Lažnive reklame
Oh ja, Marko je dovolj, če športam vsak dan in če jem pestro, mešano hrano z veliko zelenjave in sadja?
Katenjka, nikjer nisem napisala, da jem mastno hrano. Če dobro prebereš, sem omenila samo reklamo, ki sem jo dobila.
Če smo že pri KT. Kako pa veš, da jih ne jem? In KT pri meni niso vplivale na kožo. Prej, sedaj, isto.
Mogoče je dovolj, mogoče ni, premalo si napisala. Zato pa pravim, da so morda mastni lasje povsem normalen in naraven odziv telesa. Reklame pa so tiste, ki te prepričajo, da verjameš nekaj drugega. To je njihov namen.
Marko, mastni prhljaj je stvar, ki jo je potrebno odpravit. Mastni prhljaj povzroča mastne lase. Mastni prhljaj zabije lasišče, lasne koreninice…
Mozolji so očitno tudi le tebi všeč, meni žal niso. Mene zanima kako jih odpravit. Pa ne zato, ker tebe ne bi motili, ampak zato, ker mene motijo in so mi grdi.
Verjamem, da te motijo. Jaz nimam težav z njimi. Po moje pa je do tja več različnih poti, ker je tudi več različnih vzrokov. Najprej je treba odkrit vzrok, kar ni vedno enostavno.
Ponavadi je vzrok v hormonskem neravnovesju, stresu, nepravilni prehrani…Ali pa enostavno v nagnjenosti oz. genih.
Poskusi s kakšno očiščevalno dieto. Z veliko vode in presne hrane. Izogibaj se mleku in mlečnim izdelkom, ter mesu in pripravljeni hrani.[/quote]…in vedi, da po nekaj dneh, tednih, mogoče niti po parih mesecih ne bo še vidnega efekta, glede na to da si toliko let (nevede) “zastrupljala” telo 😉
S temi mastnimi lasmi ti telo sporoča, da delaš nekaj narobe.
Zaj ste pa s temi mastnimi lasmi in mozolji čist s teme šli.
V glavnem – mene tud tak pojezi, ker VEM, da čudežnih izdelkov ni, pol pa neko reklamo naredijo in kar kupiš… Sploh ti izdelki za hujšanje in vsi ostali čudežni preparati, ki nas naredijo lepše, boljše, bolj vesele, zaželene,…
Včasih je kaka stvar že tako očitno zlagana, da se človek res vpraša, če je še to zakonito, al bi jih že lahko tožil. Zakon o varstvu potrošnikov je dejansko zelo uporaben in zanimiv dokument.
Mene reklame ne jezijo, ker vem, kakšen je njihov namen. Pred nakupom izjemno dragih izdelkov (ki jih drugače ne bi), se pa obvezno pozanimam med ljudmi, na raznih forumih in preverim njihove izkušnje. In ja, jem samo margarino brez holesterola :)))))
Prodajam pa čudežen siv kamen, ki pomaga proti mozoljavosti in mastnim lasem. Cena je 50 eurov plus poštnina, garantirano vam bo pomagal. Za dodatne info me kontaktirajte.
Forum je zaprt za komentiranje.