Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LJUBI PRIJATELJI ….

LJUBI PRIJATELJI ….

Konec je za danes. Konec je delovnega dne, končati moram tudi tole prijetno prijateljevanje z vami. Ponesla vas bom domov v mislih, se pogovarjala z vami, vas vzela s seboj na sprehod po šumečem in v vse mogoče barve ovitem jesenjem gozdu. Morda najdem vsakega od vas v eni lepoti narave, ki se nam ponuja: Andrejko v igrivih listih, Saška v jutranji kapjici megle, Perlo, Kajo, Barbaro, Sončnico, Jano v jutranjem svitu, ki mi tako dobro dene, Angela v svečki, ki jo bom zvečer prižgala in nam naredila lepo večerjico ob svečkah, Pepija na neomreženem ekranu, ko bom delala seminarsko nalogo in razmišljala o vsem mogočem, Janija v žvečilki Air W…….. (oh, Jani, enkrat te bom prežvečila, boš videl ti vragec!), Štrumpija povsod, kjer se mi bo nekdo na kratko nasmejal in mi ponudil veselje in smeh, Huberta morda v večerni zarji …..

In vi, najbrž me boste našli v duhu po cimetu, ko vam bodo domači ali hvaležno ponudili jabolčni zavitek.

Imejte se več kot lepo in uživajte dar življenja, uživajte v dnevu, ki gre h kraju in v dnevu ki nas popelje v nova doživetja!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mari -danes ko se posvečam temu forumu uživam v krasni glasbi – Yu nostalgija. Tako – kakor sem se bal tega dneva – se je vse obrnilo in na koncu še super izpadlo .
Pepi – pa je prebrisan kot naš REX , pa še prišparamo malo
Mari – cmoka za vse lepe besede, v svojem in našem imenu

Mari -danes ko se posvečam temu forumu uživam v krasni glasbi – Yu nostalgija. Tako – kakor sem se bal tega dneva – se je vse obrnilo in na koncu še super izpadlo .
Pepi – pa je prebrisan kot naš REX , pa še prišparamo malo
Mari – cmoka za vse lepe besede, v svojem in našem imenu

Sorry – to je sedaj isto ispadlo kot U – 2
kad je koncerat za u-2
znam zašto pričaš dva puta

Marija, te tvoje lepe misli me bodo zagotovo spremljale cel vikend, posebej v tisini gozda in tudi ce zaradi njih ne bom videl kaksnega jurcka nic zato. … Upam, da se ti vse dobro, ki nam tako sirokogrudno razdajas, tudi bogato vrne. Imej se lepo, enako zelim vsem Tjavendanovcem
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Marija !

Napisal bom nekaj popolnoma v mojem imenu, a mislim, da bi mi še marsikdo pritegnil, če bi bil zdaj tu.

Malo ljudi, kot si ti, se sprehaja po tem svetu, prekleto malo.

In veliko radost imamo mi vsi, da te poznamo, da te imamo.

Lepo se imej in želim ti čimlepše nasmehe, žvečilne, pajčevine, svečke in zarje, ki jih boš občudovala. Čau.

Marija,

zakaj imam cmok v grlu in solzne oči ? Zjutraj Sašo, zdaj ti … Že cel dan mi gre kar na jok. Takšna nisem bila že kar nekaj časa. A je to od veselja al od žalosti ? Zgleda, da ne morem verjet, da se to , kar imamo tukaj, res dogaja, da bo enkrat spuhtelo v zrak . Ma, bolš da neham. Hvala, ker nas imaš v svojem srcu.

Kaja

Marija , jaz pa bi ti zazelela , da bi te ta vikend nekdo tako pocrkljal , kot si ti pravkar nas !
Ce bos pokusala strudel z cimetom in slivami , Pecivo ga pece , potem zapri oci in pomisli , da sem ga spekla jaz . Prav in samo zate , ljuba prijateljica !

Pa se malo za hec – ce bo ta strudel dober , se je zgodil cudez ! Jaz namrec ne znam speci cisto nic drugega kot jogurtovo pecivo , tisto , katerega sestavine meris z jogurt loncki 🙂

Pozdravljena , zlata !

