Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepe neveste lepo gorijo

Lepe neveste lepo gorijo

za Spiderja

fant si ravno v letih dokončnega dozorevanja. Prav imaš v tvojih letih ženske še iščejo mačo-prasce.

Počakaj še par let in tudi mnogo žensk bo dozorelo in začelo iskat druge kvalitete (preverjeno na lastni koži).

Seveda pa bo zmerja obstajal segment žensk, ki se bo lepil, poročal in imel otroke s prašiči. Toda te ženske so nezrele, čeprav njihov EMŠO tega nekako ne kaže :))

Ženske pa kolegialnost do drugih žensk..hahaha…dobra fora.

Ženska bo v MINUTI našla razlog, da ji ena ženska ni všeč. Sodelovka, npr. Al ima preveliko plačo, boljše cunje, predobrega tipa, al je južnjakinja…Ženska faušija in hudobija ne pozna meja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

25 sem star. Se pravi, ženske prav dozorijo šele po 25 letu, po tvojem??

Em, zanimivo. Že pr 18 trdijo,da so zrele.:))

Ženske si nekje pri mojih eltih oz. še PREJ (jaz mislim še malo počakat) poiščejo partnerja za celo življenje. Pr 20, 21. In to, kar jim je takrat všeč, to potem pač imajo.

Brez muje se še čevelj ne obuje… tko je to… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Spider dolgujem ti pir

hodim bosa in ne smrdim po dreku…tko je to…:))))

ma ja no…včasih se obujem…ampak pod nos mi pa noben ne prdi…tko je to….:)))

…pravzaprav…sem pa v dreku do vratu…:(((

…se mi pa fino zdi, če lahko napišem, da nisem…da ste mi pol eni mal fouš…:))))

Hmmm… zakaj bi ti bli fouš? Sej zdele je tak cajt, da bodo nekateri s toplo ritjo, v katero so zlezli, vred odleteli na hladno…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

zmeraj je tak cajt, da so eni v dreku, drugi ga pa serjejo…:)))

Dj Spider ne bod tko pameten.
Zakaj bi pedenala moža z vseh strani, če on več zasluži? On dela od 6-14, jaz pa od 7-15. In zj naj pridem domov 15.30 in šele začnem kuhat? Zakaj pa, če lahko on to že prej naredi? Ne vem, kaj ima višina plače fore pri tem.
Aja, mogoče so v tvojih možganih ljudje, ki več zaslužijo več vredni, ostali naj bodo pa njihovi sužnji?! Hmm, čas kraljev in služabnikov je minil…

Veš kaj, kako imaš ti to urejeno doma z možem, mene prav nič ne zanima. Jaz pišem na splošno in nimam v mislih konkretno tvoje družine.

Pač mislim, da če mož zasluži več od žene, da se spodobi, da ona tisto razliko med njima andoknadi na drug način in pokaže spoštovanje možu tako, da mu kuha, pospravlja, skrbi za otroka itd..

Pri nas doma ni bilo nikoli vprašanje, kdo bo kuhal, pospravil stanovanje, poskrbel za otroke itd…vedelo s eje, kdo to dela. Oče je bil cele dneve v službi in res ni imel časa za take stvari.

Sej to se ti se zdaj pozna….
Bogi.

Spider, na forumu mladih si pa kakšno leto in pol nazaj o očetu napisal nekaj precej manj pohvalnega in nikakor ne v kontekstu zglednega hranitelja družine

Relax guys :)) :))

saj vidite kako je z uresničevanjem pravic žensk … ko je treba kaj narest, so vse kar lepo tiho

ženska ženski psica (and that is undeniable rule, z zelo redkimi izjemami)

Da me ne bo kdo narobe razumel. Jaz nimam proti ženskam nič. Če kdaj napišem kakšno zoprno resnico o njih, to eš ne pomeni, da jih sovražim.

Ti pa res redno bereš moje poste, da se še spomniš tega.

Moj stari ni idealen, daleč od tega. Nikoli pa ni bil zabušant, vedno je ogromno delal in prinesel domov veliko denarja. kar je ers je res. kakšnih drugih kvalitet pa žal nima.

