LJUBI PRIJATELJI ….
Čer Pepi! T H A N K Y O U! Sedaj sem se pa ujela…v past. Kako globoko filozofsko psihološko razmišljanje…kako se zadel. Res je. Večino kar si napisal priznam. Kako pa si vedel? Ma, saj nisi psiholog, a ne, da ne? Imaš pa v malem prstu človeške nravi. Res je. Kot zakleto sem po znamenju tehtnica. A si vedel tudi to? Pa ti si nadgradnja moških možganskih krivulj…sem lahko kr lepo tiho. Nc vec ne bom huda, pa ne grda…pa sorry za Mari! Kr mej jo rad…ma, sedaj me je pa sram…Marija, sorry, Pepi sorry! Tole bo pa treba prespati! kako me je pa Pepi škužil. Počutim se, kot bi gola pred vsemi stala…auva, oblekce hitr, me je srammmm. Pižamo brž, hop ajat. Ti, ti angel ti!! A moram nehat pisat. Me nekaj časa ne bo več sem gor…kva me je ful sram. Marija pomagi!!!
Lahko noč Pepi!
Angel
ma v resnici sem Metka. Sej si me že tako ali tako sleku, do nacga!
Angel, spet, ko mi dajes “kao” za prav, se hoces skriti v svoje oblake…, ma, mene tezko prevaras…, ceprav nimam nic s psihologijo… Ko pravis, da si skoraj naga, takrat se najbolj zavijas v svoje angelske tencice….Pizamo, pravis, tudi to trpi ljubi bog…? Lepo spi in javi se se lepo spocita in dobre volje… Rad te citam, vcasih se mi zdi kak tvoj stavek, taksen kot da sem ga jaz napisal, enkrat prej , davno…., no nekaj let nazaj… Tehtnice pa slucajno poznam, z eno zivim vec kot cetrt stoletja, sam se mi zdi moja bolj optimisticna…, kdo ve, kaksna si ti v resnici?
Pepi
Dobro jutro !
Seveda ga poznam ! Si pa res mi naredila skomine in moram takoj na spletno stran
http://www.mp3.com Namreč sem čisto pozabil naj . Lepo se imej in se slišiva tokom dneva .
Forum je zaprt za komentiranje.