Kaj cem pa jest rect?’Hm,

Za trenutek vsi zaprite oci..Trikrat pocasi globoko vdihnite…in izdihnite

Lepo je bilo,se lepse nam bo!

Hvala za vse!

Srecno vsem!!

ku..ku..Perla! Oprosti…sem pozna…ni sile. Še ni polnoč…pa noč, pa čudežna moč…nisi sama. Imaš enega angela varuha, ki te čuva…pa saj veš, ti veš!

Aha misel…pa kje naj jo staknem ob tej uri…no, je lahko ena fletkana zgodba. Ti si še tako zelo mlada v primerjavi z menoj…no, pustiva leta, pa kg, pa lifting, pa maserje, pa srce in dušo ti bom izlila…kar tukaj…Izdala ti bom eno veliko skrivnost…je tako zapletena, da jo še sama več ne razumem… gleda na to, da se ne kregava nc… vec… pa ti kr nakako… zaupam….daj svetuj ženski srednjih let…Marijo bom že še pol vprašala za recept…povej mi ti raje ti…Ni začetka ne konca zgodbe, žal. Uvoda ni, sem že pri sredici. Je kot orkan Etna, bruha…pa ne ogenj, bruha nekaj lepega…Ljubezen. Ti boš razumela, vem. (a si ti tudi not padla, kdaj…) v velik lonec voče ljubezni…pol je pa konec padu u lonec… Si al nisi? No poslušaj tole traparijo…ko padeš, se ponavadi obutaš, a ne? Pol so pa črnice, pa buške, pa praske, pa urgenca in šivanje…boli, ko strela. Ampak ko padeš v lonec Etno, ki se ji reče Vroča Ljubezen…kaj pol…Kam, kako,zakaj, pa zakaj ne? Potem pa meleš svoje misli, pa modruješ…”Biti ne Biti…ljubiti, ne ljubiti, živeti, umreti za nekoga, ki ti veliko pomeni!”…in potem…Kaj je bolje…konec ali agonija brez konca? A ne da ljubezen lahko boli. Boli tako zelo, da ne veš več, zakaj boli…kako lahko nekaj lepega boli…kotel, vroč kotel…in potem modrujem…spet se bom spekla, opekla, ajsi, bajsi…če odmisliš sebe, recimo, brez telesa, da si samo srce in duša…pa da je to lepo čustvo…kaj pa oni drugi…kaj pa če on tudi trpi…reciva. Obojestransko trplenje…hrepenenje brez utehe je ena velika @!#$ beda. Imam prav? Mi slediš? …zamotano…če pogledaš z vidika božjega…”ne grešiti! ne presuštvovati!”…pa pekel in cvrenje na koncu…poden a? Pa sej se že zdej cvrem…tisto z angeli in nebesi je en velik joke larifari…in povej, mar ni življenje prekratko, da bi se človek odpovedal hedonskim užitkom…ma, no pa srcu in duši…a ne da ni vredno? Povej, napiš? Kva bi ti naredila…težka! Ful zamotana…kaj pa če odmislim Boga, pa vse te zemeljske dimenzije in naredim nekaj kar mi veleva srce…se bom spet opekla. No naša Nona (babica) je rekla včasih…človek dobi tisto, kar si zasluži. S čim pa sem si sama zaslužla ta šmorn…vrag ve…enim je dano enim pa ni…selavi. Kaj zdaj…naj grem naprej z ljubeznijo v srcu in trpim ali naj grem za korak nazaj…pa nau nc…tema…ali pa…ali pa vzamem to, kar je…pa saj so včasih rekli, da je Ljubezen dana od Boga…kva so lagali pras…c….i…ma ja so! Povej, ti ki si še malda…kaj bi storila Ti, pa zakaj in kako pa…napiš se ti je to že kdaj zgodilo! Jebela cesta! Boš? Bi bila vesela tvojega mnenja…
lahko noč, grem še malo ven…odpiši jutri, danes je že pozno grozna ura…evo ti ga na…še spati mi misli ne puste…
napa ke odmisli, mi v tem bistvo, se mi ne da brati…
Angel*

