Najdi forum

ku ku

hahaaaaaaaa in to krasen samec je :)))))

seveda mutim če sm z mute:))[/quote]

A se nisi nekje deklariral za štajerca?[/quote]

ma nism z mute,no:))…če pa ovi flaško skos neki podJ*****.

ku, ku, kuc … še ena, ki je preživela. res je, da komi, ampak je :))

A se nisi nekje deklariral za štajerca?[/quote]

ma nism z mute,no:))…če pa ovi flaško skos neki podJ*****.[/quote]
saj veš, jaz sem v letih ko vzamem sam še pol viagre..za podjebavat…ti pa zgleda kar po celi tolčeš)))
tole z muto, mislim si pa nisi z mute pa si pa nisi štajerc…muten si mi ti, muten)

mali je k kameleon, prilagodljiv, zgledujte se po njem :)))))

ni tik trd k spider, k hoče bit sam iz mb 🙂

..ko ti zmanka modre..se javi..mam super-ugodno…od danes ko so se razprodaje začele:)

..ko ti zmanka modre..se javi..mam super-ugodno…od danes ko so se razprodaje začele:)[/quote]
hvala lepa, sam sem na poti očiščenja od mesenega poželenja..saj veš, dieta))

..ko ti zmanka modre..se javi..mam super-ugodno…od danes ko so se razprodaje začele:)[/quote]
hvala lepa, sam sem na poti očiščenja od mesenega poželenja..saj veš, dieta))[/quote]

kj ti je penez zmanjkalo:))

hvala lepa, sam sem na poti očiščenja od mesenega poželenja..saj veš, dieta))[/quote]

kj ti je penez zmanjkalo:))[/quote]
no, ko si rekel super ugodno, sem mel v mislih, da jih daš naprej po nabavni ceni..saj to maš une ko ponavadi s kamiona padejo, a ne??)))

kj ti je penez zmanjkalo:))[/quote]
no, ko si rekel super ugodno, sem mel v mislih, da jih daš naprej po nabavni ceni..saj to maš une ko ponavadi s kamiona padejo, a ne??)))[/quote]

kakšna nabavna cena pa kamion..slo roba:)…dohtrco pumpam…pa mi da zastonj…saj za oba prav pride:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close