Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvalitetna veza med moskim in zensko

Kvalitetna veza med moskim in zensko

[img]http://www.themuslimtimes.org/wp-content/uploads/2013/08/1003373_508558185888218_648231058_n11.jpg[/img]
:)[/quote]

če izvzamem, da je slika res hecna, kaže tvojo podzavestno željo po tem, da bi bil rad alfa samec, ki uspešno pokori podrejene samice. Tiha želja je,je da je kurnik poln, ker ena ni nobena in da je zabavno.

Marihuanca, pa ja ti ne uživaš v svinjariji? spoštljiv moški zna cenit žensko delo, da je dom urejen, čist in da je v njemu prijetno bivat. Lahko pa tudi sam partner doprinese k urejenosti doma, da si z ženo medsebojno pomagata.

Mogoče pa je bil samo v prejšnjem življenju petelin, kjer je spoznal, da ta pot ni ustrezna in se danes lahko le še poheca iz tega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

o.k. I give up. Se mi ne da več…

Povzetek:

Očitno za nekatere ni razlike med (demokratičnim) vodenjem in ukazovanjem. In prvo očitno ni kompatibilno z delitvijo nalog IN ODGOVORNOSTI za posamezna področja v gospodinjstvu. Koncept, da ima nekdo niti v rokah, ni kompatibilen s tem, da je drugi odgovoren za polento in sesalec…

Najboljši način organizacije gospodinjstva je očitno – samoupravljanje. Vsak upravlja sebe. Vsak poskrbi zase. Se opravičujem, tak pristop mi je tuj. Pri meni poskrbimo vsi za vse. Kdor lika, lika za vse. Kdor kuha, kuha za vse. Kdor pospravlja, pospravlja za vse (perilo in krožnike!!!). Kdor sesa, sesa vse sobe (ne samo svojo…).

Tudi vseh teh Cankarjanskih žensk, ki naj bi bile standard v slovenskem nacionalnem karakterju, jaz ne vidim. ne v RL, ne na tem forumu. Morda je slučaj tak, da z njimi ne stopam v stik. Vedno znova pa berem moške, ki imajo težave z ženskami, ker raje gospodinjijo kot pa seksajo z njimi. Go figure, kje je problem …

Mene nič ne boli, ker me nima kaj boleti. Nikomur ne težim s polento in ne sesam. Če nihče ne sprašuje, a je kaj za jest, sem zelo zadovoljna in nimam najmanjše nuje, da bi karkoli počistila in pospravila. Sem antiteza gospodinje. Upravičeno ožigosana za razvajenko. Picajzlasta sem samo pri eni stvari – likanju, in predvsem zlikanih svilenih rjuhah 😛

Pa pa.

Pa zakaj to nam razlagaš, saj nas s tem moške pahneš v potencialno vlogo možnega izbranca? 😀
To moraš tistemu povedati, ki komaj čaka, da gre v odnos z žensko, ki ukazuje in daje direktive. ;)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kup nekih pravil. Ne vem, kdo to živi po leksikonu, kjer so naloge točno določene, kje piše, kaj naj ali naj bi kdo delal pri deljenih spolnih vlogah itd….. Kakor komu paše, če se ne more par dogovoriti o nekih butastih, vsakdanjih ali banalnih stvareh, potem že ne bosta dolgo zdržala skupaj.

Problem je v tem, da en primer in s tem ene vrste ljudi, mešaš z drugimi primeri in problemi.
Zato ti ne gre skup, ker seveda v tem ni logike. 🙂
Če hočeš razumeti, se moraš osredotočiti na en primer.

Za razvajene pa je velikokrat problem in kompleksnost neke situacije tam, kjer je drugi ne vidimo.
Na primer, da si nekdo zmisli, da bi rad polento in slučajno ravno polente ni doma. In kdor je razvajen, bo v tem videl problem ter problematiziral, pa čeprav ima na razpolago še 10 ostalih stvari. Vendar on ne vidi tistih 10 ostalih možnosti, ampak samo to, da ni polente. 🙂
In to je en primer nepotrebnega kompliciranja.

