Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen življenja?

Ljubezen življenja?

Neeeeeee. Številka 3 pomeni: če gre za pravo ljubezen in dušo dvojčico, se samo tako razplete, da prideta skupaj in sta nato srečna skupaj vse življenje.

Vidiš, da znam biti romantična. 😉
[/quote]

Seveda si romantična. 🙂
In potem se vse skupaj prelije v pravo pravljično ljubezen. Življenje postane kakor prekrasna pravljica in večna sreča poveže dve osebi.

drug drugega programiramo

…tole me spominja na Belo masajko.. 🙂
Verjetno se ti ne bo težav do dol peljat, do tega hotela.
Ker prav je, da daš svojemu sedanjemu dekletu možnost, da je srečna.
Verjetno sedaj ni. Skoraj 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne.

Takih občutkov še nikoli nisem imel. Je pa res, da do tega trenutka mejla se ni. Je dobila listek se sprašujem, v srcu pa bolečina in solze v očeh.

Kaj pa če bi ti gospod bolečina, za začetk se mal s svojo punco pogovoru. Pa ji povedu, da je ne ljubiš. Mislim da je fer da ji daš šanso. Pol pejta lepo narazn, pol pejt pa še sam na počitnice v un hotel za en vikend. Izpovej se veliki ljubezni. Če zagrab super, če ne bo pa kakšna druga. Point je, da se ne smili sam seb, ampak mej jajca pa pust punco pa najd drugo. Sam si svoje sreče kovač.

Nobenga komentarja o tem, da bo puhloglavc uničil ljubečo trdno dolgoletno zvezo za tri sekunde namišljenih metuljčkov? 😂

Ne vem no, a je fer do punce da je z njo in je ne ljubi? Ce je po 10tih letih to, je samo se vprsanaje casa kdaj bo ksna druga.
Ce bi moja tko znorela zarad enga k dela v hotelu, sori…mam dost sposotvanja da mam enkoga ki me ma rad sto posto.

1, pa je minilo, 2, pa je minilo, 3 pa je minilo, na 4 ljubezen čakam.
Verjamem ti.

Končaj vse skupaj in bodi fer do svojega dekleta, ker si ne zasluži biti z nekom, ki se dobesedno norčuje iz nje. Punca bo trpela in upajmo da čimprej pozabila luzerja kot si ti, ki mu spodnese tla pod nogami neka mimoidoča simpatična punca in zaradi nje ne spi in ne zmore več normalno funkcionirat. Če se ti ta sanjska ženska ne javi bo jutri prišla druga in tako naprej, ker ti svoje sedanje dekle niti malo ne ljubiš in to si povedal tudi v tvojem zadnjem stavku če tebi ni usojeno ljubiti? Bodi fer do nje in ji povej da je ne ljubiš. Ne kradi ji njenega dragocenega časa več, 10 let nategovanja je bilo veliko preveč. Ti pa le sanjaj in fantaziraj o drugih in ko boš postal zrel boš dojel kako si se fino zaj….. !
Najbrž ti še ni kapnilo v 30 letih da življenje ni pravljica in da ti z nobeno osebo ne bo ves čas čarobno in lepo, a če hkrati hvališ kako pridna in delavna je a ni tiste iskrice več in te zelo hitro zamika druga ženska, ki se ti lepo nasmehne potem ti res ne ceniš svoje sedanje dekle. Zapomni si pa da ni vredno zapustiti osebo, ki jo ljubiš zaradi nekoga, ki ti je trenutno všeč. Realnost je drugačna ko tisto osebo spoznaš.
Zaključi in daj možnost svoji punci da gre naprej in spozna moškega, ki jo bo ljubil in cenil, ker ti jo ne.
[/quote]

Zelo se strinjam z “zaključi sedanjo zvezo”. Nisi zrel za resen odnos. Jaz bi rekla, da potrebuješ še kakšno resno vezo in še kakšen pristanek na trdna tla, da boš ok za moža in očeta.