Dober večer Marija! …hopla, stoj Marija! Marija pomagaj…a bom mogla na Brezje, al kaj? Strelaaaa….prežvečla mi bo mojega Janija, kot žvečiko, ga na koncu izplunila, ko ne bo več okusen…Kaaaajjjj? Ženska! A se ti mede, al si pa že v meni! Marija!!! Mene Angela*bo pa kr skurla kot eno svečko…aja, pa še na družinski mizi…Jani pomoč rabim! POMAGI! Marija, kaj te je pa obsedlo…žvečila bi Janija, mene pa skenslala…kr tko u iber? Ma, ne. Sedaj sem pa huda nate, pa žalostna na moč…dobro, da boš to brala v ponedeljek v službi in upam, da boš zgrmela iz stola. Angel je ful hud! Pa grd zna bit tud, če bom kr skurjena sveča, pa bo po meni teklo in se cedilo…vosek…solze angelske…pa še bolelo me bo, bolj ko Jančija, njega boš vsaj žvečla…kaj naj pa jaz…mene boš pa scvrla (JOKE!!!! VSE JE SAMO JOKE!!!) A te je ratal mal strah…a ti je narasu pritisk, pa cukr, pa srčece, a ti je malo bolj hitro začelo biti…bummmm, bummm…No, glede na pozno uro, angel preveč fime gleda…ne hod tolk u kino in Kolosej kot jaz. Pa tisto nadaljevanje “Ko jagenčki obmolknejo (angelčki)…” HANIBALA ne jit gledat, ti bo svabo, pa možganov sigurno nauš več spohanih jedla…v muviju jih je jedu Hanibal…človeške…res, od enga bebeca…ne jit gledat! Pa tudi otrokom prepovej! Če jih imaš in če jih imaš rada jim reci:NE HANIBALA pa ne…in greva dalje…zate imam eno veliko testno vprašanje, pa da vidim, ali boš naredila test al ne. Vprašanje ni angelsko, pa ni na temo let, ne kg, ne vožnje z dvigalom, ne recepta za torto in svece, pa ne o določenih oseb na forumu…ne maram, da jih kličeš po imenu, veš! Sem mnenja, da ni to dobro…potem se pa človek na njih naveže, pa brez njih ne more, potem pa je tak kot ti…kr ene bi žvečla, ene skurla, ena vzela domu za na nočno omarco, ene bi (priznaj), če bi se le dalo tako kr ven iz ekrana PC-ja počla, prlepla eno krepko čež usta, nategnila ušeka…pa ne bi o tem. Veš, mnenja sem, da se človek včasih preveč naveže na določene osebke, postane domač, razkrije svoja čustva, postane znan, pa znanec, pa prijatelj…pol pa ni več deleč..pa bi ga nesla še domu, pa zbasa v usta, pojedla kot hrusta, pa pol se človek tko navad na to…da pozab na besede, pol je vse en @!#$ varijanta…pol pa Primož omedleva in se čudi…pa skensla forum, pa pove svoje mistične modrosti…Vedi, zato ti pa jaz zdajle pišem raje od doma, bi me tam v službi ubili, če bi to brali. Sedaj pa res, z lahkoto ti nekaj napišem, samo, da mi v pondelk ne omedliš v nezavest…jest nc kriva. To si ti storila! Torej, draga gospa Marija! Sedaj pa k jedru, uvod je bil že tako predolg…vprašanje bo na koncu, prav, za desert…najprej sledi opis teme, bi ne želela podati temo, ker načeloma me tu gori ne bo, ne zamerit, pač imam tako razmišlajnje o tem in onem, pa pri 40. sem otročje resna, pa tudi srečna (ti si napisla, da nisem..napaka) srečna sem ker sem ženska, v naslednjem lajfu bom pa