Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubezen ni zate

ljubezen ni zate

Točno tako, kako je resen, urejen, odgovoren, načitan… Pa saj je vseeno po kateri metodi postopa, življenje pokaže resnico, sam mal je treba počakat, pa se za vsakogar vidi, iz kakšnega testa je. Dolgoročno te ne more nihče preslepit.[/quote]

…razen če si to želiš? ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšna morbidna obramba je to? Ni vedno primerno, da se občutkom prepustimo, zlasti če je v igri “prepovedano sajde” :)[/quote]

Ah, na to še pomislila nisem 🙂 Takšni mi tudi na 2 metra ne smejo prit….ni časa :)[/quote]

Sklepam, da je “prepovedano” bolj mamljivo…sta 2 metra res dovolj ? 🙂

Ah, na to še pomislila nisem 🙂 Takšni mi tudi na 2 metra ne smejo prit….ni časa :)[/quote]

Sklepam, da je “prepovedano” bolj mamljivo…sta 2 metra res dovolj ? :)[/quote]

Ma za mene ne, me odbijajo vezani moški… Tak da je že 2 cm dovolj 🙂

Točno tako, kako je resen, urejen, odgovoren, načitan… Pa saj je vseeno po kateri metodi postopa, življenje pokaže resnico, sam mal je treba počakat, pa se za vsakogar vidi, iz kakšnega testa je. Dolgoročno te ne more nihče preslepit.[/quote]

…razen če si to želiš? ;))[/quote]

A da si zaslepljen? Če si zaljubljen, si res. Kar pa ne traja večno. Ali pa počakaš, da je tahujš mimo in potem reagiraš.

Sklepam, da je “prepovedano” bolj mamljivo…sta 2 metra res dovolj ? :)[/quote]

Ma za mene ne, me odbijajo vezani moški… Tak da je že 2 cm dovolj :)[/quote]

Mene pa kakor kdaj, priznam da sem se že zalotila v skušnjavi…

Ma za mene ne, me odbijajo vezani moški… Tak da je že 2 cm dovolj :)[/quote]

Mene pa kakor kdaj, priznam da sem se že zalotila v skušnjavi…[/quote]

Ne bom sodila, nisem za to na svetu 🙂

Mene pa kakor kdaj, priznam da sem se že zalotila v skušnjavi…[/quote]

Ne bom sodila, nisem za to na svetu :)[/quote]

Vem, da ne, sodijo nevedneži 🙂

Pravijo da brezpogojna ljubezen obstaja samo v navezavi starš-otrok. Pa še tam starš nekaj pričakuje, otrokovo vračanje ljubezni in hvaležnost.

Zares nesebičnega dejanja nekako ni. Tudi če naredimo dobro delo, s tem smo zadovoljili svojo željo da se dobro počutimo, ker smo naredili dobro delo.

Evo gospa C., nekaj za vas 😉

Evo gospa C., nekaj za vas ;)[/quote]

Gospa K., a vi mene malo zaj.ebavate? 🙂

Evo gospa C., nekaj za vas ;)[/quote]

Gospa K., a vi mene malo zaj.ebavate? :)[/quote]

Bog ne daj! Samo želela sem, da vidite kako lepo realisti razmišljajo 🙂 A veste, ne vem zakaj potem beseda brezpogojno sploh obstaja, če tega ni 🙂

Bog ne daj! Samo želela sem, da vidite kako lepo realisti razmišljajo 🙂 A veste, ne vem zakaj potem beseda brezpogojno sploh obstaja, če tega ni :)[/quote]

Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? 🙂

Bog ne daj! Samo želela sem, da vidite kako lepo realisti razmišljajo 🙂 A veste, ne vem zakaj potem beseda brezpogojno sploh obstaja, če tega ni :)[/quote]

Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? :)[/quote]

Ej, a ne ravno od sebe vedno nekaj pričakujemo? Se nagrajujemo? 😉

Ne vem, morda jo drugi narodi in kulture prakticirajo in smo morali spesniti nek prevod, primerno besedo za slovenski jezik…a vendarle obstaja brezpogojnost – brezpogojnost do sebe, ikad čula? :)[/quote]

Ej, a ne ravno od sebe vedno nekaj pričakujemo? Se nagrajujemo? ;)[/quote]

Ne nujno – že x uspehek je laho nagrada sama po sebi, torej ni potrebe po nagrajevanju….sebe 🙂

Marsikaj obstaja v naših glavah kot ideja ali kot fikcija in želja….:)

Bučke! 🙂

Bučke obstajajo. 🙂

Meni recimo, so melone in šljive zakon:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close