Ljubezen življenja?
Po mojem mnenju je maksimum, ampak res maksimum, kar si lahko privoščiš, ko si še v zvezi, en mail in max. eno snidenje brez kakršnegakoli fizičnega kontakta. In iskrenost do sedanje punce in potencialne bodoče.
Se zdi pretežko? Če ti je to pretežko, potem ta punca pač ni prava ljubezen. Če je prava ljubezen, boš za ŠANSO z njo dal to kar imaš (svojo rezervo).
Če boš tej izbranki dal vedeti, da imaš dekle, pa bo sicer zainteresirana, ji verjetno to ne bo najbolj všeč – kakršnokoli zavlačevanje v tvoji sedanji vezi bo hiter in bridek konec. Če ji tega ne boš povedal, in pride do zveze, boš prekleto obžaloval, ko bo nekoč ugotovila. To bi šele bil bridek konec.
Živjo,
jaz sem bila na istem kot ti, pred…ulalala 20 -imi leti in te popolnoma razumem. Meni se je takrat že mešalo od tega, prišla sem zadevi do dna, ampak razočarana na polni črti.
Sedaj jih štejem čez 40 pa nikoli ne bom pozabila tistih njegovih prelepih oči, pogledov in nasmehov.
Tebi želim, da se ti obrne drugače kot meni.
Pa srečno!
Čestitam ti za pogum. Preden se odpraviš na pot v Dalmacijo, se ne pozabi lepo urediti. Operi in posesaj tudi vozilo, če jo boš povabil na zmenek v restavracijo, do katere se je potrebno zapeljati, ker ženske takoj opazimo neurejenega moškega.Naredi si tudi seznam malo boljših restavracij ali zanimivih kotičkov.Če boš rabil stilski nasvet se lahko obrneš name. Redno spremljam dogajanje na modni sceni. Z veseljem ti bom pomagala.
Tudi mene je takole enkrat mešalo. 🙂 Danes se samo zahvaljujem vsem zvezdam, da me ni tudi odneslo, ker bi se tolkla po glavi. Že takrat sem vedela, da tisto ne bi imelo nobene dobre prihodnosti, danes pa vem še toliko bolj. Te ne odvračam od poskušanja, vedno je lepo poslušati romantične zgodbe s srečnim koncem, ampak za sebe sem srečna, da je prevladala pamet.
1, pa je minilo, 2, pa je minilo, 3 pa je minilo, na 4 ljubezen čakam.
Verjamem ti.
[/quote]
zaljubljenost VEDNO mine.
problem je, ker eni niste sposobni potem ljubit in iščete nove metuljčke dalje.
mine pa vedno, ker je samo začasno stanje.
zaljubljenost in ljubezen pa sta dve popolnoma različni stvari.
Ti fant,ne zrel moški pri 30,kar naj bi že bil,te lahk v momentu tako zadene,da zavržeš dolgoletno punco,ki ji prav nic ne manjka kar tudi sam priznaš,joj prejoj.To so pa res pametne odločitve-zrele.A si res tako siguren,da če ti je vizualno tako vseč,da ti bo tudi karakterno odgovarjala,seveda,če te bo sploh še prepoznala……
Ko bos ta kratko potegnil,bodi vsaj tolk pošten pa ne poskušaj spet pri prejšnji punci.Ona si zasluži da je v zrelem odnosu,kar pa s stabo ne more bit.Tebe pač še kar odnaša…………
Avtorja popolnoma razumem.Vem kako mu je in kaj doživlja.
V Istri sem sedaj v avgustu spoznal na obali zelo luštno fajn ločeno gospo (punco) staro 45 let ( sam jih štejem 50)
Poročen sem 25 let zakon je bolj jeba kot kaj drugega.
Na vsak način sem sklenil da jo ogovorim ,če prav sem bolj sramežljive sorte .
Nisem si mislil da bo že na začetku najinega pogovora nastala taka neverjetna kemija.
Pogovarjala sva se vse mogoče stvari in ugotovila da sva si rojena kot za skupaj.
Izmenjala sva si te. številke in si rekla pustiva času čas.
Ne mislim si delati nekih utvar, res pa je da take partnerke ne srečam vsak dan.
Bomo videli………………………
Avtorja popolnoma razumem.Vem kako mu je in kaj doživlja.
V Istri sem sedaj v avgustu spoznal na obali zelo luštno fajn ločeno gospo (punco) staro 45 let ( sam jih štejem 50)
Poročen sem 25 let zakon je bolj jeba kot kaj drugega.
Na vsak način sem sklenil da jo ogovorim ,če prav sem bolj sramežljive sorte .
Nisem si mislil da bo že na začetku najinega pogovora nastala taka neverjetna kemija.
Pogovarjala sva se vse mogoče stvari in ugotovila da sva si rojena kot za skupaj.
Izmenjala sva si te. številke in si rekla pustiva času čas.
Ne mislim si delati nekih utvar, res pa je da take partnerke ne srečam vsak dan.
Bomo videli………………………
[/quote]
Če prav razumem si še poročen in si kljub temu izmenjeval telefonske številke z eno osebo ki ti je všeč?
Forum je zaprt za komentiranje.