Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen življenja?

Ljubezen življenja?

Zdaj si nas pa povsem razočaral. Pa tako napeto je bilo. 🙂

Mislim, da je povsem jasno, da je gnus tisti, ki ti je ukradel nick.

človek, ki je res zaljubljen ali nor na nekoga, GORE zanj premika. tudi če ga vidi samo za pet minut. sem tudi sama šla v dalmacijo nekoga obiskat, pa niti vedela nisem kje točno je in če me bo hotel videt. s komaj toliko denarja, da sem lahko prišla tja in nazaj, kaj šele, da bi kje prespala, če on ne bi hotel, da prespim pri njem.seveda je danes vse to slišat noro, ampak če je človek res na nekoga ubrisan, potem mu nič drugega ni važno kot da tisto osebo vidi.

po drugi strani pa … če bi ona čutila približno kaj podobnega, bi te poiskala. je problem poizvedet pri recepciji kdo in kaj si, naj na fb tvoj profil ali kak drug podatek? ni.

Konec zgodbe.

Zakaj konec zgodbe?

Profila nimam nobenega, cifre pa tud nimajo moje. Torej, kako bi me lahko dobila?

Cel teden si sanjaril, kako se boš odpravil, potem pa se spomniš, da imaš šiht. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, ker sem si pisal dopust ki pa ni bil odobren.

ne, nimajo niti naslova? 🙂 🙂 🙂 in če si prišel preko agencije bi morali imeti podatke o agenciji in če bi bilo njej res do tebe – ji je pa toliko kot tebi do nje, bi te našla. ne boš verjel, kaj vse se da. ampak glej, tebi ni, njej pa tudi ne. pri vsem skupaj je tvoja bivša potegnila največ. tebe se je rešila.

Uf to je pa zdaj tako, kot konec sezone neke serije, ko pol do jeseni čakaš, da vidiš kaj se je zgodilo v zadnji minuti zadnjega dela:):):)

Ta punca iz Dalmacije je res pravi angel. A ni angel ljubezni, ni tvoj angel. Je angel tvoje bivše punce. Je njen angel rešitve pred bednikom, kakršen si ti.

Oprevanje neomajne ljubezni na prvi pogled, usode, ki je posegla in dodobra pretresla avtorjevo srce. Pristne ljubezni, ki jo zmoti strah pred nenaspanostjo nekega dne. Haha

Upam da se njegovo navdušenje do drugega tedna ko ima namen iti ne ohladi preveč.. Mogoče pa bo res našel ljubezen življenja…

Po mojem ta punca sploh ne ve, kdo si. Niti ni ničesar približno podobnega čutila ob vajinem pogledu. Pač tam je bila v službi, ti si bil en turist s partnerko.

Ta vikend maš dopust? Greš?

Kako se bo nadaljevalo

Vsem skeptikom,….dobil sem njen kontakt (bilo je mučno ali se je izplačalo). Punca je navdušena, da kako sem jo dobil. Pogovarjava se non stop, želi tudi, da se dobiva.
Vsem, ki ste na moji poti..ne oklevajte in ne poslušajte drugih! Poslušajte samo svoje srce, le ta te nikoli ne izda!!

Tko se dela. Če nekaj hočeš si je treba to vzet.

Za akterje te teme po moje ne bi blo slabo, da si preberejo knjigo od Milivojevića: Formule ljubezni. 🙂

Lepo. 🙂

Avtor, poročaj, kaj dogaja, nas zanima;)

No, kaj zdaj?

A je kupil hotel?

Si že fasal prepoved približevanja?

Kako se je ta zgodba odvila?

Moj je tudi mislil,da sem angel,ko me prvič videl,pride čas,ko se mi zdi,da nisem več tako angelska v njegovih očeh.Sva pa že pol življenja skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close