ljubezen ni zate
Točno tako, kako je resen, urejen, odgovoren, načitan… Pa saj je vseeno po kateri metodi postopa, življenje pokaže resnico, sam mal je treba počakat, pa se za vsakogar vidi, iz kakšnega testa je. Dolgoročno te ne more nihče preslepit.[/quote]
…razen če si to želiš? ;))
Točno tako, kako je resen, urejen, odgovoren, načitan… Pa saj je vseeno po kateri metodi postopa, življenje pokaže resnico, sam mal je treba počakat, pa se za vsakogar vidi, iz kakšnega testa je. Dolgoročno te ne more nihče preslepit.[/quote]
…razen če si to želiš? ;))[/quote]
A da si zaslepljen? Če si zaljubljen, si res. Kar pa ne traja večno. Ali pa počakaš, da je tahujš mimo in potem reagiraš.
Gospa K., a vi mene malo zaj.ebavate? :)[/quote]
Bog ne daj! Samo želela sem, da vidite kako lepo realisti razmišljajo 🙂 A veste, ne vem zakaj potem beseda brezpogojno sploh obstaja, če tega ni :)[/quote]
Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? 🙂
Bog ne daj! Samo želela sem, da vidite kako lepo realisti razmišljajo 🙂 A veste, ne vem zakaj potem beseda brezpogojno sploh obstaja, če tega ni :)[/quote]
Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? :)[/quote]
Ej, a ne ravno od sebe vedno nekaj pričakujemo? Se nagrajujemo? 😉
Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? :)[/quote]
Ej, a ne ravno od sebe vedno nekaj pričakujemo? Se nagrajujemo? ;)[/quote]
Ne nujno – že x uspehek je laho nagrada sama po sebi, torej ni potrebe po nagrajevanju….sebe 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.