moški…obljubimmm… no in sem preveč nežna duša, romatika me vodi v vse hedonske skušnja…pa tistih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mi še kar ne gre iz in v mojo lepo glavo… (outh + in + off ) kako Marija gre tebi! Dalje…recimo, srečna v ljubezni, srečna v zakonu ne, ker sem bila enkrat enemu žena, je to davno, pa srečna ker imam čisto vse (skoraj) lepo hčerko, pa tibetanskega terierja mistik Taci, pa fenomenalno službo, kjer lahko diham, pa place svoj za lajf, pa avto, pa…no materilala ti ne bom naštevala…pa en zaklad, pa eno Ljubezen…pol bom pisu do…novega leta… jutra…načeloma vse, razen nore misli, da bom v temu lajfu živela samo desetino vsega lepega…to je pa žalostno a resnično,žal… se pravi da živimo, ne da bi vedeli…desetina…a ni to malo, malo…ok. Tako pač je…mogoče bom pa šla na Bali, rekla vsem in vsemu adijo, pa na prvo letalo tako kot poje naša kranjska Californija….”Smisel življenja je ležanje na plaži…”s seboj bi vzela edino $ pa nc drucga…hci bo tako ali tako šla po svoje, na pokopališče že tako preveč hodim, pustila bi doma samo en del kozmosa…torej sedaj sledi vprašanje…testno…pa ni joke! No…povej ko si enkrat v 50.tih letih, reciva skoraj v pokoju pa za moje pojme z eno nogo, glede na zdravje že skoraj v grobu /by the way…bi si ne želela dočakat 70, 75, 80-90.let je mal too much, se raje sama zagrebem kam…bi si želela biti dokaj mlado truplo, lepo/…no ko si enkrat tam…ko te nc vec ne boli, ker je že odmrlo malo prej…A NE DA BILO FLETNO ODPOTOVATI NA BALI…ZA STALNO.? Reci? Napiši? Me zanima tvoja filozofija, ker se mi zdiš nekako skulirana ženska, zadovolna s seboj in drugimi, še osebki na forumu so ti kr vsi všeč…No? Poglej, tam doli, ni davkov, pa policajev, pa tega bedno postkumunističnega sistema, ni političnih parlamentarcev, ni Manekenov pa Nepodobnikov ni Blamovškov pa Kucapočinov…pa ni vojne, ne lakote, ne mraza, ne revščine, ne nafte, ne suše…raj na zemlji…nebesa angelska pa ni PC-jev, pa tv hi fi jev…pa gsm-jev… Vsega je pa na obilje…morja, sonca dobre hrane, lepih teleščk, brezdavkarijski sistem, tujec si lahko kupi za$$$ nepremičnine, palme, morje, sadje, manikena, tropsko podnebje, eno kolo, da ne hodi…pa ni Avganistana, pa ne Americana aftre atack…tm dol so se jim fejst smejal…a ne da bi šlo…naučim se še baliraji jezikarije, grem na zmenkarije… na prvo letalo iz Brnika…pa pelji v nebesa…doli definitivno ne rabim ne torte, ne liftinga, ne mojega butastega faksa, ki ga tle pacam, ne avta, ma še prfem Angel bi pustila doma…dol ga rabim ne. Eno rožco za ušesa, pa malo kopanja, pa sončenja…pa da me le vidiš Marija, nc gubic, staranje PSM-ja, pa mene…bi bila šez štirinajst dni manekanka angelska, shujšat se tam da z lahkoto, sej bi jedu le sadje, pa ribe…pa nategovanje, bi se že našu ker domorodec…pa palma tud…sončnih vzhodo in zahodov pa tko ne manka.
Testno vprašanje:

