Ljubezen življenja?
človek, ki je res zaljubljen ali nor na nekoga, GORE zanj premika. tudi če ga vidi samo za pet minut. sem tudi sama šla v dalmacijo nekoga obiskat, pa niti vedela nisem kje točno je in če me bo hotel videt. s komaj toliko denarja, da sem lahko prišla tja in nazaj, kaj šele, da bi kje prespala, če on ne bi hotel, da prespim pri njem.seveda je danes vse to slišat noro, ampak če je človek res na nekoga ubrisan, potem mu nič drugega ni važno kot da tisto osebo vidi.
po drugi strani pa … če bi ona čutila približno kaj podobnega, bi te poiskala. je problem poizvedet pri recepciji kdo in kaj si, naj na fb tvoj profil ali kak drug podatek? ni.
Cel teden si sanjaril, kako se boš odpravil, potem pa se spomniš, da imaš šiht. 🙂
ne, nimajo niti naslova? 🙂 🙂 🙂 in če si prišel preko agencije bi morali imeti podatke o agenciji in če bi bilo njej res do tebe – ji je pa toliko kot tebi do nje, bi te našla. ne boš verjel, kaj vse se da. ampak glej, tebi ni, njej pa tudi ne. pri vsem skupaj je tvoja bivša potegnila največ. tebe se je rešila.
Forum je zaprt za komentiranje.