Kaj je v tem sedanjem odnosu je težko reči …Mogoče sedanja punca razmišlja o otroku, poroki, ti pa se tega na nek način bojiš ali si tega ne želiš? Lahko samo razmišljam. Kaj je in kaj ti čutiš ti najboljše veš, ampak dejstvo je, da je najboljša rešitev, da gresta s sedanjo punco narazen. Saj se ti zdi, da je to najbolj fer do nje (saj je med vrsticami razbrati, da je ok ženska, kajne)?

Daj sebi, daj svoji trenutni ženski priložnost, da si ustvarita nekaj več, predvsem pa, da imata oba ob sebi človeka, ki ga res želita imeti (čeprav sedaj verjetno to velja predvsem zate). Vsakdo si to zasluži.

Nikar se ne prenagli kar s taprvo. Moškemu, ki svojo žensko opiše z besedami “pridna” in “delovna”, se v življenju prikaže še kar nekaj takšnih angelov. Pravzaprav, starejši kot boš, pogosteje jih boš srečeval, na koncu boš že čisto zmešan, ker se ti bodo nasmihali na vsakem vogalu.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Torej, hotel je 500km stran. Za vikend grem dol in bom videl kj pa kako.

Kakšen trot si in pri teh letih hahahahaha.

pametna odločitev. Boš vsaj videl, pri čemu si. Ta tvoja amore je lahko v zvezi, lahko pogleda vsakega takole…. Bolje se je prepričat, kot leta fantazirat.

Mogoče ni prav, mogoče je. Ob takih pogledih bom reskiral to pot. Če bom pač razočaran pač bom.
Še kakšen nasvet?

Da, preden greš, povej dekletu, kam greš. 🙂

Sva že narazn. V petek pičim.v dalmacijo.

:)))) solze so se hitro posušile…

Pravljice ja … Uganem, pri mamici & atiju še vedno?

Že 12 let samostojen.
Ni fer da sm pustil dekle?

No, me pa zanima predvsem mnenje moških? Kaj bi vi naredili ob taki kemiji in pogledih?

Je fer do nje,itak da je da sta se razšla,če ni bilo več toto. Boš videl kaj bo sedaj. Prepusti se in je to to 🙂

Moje mnenje, kaj bi naredil, ko srečam tako fatalno žensko? Ne vem, to je lepo in hudo hkrati.

Še ena moja pravljica iz resničnosti.

Ko sem prišel pred davnimi leti v nek prostor je ona sedela tam v skupini ljudi in se obrnila proti meni. Bila je neka temnolasa lepotica prekrasnih oči in prelepega obraza. Njen obraz je bil kar ožarjen z neko nevidno srebrno svetlobo. Ko sem jo zagledal, mi je zaigralo srce in ustnice mi je potegnilo v nasmeh do ušes. Bila je tako neskončno lepa, kakor, da je prišla iz neke druge galaksije na ta naš planet. Njena lepota je bila nezemeljskega izvora. Potem je prihajala iz dneva v dan v ta prostor in jaz se ji nisem upal približati. Šele čez nekaj dni sem spet zbral hrabrost in pogum, da sem vstopil v ta prostor, kjer je bila ona. Sčasoma sva se začela tudi pogovarjati in povedala mi je tudi, da ima fanta, ki ga je sprva kar malo skušala tajiti pred mano. Simpatija in naklonjenost mad nama je bila očitno obojestranska…

drug drugega programiramo

Pa sta prišla skupaj?

Ne vem ,kaj bo iz tega. Ljubezen ni enostavna stvar. Vso srečo, če ti je usojena!

Spet en patetičen dedec pootročen, ki gre, kamor mu tič ukaže, da mora iti:)))

Ljubezen res ni enostavna. A taki občutki so mi povsem nenavadni in zelo močni.
Ne morem pozabit pogledov in občutkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close