ni vedel kaj dela, ja, pa po možnosti ga je uboščka še prisilila da seksa z njo. Bogi, bogi, revež, zdaj potrebuje dobro in vdano ženo, da ga po vsem hudem pocrkla in potolaži. Ti, ti, Ljubica!
Alo, ženksa, daj se ozavesti malo!
Oba sta nagravžna tukaj predvsem tisti, ki je vezan in vara pa ti to ne upa povedati v obraz to je nagravžno, da zveš ti tazadnja in da vsi vedo prej kot ti, ker mi/ji slepo zaupaš. Od nje/njega pa to, da nima toliko v hlačah, da ti to pove, takega je potrebno nagnat.
Z moje strani bi lahko prenesla, če bi rekel, poslušaj nimam te rad greva narazen spoznal sem drugo, kot pa da me vara in da mi govori da me ma rad, tako pa so nagnusni!!!
kaj je, te je tvoj okužil in zdaj tukaj noriš..nori na svojega desca, ker ga je zamikala druga piška…pa ne piši, da to ne gre zate, ker iz tebe tako vre jeza, ravno zato, ker si prevarana in posledično še z gin. težavama…bodi srečna,d a nis dobila še picajzle…
Drugač se pa strinjam, svinjarija je vse tole varanje, ampak tukaj so krivi vsi prisptni, tudi prevaran-a…nikoli se nekaj ne zgodi zato ker vse štima!!!!! Edina nedolžna bitja so tule otroci…ti pa res niso nič krivi!
Njaprej se morate pomirit, sama v sebi, se vsest in razmislit kako naprej.
-ali ste še pripravljeni biti z možem/partnerjem?
– ali ste pruipravljeni živeti s tem da vas je prevaral, če je odgovor NE odidite takoj, ker kar je nejhuje je biti v razmerju zavoljo otrok=katastrofa za celo družino
nato se pogovorite mirno s partnerjem. Videli boste tudi njegov odziv. kričanje in vpitje ne prinese rezultatov ampak le bolečo glavo.
Uspešno rešite težavo je pa na vas kako se boste odločili. Važno je da je to misrno in s trezno glavo in ne v jezi.
Iz prve roke-ko sem bila poročena , sem imela PAP dvakrat dvojko! Po ločitvi nisem imela spolnih odnosov- po 3 letih je bil PAP 0-vse b.p. Prej pa ne vem kakšni vse vzroki, samo tega ti noben ginekolog ne pove, da je možno, da ti kurbirski dedec povzroča težave…
In spet bodo cepili ženske, pravzaprav deklice proti raku na materničnem vratu. Naj rajši cepijo dedce z eno konjsko dozo broma, da ne bodo svinjali s smrdljivimi tiči povsod, kjer je kolikor toliko mastno.
Fuj, meni se kurbirski dedci gravžajo . Res so prenašalci bolezni in to tudi smrtonosnih.
se strinjam. neka kazenska odgovornost bi morala biti. tukaj gre za nameren in zavesten prenos okužbe oz. nalezljive bolezni naprej. v nemčiji že imajo tak zakon in moškega/žensko, ki ve da ima kakšno spolno nalezljivo bolezen (npr. AIDS) kaznujejo z zaporom če ima nezaščiten spolni odnos z drugo osebo in ji ne pove, da ima okužbo. tu ne gre več za psihične posledice (užaljenost, potrtost in vse kar spada k temu ko zveš da te partner vara) ampak tudi fizične, ki lahko prinesejo hude posledice, če niso pravočasno odkrite in zdravljene.
Ja tebi naj se kurbirski dedci gravžajo ,raje se dobro nastavi ene parkrat na dan ,da dedec nebo mo,gel fukat drugje ,pa je zadeva rešena in to velja za vse take ,ki rajš govorijo kot sexajo.
Pol pa ženskice jamrate da vas je prevaral.Pravilno je naredu pa še premalkrat vas je.
Tudi moja ni nič boljša.
Forum je zaprt za komentiranje.