ljubezen-spostovanje
Res je in naslednji pozabi, kaj je storil in mu ni jasno, zakaj je spet jezna nanj, če pa ga spoštuje. 🙂
Mogoče še oblakovi….. :)))[/quote]
A te so tebi blizu?:) Nobenih ne poznam, niso iz mojega sveta:).[/quote]
Lahko te spoznam s katerimi, da ne bi slučajno nevedna umrla….. 🙂
Sploh pa hvala, ker te skrbi zame :))
Lahko te spoznam s katerimi, da ne bi slučajno nevedna umrla….. 🙂
Sploh pa hvala, ker te skrbi zame :))[/quote]
Saj pri takšnih nimaš kaj spoznati, so le lupina brez vsebine:). Kaj naj olupimo še to skrhano lupino?:)[/quote]….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))
Saj pri takšnih nimaš kaj spoznati, so le lupina brez vsebine:). Kaj naj olupimo še to skrhano lupino?:)[/quote]….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))[/quote]
Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).
….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))[/quote]
Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).[/quote]Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…
Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).[/quote]Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…[/quote]
Ne razumeš me:). Z buhtelji, kremenčkovimi in podobnimi padalci nočem imeti opravka.
Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…[/quote]
Ne razumeš me:). Z buhtelji, kremenčkovimi in podobnimi padalci nočem imeti opravka.[/quote]…ampak vseeno te od časa do časa premami in se pričkaš tu z njimi….. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.