He he – jaz imam kar dosti večjo plačo od mojega partnerja pa ga ne teram, da cele dneve lika , pospravlja in razkužuje stanovanje :)))) Ker mi zna spoštovanje izkazati na drugačen način. :))) ko se lotiva pač skupaj narediva vse gospodinjske obveznosti potem pa imava čas, da skupaj greva na sprehod, pijačo … če bi bilo po tvoje pa bi on ribal stanovanje jaz pa bi klepetala v kafiču do onemoglosti ??? Ni fora v tem, kdo ima višjo plačo – fora je v tem, da si delo enakomerno razdeliš in uživaš v skupnih trenutkih. Sploh pa ti višja plača ne daje nobenih večjih pravic, kot partnerju z nižjimi dohodki. V skupnem gopodinjstvu je vse skupno tudi denar in jaz nič ne gledam na to ali gre za nakup stvari moj ali njegov denar. Itak je vseeno. trenutno imam večjo plačo jaz, čez 5 let bo morda obratno. Če se to tebi zgodi boš pral, likal in ribal stanovanje ??

Uf, spider, kaka copata boš čez par let, hehehe….

ufffffffffffff, po dolgem času nekaj pametnega.
In ker si vse govorimo, kaj bomo same proti množici, saj ne moremo nič, škoda časa in živcev in smo tiho,no jaz nisem, ti tudi verjetno ne,ampak kljub vsemu smo kot pljunek v morje, škoda!
Nekega dne, jim bo jasno, tistim, ki nimajo pojma kaj pomenijo tvoje besede, žal jim bo za vse gorje tega sveta, ampak bo žal takrat tudi prepozno za vse nas.

mene je tud čist pretresel dokumentarec o indijskih nevestah, ki jih zažigajo zaradi dote, sploh nisem mogla verjet, da se to dogaja tako množično
ampak nevesto zažgeta tašča in moževa sestra!!!!!
ženske smo ena drugi večje sovražnice kot nam bodo moški kadarkoli

kdo bo prvi “radoživo” žensko označil za kurbo- njene zavistne prijateljice- ok. to glih ni problem v primerjavi z vsem ostalim, ampak pove pa dosti
kdo ti bo v službi največ polen pod noge vrgel- sodelavke
kdo bo najbolj kritiziral in šimfal ženske, ki opozarjajo na probleme- seveda ženske

ženske smo med sabo neverjetno tekmovalne, zavistne. ljubosumne, če je pa še kakšen petelin posredi pa res ratamo totalne kokoši

ampak krivi so pa moški 😉

“Ko je neki slovenski kmetavzar pred več kot desetimi leti želel odpraviti pravico žensk do splava, smo se zbrale in metale jajca v cenjena vrata poslanskega hrama.”

Saj s splavom prav tako ubiješ ženski zarodek, torej zakaj si potem proti odpravi splava? Tudi splav je umor. Saj splavov ne bi bilo, če bi vsi tisti, ki grejo med rjuhe kar tako brez veze, pred tem malo premislili in se ustrezno zaščitili, ne pa da potem ženske mečejo v parlament jajca, ker jih kao razpali en kmetavzar, ki želi odpraviti pravico žensk do splava. Se strinjam, da je s tem kršene pravica žensk do lastne odločitve, kaj bo delala s svojim telesom, ampak sem pa hkrati mnenja, da nima pravice ubiti nedolžnega otroka, ki sta ga s partnerjem spočela.

Vse ostalo si pa zelo lepo napisala in se strinjam s teboj.

Lp

Tarin

Tako je bilo, tako je in tako bo! Skozi stoletja je ženska, v različnih kulturah, dobila različne vloge, oziroma položaje v različnih družbah! In ne vem, kaj misliš da boš spremenila s tvojim pisanjem o “peklenskem bureku”. Razburjaj se dalje, svet se vrti naprej in se ne zmeni za tvoje razmišljanje, vendar vedi – mesto ženski je določeno! Zakaj misliš da indijska vlada ne ukrepa ostreje? Brez revolucije ne bo nič! Torej babe v hosto – pa če vam rata, potem bo svet sigurno lepši. Ha, ha, ha! Pri toliko slabih lastnostih, ki jih imate ženske, bi bil to velik hec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close