“Bi ti to naredila, če bi ti prilika in možnost to dovolila?”
Odgor je samo
A=ja
in
B=ne;

Odpiši, nariši, napiši. Mnenja drugih dobrodošla, samo če ste se pretolkli čez vse…Napišite. Bi me osrečil na moč vsakršen odgovor. Posebo od Marije! Drugih ne bom poimenovala, žal…napišite, saj se bo tko vidlo kdo.
Kriza…na zaćetku sem pozabila kako imam ne vzevek…one no passworld…
Vam ga zaupam. (((sex))). Bom spremenila v *Bali*
Lahko noč vsem posebno Mariji, ki zagotovo že spi…in sanja,,,,ali pa ne…

PS:žvečiti pa mi Janija ne. Pa mene ne skurit, kako bom šla pa na Bali?
Vosek varijanta, al kaj? /joke, Marija/
Angel*

pss:napake pa lepo prosim, kot, da jih ni…ne morem brati agein!

Dobro jutro Štumpek, se rima pa Pumpek! (joke)…ma ne zamerit, no…si kliknu dvakrat ni bil U2, to je EMŠO…(another joke)…Ti posluš, ti je všeč Brayn Adams…Saj veš…un iz Californije, k se dere:”Evreting I do…I do it for you”…Štrupantlna…la…la…Men se že mede, je grozno pozna ura… no 6. novembra pride iz CA B.A. v LJU…v Tivoli, res, zaenkrat je to še top skrivnost. Prideš! Jaz sem bila v Kopru, davnega leta…ma podabu. Angelski koncert za angele…If You ever love a woman…? pa poje s tako počenohripavim glasom, angeljsko lepo, stari roker s kitaro (je samo 1 leto strarjši kot jaz, pa ni poročen, pa kaj bi dala, da bi z njim pela z njim v iber do jutra…aal pa ležala…********
Lahko noč!
Angel*

sorry stralarejši=starejši angel piš po naš, ker znaš!
Angel* za angela

Jutro Pepi! A ji na dušo pihaš, pa jo malo hvališ…no, ja stvar okusa. Sej so drugi tud dobri, a niso?
Ne hod tolk po gmajn, se ti bo kšna Marija iza smreke pokazala, pol bodo pa angeli mel spet preveč dela…ne vem, čigva je katera roka pa noga. So eni mostovi, pa gozd…pa Kekci…pa kr neki!
Lahko noč in dobro jutro! Evo glede na uro!
Angel*

Jutro Sašo! Ma ne razumem te…zakaj jo pa ti hvališ? Te je v tekstu svojem prečastitem sfalila…kva je pa zate rekla…tebe bi pa jaz osebno povabila k nam v nebesa, Mariji pa ne bi dovolila, da te zbaše na nočno omarco…pa še poročen si…a se ni že enkrat ena hvalila s tabo? …”neki konji,… pa Sašo, Saškoooo!”…pa videla sem ga… Pol je bil pa hudič kuj tm…ene smo ble zelene, ene je medl, povej, kaj je pa žena takrat rekla (joke) vse je le en fleten hec…pa ne znam…no…anegel pisat v tem stilu…mi gre na smeh, da se vse trese…
V Piranu je pa v tem času Sašo lepo, toplo. Pa Marije so tudi…pa angel je nabit na uno cerkveno bajto na hribu, da še rect ne more nobene…pa grafit je pod njim…”Krap se ujame na trnk. Pa mu angel reče…če bi ne odprl gobca in bil tiho…bi se sedaj še vedno lahko valjal v blatu!”
Bom tiho…pssss
Lahko noč Sašo!
Angel*

Sorry Saško, Sašo! Se globoko opravičujem…te je Marija omenila…Jutranja megla, meglica…a te ne mara? Megla je tu pri nas na letališču za samo zgago…jo ne maramo, pol pa dl delamo, pa zamude odhodov, prihodov, pa šefom prhaja in odhaja…. O, Marija! Sašo že ne bo megla…oprosti, se moraš pa zmislt kej lepšga. Saško naj bo nekja mistično lepega…Popravi napako, v ponedeljek, ko boš brala eno dooolgo mojo zgodbo. Pa drž se za stol. Če padeš, nau nc..:)) *Oprosti Jani za izposojo tvojega znaka!*
Oprosti Sašo! To bo pa moj EMŠO ali pa ura čudna… Ni bilo z namenom. pa saj angelom…je vse oproščeno, kajne?
*skoraj vse…
Angel*

