Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvalitetna veza med moskim in zensko

Kvalitetna veza med moskim in zensko

Če bi bilo tako, potem so bili t.im. ostali atributi mnogo bolj pomenbni nekoč kot danes. Notranje in zunanje okolje pa sta vplivala takotakrat kot tudi vplivata danes.

Da bi ti živel v pravljici? :)[/quote]

Vidva se morata pod nujno dobiti na limonadi:). Potem bi se sprostili vsi ventili, odvečen zrak bi šel stran:)).

Misliš, da je v kaki jami to prebral? :)[/quote]

Ne, ker je to najnižje razvita vrsta, ki še ne pozna črk, kaj šele branja:). Takrat so všečno “kamenko” prijeli za šop las in jo zvlekli v svoj brlog. Meni nič, tebi nič:).[/quote]
Kaj so jo sfrizirali potem? 🙂 Se pravi, da se jim je samo zdelo, da poznajo njene potrebe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašanje je čemu se daje prednost in težava je lahko v tem, čemu se daje prednost “tisti trenutek”.

Če bi bilo tako, potem so bili t.im. ostali atributi mnogo bolj pomenbni nekoč kot danes. Notranje in zunanje okolje pa sta vplivala takotakrat kot tudi vplivata danes.[/quote]

Danes imamo kompleksne sisteme, živimo v času, ko se od nas veliko pričakuje in zato lahko dajemo maksimalno od sebe. Razumemo mnogo več kot nekoč, ko je “kamenček” prebutal “kamenko”, ker se mu je tako zahotelo. Ona je rojevala vse počez in med njima je vladala osnovna komunikacija. Nihče se ni spraševal o vzrokih, posledicah.

Seveda je bistveno, čemu se daje prednost.
In če se ob tem zanemarja naše druge potrebe, ki prav tako pogojujejo privlačnost in polnost nekega odnosa, dobimo občutek, da v odnosu nekaj manjka.
In to se najprej pozna pri intimnosti, ker se partnerja odtujita. Razen, če potem še naprej vodita nek površinski odnos in poskušata praznino nadomestiti preko materializma.

Jaz se pa strinjam z večino napisanega, tud če je mal nerodno izraženo…
Za kvalitetno zvezo je recimo treba, da jaz moškega vsaj na nekem področju občudujem,
da me močno prekaša, da se mi fajn zdi, da je ravno ON tako dober v tem…recimo en moj
bivši je krasno, res krasno smučal. Tako, da sem izrabila vsak izgovor, da sem odsmučala
naprej, potem sem se pa ustavila in ga gledala….milina. Milina, kako je letel dol….in on je
vedel, da ga občudujem in se je še mal postavil :-)))
Enako mora on mene na nekem področju blazno občudovat….v smislu “vau, kok si dobra,
še nobene nisem videl ki bi tako……”…in mora biti ponosen name.
To je poleg evangelija o telesni privlačnosti.. :-)))

Da je denar do neke mere potreben vsi dobro vemo. Toda ce partner ljubi zensko in ji ponuja le malo boljsi seks od moskega, ki bi za zensko bila tudi opcija zaradi denarja ima prednost moski, ki ji ponuja boljsi seks. Le malo boljsi seks moskega, ki sicer dela za prezivetje, ima prednost pred moskim, ki nudi slabsi seks in ima lahko vsa bogastva, znanja in izobrazbe tega sveta. Taka izbira se mi zdi pravilna. Ker moski in zenska ki se privlaciti in uzivata v dobrem seksu bosta tudi za ostalo dobro poskrbela. Toda zenske se velikokrat premalo tega zavedajo in dajejo prednost denarju in lepim stvarem, ki jih lahko kupi.

Kot da bogati moški rastejo na drevesu in samo posežeš po tem sadežu. Malo razmisli, kako lahko nekdo pride do bogastva. Najbrž ni buhtelj z goskami, ki mu valijo zlata jajca. Za vsem tem stoji veliko truda, inteligence, znanja, spretnosti itd. Ni povsod tako, ampak v povprečju drži.

Pišeš ob boljšem, slabšem seksu, ki ga lahko moški ponudi. Kaj tebi ni jasno, da je kvaliteta spolnosti odvisna od obeh. Pišeš tudi o metuljčih privlačnosti, ki so v fazi zaljubljenost. Z leti, s časom moraš dati veliko več od sebe, da je zveza uspešna. Zalivaš vsak dan, ne moreš se šlepati na prvinski privlačnosti, feromonih izpred 20-ih let.

