Limit in jutri penzija
Danes ponoči sem imela velike probleme. Sin je prišel okrog 1 ponoči in me zbudil naj mu dam 10evr za cigarete. Ni verjel da nimam denarja ob sebi, niti bančne kartice. Ni mi dal do 3h miru. Da ne bi vdrl v trafiko sem pozvonila sosedu za 10evr. Grem nazaj spat pride ob 6h da rabi 10evr za na kavo. Nisem imela denarja, šel je na kavo in se zadolžil. Spet je pri meni in teži za 10evr hoče it po krofe. V težki situaciji sem. Hči mi je vzela kartico, saj je dala gor polog, in je vedela da če bi mi pustila kartico bi ta denar dvigoval ali žical. Klicala sem hči malo prej če bi mi dala 50evr na dan ker me on žica za cigarete, kafete, picete. Ona mi odvrne naj se gre solit, da jo ne zanima njegova nezrelost v finančni krizi in naj gre k dilerjem živet pa naj ga futrajo. Bojim se da bo sin udaril ali mi ubil hči ker mu ne ugodi in mu zabrusi naj gre razvajenec delat pa svoj denar trošit, ne materin, še manj pa njen. Hudo mi je ker ona njega ne razume, on pa se ujezi ker mu ne da denar in je zmožen ji kaj naredit. Kaj naj naredim? Hči mi pravi da sem postala klošarka zaradi njega.
Lelolalu, 02.08.2023 ob 09:04
Danes ponoči sem imela velike probleme. Sin je prišel okrog 1 ponoči in me zbudil naj mu dam 10evr za cigarete. Ni verjel da nimam denarja ob sebi, niti bančne kartice. Ni mi dal do 3h miru. Da ne bi vdrl v trafiko sem pozvonila sosedu za 10evr. Grem nazaj spat pride ob 6h da rabi 10evr za na kavo. Nisem imela denarja, šel je na kavo in se zadolžil. Spet je pri meni in teži za 10evr hoče it po krofe. V težki situaciji sem. Hči mi je vzela kartico, saj je dala gor polog, in je vedela da če bi mi pustila kartico bi ta denar dvigoval ali žical. Klicala sem hči malo prej če bi mi dala 50evr na dan ker me on žica za cigarete, kafete, picete. Ona mi odvrne naj se gre solit, da jo ne zanima njegova nezrelost v finančni krizi in naj gre k dilerjem živet pa naj ga futrajo. Bojim se da bo sin udaril ali mi ubil hči ker mu ne ugodi in mu zabrusi naj gre razvajenec delat pa svoj denar trošit, ne materin, še manj pa njen. Hudo mi je ker ona njega ne razume, on pa se ujezi ker mu ne da denar in je zmožen ji kaj naredit. Kaj naj naredim? Hči mi pravi da sem postala klošarka zaradi njega.
Šnelca, saj sem ti rekla, da bo brat, ko bo videl, da mama nima več keša, začel tebi težit. Zagotovo bo k tebi prikolovratil. Mami ne dajaj nobenega keša, očitno nima ne živcev ne moči, da bi mu nasprotovala in seveda mu bo vse zdajala, če ji daš keš. Če pride brat k tebi najedat, kliči policijo!! Sploh se ne meni z njim, samo policijo pokliči.
Enkrat sem klicala policijo, v juniju. Da me žica za denar. In da noče dojet da nimam, ampak vidi samo svoje. Potem je hči govorila z njimi da če denarja ne dobi začne grozit, povedala je grožnje. On je ob prihodu njih zbežal stran, oni so se naredili kot da je neviden. Tudi na csd sem prijavila ekonomsko nasilje. Hči si prizadeva da ne bi hodil k meni in da me pusti na miru. Ob pa naredi kot njemu ustreza. Po ves dan najeda 10 evr za kafetke , 10evr za cigarete, 10 za pekarno, 10 za picete, 10 za pijačke. Hči mi je pomagala glede banke uredit, ampak postavila je mene in sebe v nevarno situacijo, če on nima denarja postane nemiren, izreče ji vsega( da ji želi smrt), hči se zaveda da je nepredvidljiv in impulziven pa da mu je dolgcajt. Povzročfa ekonomsko nasilje in jo je zmožen izbost za 10evr. Pa ni samo to nasilje. Izsiljuje me da mu napišem vsa stanovanja. To me hčerka vsakodnevno razsvetljuje naj mu ne ker bo zagonil za drogo. Povedala mu je da če me sili k pisanju oporoke zanj je neveljavna. Ter da bi on moral bit razdediden dedič ker grdo ravna z mano in vsemi člani. Vzel je sekiri in ji sjlatil par sadnih dreves. Ona se mu ne pusti, ampak jih bo spet fasala od njega. Sama pa ne želim da grw moj sin v zapor, zaradi njenega moralnega pridiganja njemu. Oba sta težka. Policiji smo povedali da bo odsekal tistemu glavo če ne dobi vsega po očetu in materi takoj do 1 septembra. Bili so tiho in odšli stran.
Forum je zaprt za komentiranje.