[img]http://www.themuslimtimes.org/wp-content/uploads/2013/08/1003373_508558185888218_648231058_n11.jpg[/img]
:)[/quote]

če izvzamem, da je slika res hecna, kaže tvojo podzavestno željo po tem, da bi bil rad alfa samec, ki uspešno pokori podrejene samice. Tiha želja je,je da je kurnik poln, ker ena ni nobena in da je zabavno.[/quote]

Pravi moški mora znati “obvladati” žensko! ;))
Za primer, kam pridete ženske, si poglej primer Goldfish, Senza… , ker nimata pravega dedca, ki bi znal reči, ženska, zdaj pa je dovolj, daj mir, jo občasno čvrsto zgrabit na najustreznejši način, ko prihaja do agresivnih ekscesov nezadovoljstva nad nasprotnim spolom in ostalimi muhami, jima moškost v obliki prepirljivosti in ukazovanja tolče ven na jezikovnem in vedenjskem področju, kar je pa za večino samcev odvračilno. :)))

Tudi sama bi rada nekaj uprašala …Kaj si mislite o moškem, ko je nasploh precej nekomunikativen tudi v pogovoru z svojo punco? Ko ga ta npr. po smsu ali v živo kaj vpraša in ji on odgovori nazaj, ona pa potem česa ne razume ali pa se hoče o tem pogovarjati še v živo in potem ko se vidita, ji on zabrusi, da ji je na to že odgovoril in kaj da ji je, da ga spet sprašuje isto. In da se to dogaja za vsako stvar in vsak dan …Potem pa izpade kot da je ona neumna, ker ga sprašuje, ker bi rada se pogovarjala z njim, razširila pogovor o tem ali kaj novega zvedela. Kaj je narobe s takim moškim, da tako reagira? Ima sploh kaj potrpljenja?

Hahaha…

Še ena patetika od kvazi psihoanalize. Study harder, poor little thing! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hahaha…

Še ena patetika od kvazi psihoanalize. Study harder, poor little thing! :)[/quote]

Pardon, v mislih sem imel Skelo, napisal pa Senza, obe imata nika na -S in vaju zamenjujem. 😀
Lahko za tebe tudi napišem psihoanalizo? Samo ti nimaš toliko težav z moškimi, kot te dve. :))

Hahaha…

Še ena patetika od kvazi psihoanalize. Study harder, poor little thing! :)[/quote]

Pardon, v mislih sem imel Skelo, napisal pa Senza, obe imata nika na -S in vaju zamenjujem. 😀
Lahko za tebe tudi napišem psihoanalizo? Samo ti nimaš toliko težav z moškimi, kot te dve. :))[/quote]

Glede na to, kako si se odrezal doslej, mislim, da nima smisla, da se trudiš… Razen, če blazno uživaš v tem, da utrujaš… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti si zelo racionalen tip, pragmatičen, razumski, mogoče nekoliko preveč “hladno odmaknjen” iz sfere čustev. 😉

Matjažko, jaz pa zelo rad berem tvoje psihoanalize. Saj ni važno, če držijo, važno je, da so zabavne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si zelo racionalen tip, pragmatičen, razumski, mogoče nekoliko preveč “hladno odmaknjen” iz sfere čustev. ;)[/quote]
In zato težja za podajanje tvojih analiz. 🙂

Bi se poglobil vate, če bi bil ženska, ampak saj se fantje, kot je Spider, Sadni in Matkič dovolj ukvarjajo s tabo. :)))

Ti si zelo racionalen tip, pragmatičen, razumski, mogoče nekoliko preveč “hladno odmaknjen” iz sfere čustev. ;)[/quote]

No, kaj sem rekla? 😀

Bi se poglobil vate, če bi bil ženska, ampak saj se fantje, kot je Spider, Sadni in Matkič dovolj ukvarjajo s tabo. :)))[/quote]
Se strinjam. Jaz upam, da je njim dovolj, ker meni to ni potrebno. 🙂

