Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LJUBI PRIJATELJI ….

LJUBI PRIJATELJI ….

Čer Jana! Kva pa jest! Nc…
Angel

Čer Pepi! T H A N K Y O U! Sedaj sem se pa ujela…v past. Kako globoko filozofsko psihološko razmišljanje…kako se zadel. Res je. Večino kar si napisal priznam. Kako pa si vedel? Ma, saj nisi psiholog, a ne, da ne? Imaš pa v malem prstu človeške nravi. Res je. Kot zakleto sem po znamenju tehtnica. A si vedel tudi to? Pa ti si nadgradnja moških možganskih krivulj…sem lahko kr lepo tiho. Nc vec ne bom huda, pa ne grda…pa sorry za Mari! Kr mej jo rad…ma, sedaj me je pa sram…Marija, sorry, Pepi sorry! Tole bo pa treba prespati! kako me je pa Pepi škužil. Počutim se, kot bi gola pred vsemi stala…auva, oblekce hitr, me je srammmm. Pižamo brž, hop ajat. Ti, ti angel ti!! A moram nehat pisat. Me nekaj časa ne bo več sem gor…kva me je ful sram. Marija pomagi!!!
Lahko noč Pepi!
Angel
ma v resnici sem Metka. Sej si me že tako ali tako sleku, do nacga!

Angel, spet, ko mi dajes “kao” za prav, se hoces skriti v svoje oblake…, ma, mene tezko prevaras…, ceprav nimam nic s psihologijo… Ko pravis, da si skoraj naga, takrat se najbolj zavijas v svoje angelske tencice….Pizamo, pravis, tudi to trpi ljubi bog…? Lepo spi in javi se se lepo spocita in dobre volje… Rad te citam, vcasih se mi zdi kak tvoj stavek, taksen kot da sem ga jaz napisal, enkrat prej , davno…., no nekaj let nazaj… Tehtnice pa slucajno poznam, z eno zivim vec kot cetrt stoletja, sam se mi zdi moja bolj optimisticna…, kdo ve, kaksna si ti v resnici?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Dobro jutro !
Seveda ga poznam ! Si pa res mi naredila skomine in moram takoj na spletno stran
http://www.mp3.com Namreč sem čisto pozabil naj . Lepo se imej in se slišiva tokom dneva .

Ja, kaj bi jaz brez tebe?
Lepo, da misliš name, zdaj ti verjamem.

??????????????????

MI ni nic jasno !

NE SEKIRAJ SE ANDREJKA NISI EDINA…

kaj pa ti prehitevaš !!!, sem raje opustil in napisal novo temo na to
.

Kva pa ti hoc…
ne vmesavaj se!

a te na gbc…….?
Ma te bom kar po stopnicah porinu , tako da se boš kr sama udarla kjer se boš hotla
..

Ma jest bum tebe..ornk..ke u…pppppismoooooo..a vzamem zalett aaaaa???

hahaha, a ti vsaj lepe pesmice pišem ?

ma ja..se kar topim..hihi je ze luzca pod mano!
cmokijaaaaaaaaaaaaa za pesmice!

Joj srce doma bos pa klecal..na koruz..

UUUPPPPSSSSS. ……………ČIST SEM PODABU, podabu, podabu

sej..zato sem pa jest tuki..prjatu..hej ustavi kojne..kam se ti mudii.heheh
To je ena frisna goveja..muzika mislim!

Čer Štrumpantel! Potem bova pa na koncertu, a ne? Jaz bom…bo angeljsko lepo!
lp
Angel

Čer Pepi! Sedaj bom pa kar lepo tiho…če imaš pa doma tehtnico, potem pa vse veš…in to zelo dobro!
Hvala za lepe želje! Ah… mi spati misli ne puste…
Angel

Lepo je če se dobra prijatelja mislim fant in dekle iskreno poljubita .
Saj ni treba da sta par impak vsaj prijateljski nezni poljub nam lahko pomeni nekaj krasnega .

Jože si bolan kaj? Odgovarjaš ženski ki je pisala PRED 16 LETI. Revček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close