Jutro Kaja! Pol se pa kr zjokej…ti jaz dovolim…glej finto…glej finto, ti bi bila pa rada najlepša…”ŽENSKA JE LEPA POD DEŽNIKOV…V TEMI…IN KO JOČE…” avtor je pa…ne vem več točno…en Moški! Valda!
Glej finto. Ti pa znaš, Kaja! Na solze pa moški padajo…ma vsi ljudje, ker so lepe, pa slane, pa v starih časih so jih rajske gospe shranjevale v lepe steklene posodice “solzilnice”, res…to je dvorske mušketirje ganilo na moč…glejo, glejo žensko…Ta pa pozna še stare zvijačne fore. Bravo Kajči! Ti kr joki…(joke)
Lahko noč! Se ni dobro zbuditi v solzah veš, ker vem, je hudo, nelepo… So zjutraj kolobarji pod očmi, pa zatečene veke, da še make up gor ne gre…potem pa gre lepota tja v tri krasne…na hecam se…a se lahko, samo malo potem grem pa ajčkat v rajske sobane k enemu mojemu dragemu princu, bo še težka zame danes…
Noč!
Angel*

Jutro Andrejka! Diplomatski odgovor…kako, ne znaš…zakaj pa priznaš…saj ni težko, povej kaj…?… pa ti napišemo recept…ja mešati in mesiti pa valda znaš (testo namreč) pa vzhajanje in dodajanje…nc…no ni panike. Ti ne verjamem. Blefiraš. Zato, da bi Marija pekla, ti pa jedla…ne, ne, Tako pa ne.
Treba se je potruditi…zamešati, mesti, vmešati , žvrkljati, valjti, vzhajanje in odhjanje, pa hlajenje v hladilniku…potem pa še pečenje…kurjenje! Mala šala zate. V prenesnem pomenu Andrejka sva pa predelali……..to much…, vse…spektre…no, ja….česa? (sex-a). Sedaj pa premišljuj a znaš al ne. Saj ne boš zamerila. Jaz bi! Bi odpisala en tak grd, ostuden odgovor, da bi angel oslepel, pa še eno bi mu primazala okrog glave, da bi angelski sij padel z njegove lepe glave…. populila bi mu ves perje, pa v peč z njim …naj se skuri…No, kar se pa kurjenja tiče, počnem to najraje. Pa ne tko kot Marija, ki me je spremenila v svečo…tako v prenesenem smislu. Sem sfalila šudij…bi šla mar študirat seksologijo, a ne? Ali pa utrulogijo…
Lahko noč Andrejka…nadaljevanje sledi!
Angel*

Jutro Angel!
Si me “sprovocirala” s tem vprašanjem….in ko že praviš, da te zanimajo tudi druga mnenja.
Jaz….JA……kar zasanjala sem se. Samo ne o Baliju. Je baje preturističen. Enkrat samkrat sem bila na jadranju…z njim. Na mali, komaj 6m-ski jadrnici, s krmilom na ročko, z motorjem, ki se je kvaril, da sva pristajala in odplula z jadri…skratka totalen nekomfort, a blazen, nor občutek osvobojenosti od vsega, kar naštevaš….od davčnih in emšo številk, iskanja stanovanja, vseh pogodb, brez TV, blišča in bede, brez politike in NATA in EU….tam te skrbi le varen pristan za eno noč, le to, kar je bistveno, preživetje. In vržeš trnk, ujameš par ribic in imaš najboljšo večerjo ….sredi morja, le modrina in ena rdeča krogla. In vržeš ostanke galebom…..Pristnost……In naslednje jutro….ribiči dvigajo svoje mreže….dvigneš sidro in odjadraš naprej….v iskanju drugega pristana.

Take približno so moje sanje…hmm, megleno nedeljsko jutro v službi….kako primerno….kar boli od hrepenenja…

Draga Marija, prelepo si to napisala, zares prelepo.
In če sedaj pohajaš po gozdu, vedi, da smo res vsi s teboj!

Lp, Jana

Zdravo, Angel,

veš jaz nimam nikoli podočnjakov pod očmi.Mi jok kar dobro dene. Sem čisto druga potem. Če hočeš, te naučim.Spusti se z nebes, pa hitro k meni na kavico. Si za ?