[img]http://quotehd.com/imagequotes/TopAuthors/mark-twain-author-all-generalizations-are-false-including-this.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

S takšno banalnimi kriteriji se ti obeta še dolga vrsta bivših. 😉
To je podobno, če moški napiše, da ima ženska velike joške. 🙂

Daj Matjažko, ne kvari veselja s takimi pametnimi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tem ce je nekdo dober v sportu ni nic narobe. Je pa podobno kakor denar povsem napacen kriterij izbire partnerja.
Nic naravnega ni v tem. Sicer smo si malo razlicni toliko pa tudi ne. Zenska ni popolnoma nic bolj privlacna, ce dobro smuca, kakor ce smucati sploh ne zna. Kriterij je koliko me telesno privlaci na najbolj osnovi in naravni nacin. Njen obraz, oci, postava, kako se smeji, kako izraza custva, ali je romanticna ipd. To je nekaj kar je unikatno in kar nas navdusi ze takoj ko osebo spoznamo neodvisno od vsega ostalega.

Privlačnost lahko zaradi drugih dejavnikov pade, vendar se lahko tudi obudi. Ne moreš pa obuditi nekaj, kar ni nikoli obstajalo patudi če so “ostali dejaniki” še tako idealni.

Potemtakem ti je vseeno in pred tabo lahko stoji razgaljena, zanemarjena ženska. Če se ti bo ob njej dvignil, je to to, sicer boš šel do naslednje. A to jo ovohavaš al kako poteka ta naravna telesna selekcija? Potem sploh ni zaželjeno, da odpre usta?

Ni tako lepe pičke, da se je fukfehtar s časom ne bi naveličal in hotel na binglja nataknit kake druge. Za ta cilj so se sužnji vulve pripravljeni tudi ločevat in znova poročat. Po drugi pa tudi ni tako lepega in šarmantnega in ne vem kakšnega še tipa, da se ga babnica ne bi počasi naveličala, ga začela kritizirat, podcenjevat, poniževat in mislit na kakega drugega, ki bo po uvodnih “zaljubljenih” pogledih in vzdihovanjcih med fukom kmalu deležen enakega mrzlega kosila. Moški in ženske za pravljična razmerja do konca svojih dni ustvarjeni nismo. Pa naj religije in filozofije zapovedujejo to laž kolikor hočejo.

Zato je potrebno imeti še kaj v glavi, ker zgolj telesna privlačnost ne zadostuje na dolgi rok. In seveda smo bitja, ustvarjeni drug za drugega za prijetno bivanje v dvoje.

Tudi “vse ostalo” brez telesne privlačnosti ne zadostuje na dolgi rok.

Tudi “vse ostalo” brez telesne privlačnosti ne zadostuje na dolgi rok.[/quote]

Itak. Obstajati mora mix vsega:).

Ti si ustvarjena za bivanje v dvoje z osebnim računalnikom. Pa še boš menjala svoje partnerje s časom za sodobnejše verzije produktov informacijske tehnologije.

[img]http://www.themuslimtimes.org/wp-content/uploads/2013/08/1003373_508558185888218_648231058_n11.jpg[/img]
🙂

No če napišem iz drugega zornega kota. Ženska npr. naredi večino dela potem pa nerga in jamra kako mora delat, on pa nič ne naredi. Ona vedno bolj nerga, pa tudi če partner kaj naredi, ni dovolj dobro, saj mora ona več. Posledično je, da se on ne trudi več, zakaj bi pa delal, saj je tako vseeno. Ona pa dela vedno več, je vedno bolj tečna in seveda partnerja več ne občuduje, ampak ji gre na živce, zato si tudi ne želi spolnosti z njim. Partner pa potem pozornost išče drugje.
Zato pravim, da je umentost če zna partnerja občudovati tudi po npr 10 letih veze in če mu zna na fin način naložiti delo. Umentost je, če znaš po 10 letih veze v partnerju zbuditi občutek, da je nekaj izjemnega.

Aha, ko 1x ženske prenehajo OBČUDOVATI svoje fenomenalne moške, npr. da ti začnejo prdeti v postelji, izgubijo interes za spolnost… 😉

Ti si ustvarjena za bivanje v dvoje z osebnim računalnikom. Pa še boš menjala svoje partnerje s časom za sodobnejše verzije produktov informacijske tehnologije.[/quote]

I love u too:). Te mučim, a ne:).

Ti ne bi bil za pravljice pisat. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close