Marihuanca, pa ja ti ne uživaš v svinjariji? spoštljiv moški zna cenit žensko delo, da je dom urejen, čist in da je v njemu prijetno bivat. Lahko pa tudi sam partner doprinese k urejenosti doma, da si z ženo medsebojno pomagata.[/quote]

Ne uživam v svinjariji. Pri nas doma smo imeli svoje čase tudi snažilko dvakrat na teden, ki je pospravila in pomila določene stvari, zdaj pa jaz to v glavnem počnem. Cela gospodinja sem že. Sestra se prav norca iz mene dela, ker je navajena drugih meščanskih standardov, ko k nam s tistim šminkerjem svojim pride. Vem samo to, da ti ni treba vsak dan nevrotična z metlo in cunjo vreščat po bajti, da je pospravljeno. Enkrat tedensko je dovolj, pa mogoče še enkrat vmes prah potegnit. Babe pa iz tega delate celo vprašanje suženjstva. Uležte se dol, kakšno knjigo preberite, da se opismenite in nehajte srat s temi svojimi babjimi oslarijami. Če se vam pa že tako drgne, potem drgnite. Vaš problem. Jaz tudi pomislil ne bi, da bi vam pomagal v vaši neumnosti.

Marihuanca, da se grem še jaz malo psihoanalize kot strokovnjak Matjažko. Potemtakem prihajaš iz dokaj premožne družine, ki živi v taki graščini, da rabi pomoč na domu. Dobro, brihten poba si, mogoče preveč brihten za to tvoje malomeščansko sredino, zato ti je udarilo malo na jezo in kritiko. Priporočam ti kakšno duhovno literaturo.

O hudooooo:))). Lahko bi si izposodil duhovno literaturo (ne za branje), jo podstavil pod svoje kurje tačke in postal res visok:)).

Hahaha…

Lahko za tebe tudi napišem psihoanalizo? Samo ti nimaš toliko težav z moškimi, kot te dve. :))[/quote]

Eh Matjazko, kaj bi ti dal,da bi te jaz čvrsto zgrabla na najustreznejši način….pa ne boš
dočakal…:-))

Drgač maš pa prav, seveda paše tole grabljenje na najustreznejši način…če je pravi dec 🙂
saj to smo že jemali, ne?
Pa še izziv zate Matjazko….najdi mi zapis, kjer jamram, da imam težave z moškimi…
…pol pa lahko nakladaš po mili volji…do takrat si pač samo poln….saj veš česa….

Brigaj se ti raje za svoje duhovno sranje. Pa malo manj pokroviteljstva. Nisi tako kompetentna glede vprašanj, v katera se vtikaš. Manjka ti osnovnih znanj glede razumevanja principov, ki ta svet vodijo, da bi lahko o čem suvereno razpravljala.

Brigaj se ti raje za svoje duhovno sranje. Pa malo manj pokroviteljstva. Nisi tako kompetentna glede vprašanj, v katera se vtikaš. Manjka ti osnovnih znanj glede razumevanja principov, ki ta svet vodijo, da bi lahko o čem suvereno razpravljala.[/quote]

Marihuanca, oprosti, če sem ti dvignila pritisk. Očitno sem prešla tvojo rdečo črto- ne maraš pokroviteljskega tona in ne maraš drezanja v tvojo zasebnost. Ok, do tega imaš vso pravico, celo na anonimnem forumu. Ajd, lep večer ti želim.

Občutke ljubljenosti doživimo, ko nekdo nekaj naredi za nas, da bi pa nekomu ukazovali, kaj naj naredi, da bi se mi počutili ljubljeni je pa nesmisel, ker s časom se bo odnos izjalovil. Naša potreba po biti ljubljen ne bo zadovoljena, če nekoga stalno za rokco vodimo zato, da bi nam izkazoval ljubezen. Nesmisel, ki se ga gredo mnogi pari, ki so zgolj telesno odrasli.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close