Lp,Kaja

Zjutraj sem uposteval angelski nasvet, da ne hodim po gmajni….No, malo me vseeno drzalo…. Kaj pa ce bi se res Marija prikazala, ha,ha…angel sprasuje, ce jo osvajam? Ja, rad jo imam, pa izgleda, da je konkurenca velika…. No, za osvajanje sem prestar, da bi se trudil zamanj, na koncu pa bi potem pisal o buskah in opeklinah in Etni in Baliju in se……. Drzi, cela e-familija na Tjavendan je odlicna, vsak po svoje, vsak s svojega kota, vsak s svojimi krizi in tezavami, razmislanjem, humorjem, veseljem , zalostjo, vsem kar prinasa zivljenje…Nismo si zastonj na Srednjih” prisluzili epitetov, da smo prfuknjeni , seksualno nepoteseni, z druzinskim zivljenjem v riti, “come handy”, nezvesti, ljubitelji skupinskega seksa, slovnicno neizobrazeni, egoisticni in egocentricni, brez resnicnih , realnih prijateljev, zdolgocaseni , pocukrani , nerealni, nezmozni napisati pet besed skupaj. Sodec po tvojih nocojsnjih nocnih esejih si tudi ti noter, v tej nasi druzbi, angel. Ja, sem pogledal kam te naj dam (saj poznam parfum in nick) , pa sem se odlocilte simbolno primerjam z arhangelom Mihaelom. Ta na slikah drzi mec in tehtnico. Tehtnica simbolizira ravnovesje v nas ter v okolju, mec pa znanje, ki ima moc, da preseka spone neznanja in nezaupanje spremeni v vero, nevednost pa v modrost… Zdaj pa malo napni vijugice, pa si misli angelcek, kako in kaj…,da bos, ko bos…
. Bemti, (kako ze delujejo moski mozgani?), je mi pa kar nekaj casa in truda vzelo, da sem se prebil skozi nocne eseje…Upam, da sem koliko toliko sledil mislim, ki prosto in gosto dezujejo po ekranu… in niso te misli vse ravno angelske… Tudi za ceno angelske jeze, bom povedal, kaj si mislim o njih. To so, skozi svojstven humor povedana, zanimiva cloveska razmisljanja, nekoga, ki je osamljen, pa zaljubljen, pa razdvojen, pa razocaran , ki se boji, ki okleva…, pa se pa se…Predvsem prevec tehta in gleda nazaj…. Bom spet uporabil tisto tolikokrat uporabljeno Andrejkino prispodobo: “kogar je kaca picila, se boji zvite vrvi.. Angel, POZABI na vceraj, danes je nov dan….. Zivi za danes, samo za danes…, tudi starost pusti pri miru. Lepa in pametna zenska si, samo sama sebe moras najti. Svet je cisto v redu, ni ga potrebno spreminjat, le sebe je treba najti… Prepusti se intuiciji, zivi tako, kot ti pravi tvoj notranji jaz. Ce ti pravi, da pojdi na Bali, pojdi! Avionske karte ne bodo nikoli vec tako poceni kot so sedaj, mar ne? Pa ne zameri mi komentiranja, saj, ce ti iskreno ne bi zalel vse dobro, se ne bi oglasil!
Vso sreco in lep dan,
Pepi

Jana, sem nate mislil, pa sem odgovor angelu k tebi kliknil. Kaj ces, razretresenost… Posto sem koncno porihtal, ce zelis, mi lahko pises, tisto glede vcerajsnje nedokoncane debate… Bom vesel…
Pepi

Čer Kaja! Yess…pa ti si lepotica!… sej sem vedla. Na kavo pa lahko uletim…ampak danes je pozna ura, a ni?
Angel

Čer Pipi! Ja, Dalmacija a ne? Bila…poznam Lastovo je zame the best…ni turizma…ampak Bali…tja bi šla FOR EVER!!!
Lahko noč!
Angel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close